Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
láttátok már?
elég dúrvaeladó: vadi új soundcore motion+
-
Eagl3
veterán
Lenne egy kérdésem.
Barátnőm is szeretne pókerezni, meg is csinálta PS -en a kvízt, a lóvét majd kikérjük neki valahova, de itt van a bökkenő.Ha ő tőlem is játszik és mondjuk party -ra kikérem neki a pénzt, ahol én is szoktam néha játszani akkor mi a helyzet? Gáz ha ugyan arról az IP címről ketten játszunk más reggel?
-
ktg3
őstag
válasz [Anduriel] #11095 üzenetére
elsőnél 3bet potba annyira nem izgultam a húzók miatt..
és tökmindegy lett vna ha az elsőre rátolom onnan sztem már nem lett volna FE-m
így a célom csak annyi volt h a félstackest ne szorítsam ki a potból.. -
[Anduriel]
aktív tag
Elsőnél miért csak call floppon? Én inkább emelnék, mert nem nagyon szeretnék egy húzóval teli asztalon 2 ellenfél ellen menni. A mögötted űlő könnyen callolhat és utána hárman néztek meg egy olyan turnt, amiből rengeteg nem jó neked, a call szerintem itt nagyon nem jó.
A második handben, turn gondolom C/R lett volna, de besűlt, bár nekem itt is jobbnak tűnik az emelés, mert, ha nincs Q-ja akkor sokat nem szedsz ki belőle, ha meg igen akkor úgyis adja, és riveren bekerülhet minden (Most látom h. vmi. nagyon aggro arc volt. akkor lehet jobb a C/R)
''Az egész világ félreáll az elől, aki tudja, hogy merre megy.''
-
ktg3
őstag
ellen egy baromira aggro fish
[ Szerkesztve ]
-
ktg3
őstag
-
ktg3
őstag
válasz regent #11089 üzenetére
pont ez az ez egy olyan helyzet ahol olyan "kicsi" a részesedésed , hogy kb coinflip..
oop a flöst csa úgy tudod kifizettetni ha pusholsz, de a pusht csak set vagy sor esetleg 2 pár fogja adni ami ellen meg -EV , amúgy bosson tipikusan setet játszanak flop minraise-zel..nem akarom azt mondani h dobás , de oop flöshúzóval .. ha tudnám hogy aggro és sokat emel vissza flopon akkor push de így...
erre is mondhatni h blöfbe fordítanád a kezed mert túlreprezentálod
ha nem probléma h ingadozol akkor simán toljad neki - vagy ha van vmi readed róla, vagy megérzésmeg egy 8 as emelésre 40et visszatolni
sztem simán a hülye is látná h FD-d van , legalábbis nekem ilyen boardon az jönne le , esetleg egy set de azzal csak reraise 22[ Szerkesztve ]
-
regent
aktív tag
Ez push allin. Elképzelhetöö, hogy jó lesz egy J, vagy egy A is (bár ez lehet hogy szennyezett), de nut flösshúzód van, preflop emeltél, elképzelhetöö, hogy az ellenfélnél overpár van, esetleg sorhúzóval kombinálva. Van egy minimális FE-d, és ha nem dobja el, van outod is. Szerintem (hasraütve) az SS dead money-ával ez anyira szüüken plussz vagy minusz, hogy nem ezen fog múlni a nyereségességed, viszont szerintem sokkal jobb imidzs ilyenkor agesszívnek lenni, mint eldobni, vagy ne adj isten csak megadni.
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
ktg3
őstag
mik a statjai?
ha flopon csak callozol akkor sztem turnön dobnod kell egy értelmesebb emelésre
statok függvényében ha olyanok akkor mehet a push ...nem feltétlen erős hand van nála
88 simán elképzelhető
bár inkább a 2 pár set ilyesmi - az ellen meg csak a flös jó , oop nagy szopás húzóval tolninem is írok inkább semmit statok nélkül
-
pohár
félisten
válasz Chesterfield #11075 üzenetére
Inkább gyere a Riverbe, a Plázába (általában a CG 25/50 vakokkal meg, minimum 1000-1500ös beülőkkel, és jó kis party-k szoktak lenni )
Életemben először nyertem pénzt tornán, 60 emberből lettem 8., 50k összdíjazású volt a verseny, olyan boldog voltam
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Pá
addikt
PokerStars Game #27022830406: Hold'em Pot Limit ($0.25/$0.50) - 2009/04/12 18:57:50 ET
Table 'Aquarius' 9-max Seat #7 is the button
Seat 1: 69LaGo ($50.20 in chips)
Seat 2: Paokgeorge ($29.35 in chips)
Seat 3: 4_uDAD ($49.25 in chips)
Seat 4: Hero ($50.50 in chips)
Seat 5: uribefache ($58.90 in chips)
Seat 6: pokermax 223 ($34.95 in chips)
Seat 7: actu_ville ($47 in chips)
Seat 8: AcedePique ($65.75 in chips)
Seat 9: HAFNIUM ($20.65 in chips)
AcedePique: posts small blind $0.25
HAFNIUM: posts big blind $0.50
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Hero [Js As]
69LaGo: folds
Paokgeorge: folds
4_uDAD: folds
Hero: raises $1.25 to $1.75
uribefache: folds
pokermax 223: folds
actu_ville: calls $1.75
AcedePique: folds
HAFNIUM: calls $1.25
*** FLOP *** [6s 7d 5s]
HAFNIUM: checks
Hero: bets $4
actu_ville: raises $4 to $8
HAFNIUM: calls $8
Hero: ???Call vagy push a jobb?
A villiant erősnek érzem, szóval ha allin megyek be kell húzni az outot, minimális FE. Az SS nem veszélyes, inkább csak + deadmoney. Így inkább matematikai jellegű a probléma, meg kéne stove-olni.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
ktg3
őstag
válasz L|zsidoboz #11078 üzenetére
nem úgy értem az ss-t
hanem hha annyit emlnek az olyan mintha mondjuk 50BB-vel tolnád .
mmint ha ált mindig 2szer annyit emelnek..gyakorlatilag ilyen vmi félstackes stratégia kéne..
sokan játszanak 50BB-s taktikát.
hogy pontosan mit kéne változtatni nemtudom
de biztos h kevésbé erőltetni a húzólapokat -
attiati
veterán
Lol, hogy AA, AK, QQ, KK lapokkal kellett most este elbukni 5 beülőt 1 óra alatt. Pont ennyit güriztem össze hétvégén.
65 feletti pfr-es asztalokat vállogattam szándékosan. Agyrém. Előttem van 3 call, belemelek AA-al 8-10 bb-ig, a pot már egész csinos, egy c-bet után meg már nincs kiút, végül 57o ver el flopolt két párral. Többi dettó ilyenekre ment el. Persze egy párral, második párral, stb szenny lapokkal flop után már nem jönnek tovább. Preflop allint sem adják. És így teljesen minuszos ez a játék.
Csak a mákolásig jönnek, és full stackért akarnak játszani. Ez valami új állatfaj.
Remek, hogy NL5-ön is megjelentek. Viszlát microgaming. -
nepszter1
addikt
Valaki tudna segíteni hogyan kapnél free 50$ árt valahova csak az a baj nem vagyok 18 és szüleim nem engedik hogy akármit csináljak a személyi igazolványukal :S ám már kitölttek a pokerstartegy válaszait csak basztak küldeni a lóvét :S
-
sss
őstag
Élőben sokan tolják így... Nem érdekli őket mennyi a vak, ők 5k-ig akarnak preflop emelni és kész.
-
Pá
addikt
válasz L|zsidoboz #11078 üzenetére
Jaja, ilyen helyre be kell ülni vagy 300BB-vel + még kabátzsebbe min 10-12 tartalék buyin, aztán reménykedni, hogy az est végén nem vernek laposra.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
ktg3
őstag
válasz Chesterfield #11075 üzenetére
ha nekik is csak 100 nv-nyi zsetonjuk van akkor
sztem játssz SS-t kicsit passzívabban
ezalatt azt értem h jó kezekkel játssz és ha lejön vmi akkor check/ call -->tuti idegbajt kapnak
tuti karóba húzza magát valamelyik -
concret_hp
addikt
-
Chesterfield
őstag
válasz concret_hp #11074 üzenetére
Debrecenben, a Bumerángban.
Ezek a pofák eddig 100/200-as asztalon játszottak, de mivel kevés volt a játékos, lecsökkentették a vakokat, de ők ezt mintha nem vették volna észre. Teljesen rulett lett így a játék. -
concret_hp
addikt
-
-
ktg3
őstag
válasz viharhozo #11049 üzenetére
aham csak egy 17/12 az nem éppen 8/2
nepszter1: kemény 1 dollárt elbuktál??
gondolkozz már, amikor elmész sörözni haverokkal akkor több pénz költesz..
összegyűjtheted fél év alatt az 50$-t vagy megoldhatod egyszeri utalással
ha ennyire sokat számít neked 1-2 száz HUF akkor sztem ne , pókerezz
h napi 4-5 órát fglalkozol vele és annak ellenére ennyire nem megy akkor azért el kéne gondolkodni..
és ha még1szer megkérdezed h mit és honnan érdemes tanulni....tomics: am sztem könyv nem feltétlenül szükséges
sok játék okosan + videók + cikkek +később handelemzések + még több játék + jó kommentek készítése az ellenfelekről[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
válasz nepszter1 #11069 üzenetére
Ha tényleg komolyan akarod tolni és szeretsz olvasni vedd meg ezt a kettőt:
Ed Miller - Bevezetés a Hold'em pókerbe
Dan Harrington - Versenystratégia 1. kötetAmi talán még ennyél is többet ér: minnél több játék, de lehetőleg ne haverokkal és freeroll (bár ez is jobb mint a semmi), hanem kérj ki ingyen 50 dollárt és kezdj el NL5ön játszani (majd NL10)
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Eagl3
veterán
válasz Chesterfield #11066 üzenetére
Nem ülnék le játszani ilyen asztalhoz mert nem engedhetem meg magamnak. Keresnék másik termet.
-
Chesterfield
őstag
válasz L|zsidoboz #11065 üzenetére
Kérdés:
Ti mit kezdenétek olyan élő CG asztalnál, ahol a vakok 50/100 , de flop előtt rendszeresen 1000-2000 Ft-os emelések vannak, flop után 5-"csillagos ég" ezer? Ha a nagykönyv szerint játszanék, banki esélyt számítgatva, akkor sosem érné meg húzólapokkal partiban maradni.
-
Eagl3
veterán
válasz L|zsidoboz #11062 üzenetére
Bankroll menedzsment 1$ -ból?
-
adalbert1
veterán
válasz L|zsidoboz #11062 üzenetére
Öööö, az X mit jelenthet a táblázatban? A többi betű nem jelent problémát.
Amúgy 1$-hoz milyen br managment dukál? Szvsz nyomnám BJ-re vagy rulettre az egészet.Tegnap az utolsó pot lehetett volna olyan 800 bb, mikor már csak 4-en voltunk...
BB-ként kaptam egy 89 offot, UTG emel 2x bb-ig, dealer call, SB fold, én fold.
Flop 665 két treffel. Itt sikeresen all in mennek, UTG-nél TT, Dealernél 7c4c. Kitartott a TT, persze nekem sorom lett volna, és valszeg a SB is adott volna mindent mivel 6x-et dobott. -
nepszter1
addikt
akkor oké , elbuktam a kemény 1$ omat pokerstarson amit nagy nehezen összeszedtem hála ennek a szar kezes izének többet se használom a megérzéseimre megyek
-
adalbert1
veterán
Na az esti fisheskedésnek végül -24bb lett a vége. Persze a negatív csúcspont valami -240 bb volt, de onnantól 8 főről 5-re apadt az asztal és az SH a többieknek nem a legnagyobb erőssége így sikerült visszajönnöm.
Eagl3 : a nepszteres handban a másik srác volt az igazán láma szvsz, AA-val 2bb-ig emelni pre...
[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
-
Pá
addikt
válasz viharhozo #11050 üzenetére
Gondoltam, hogy ilyesmiről van szó.
De a konkrét számokat megadni, akkor is értelmetlen. Úgy lehet hasznos, ha nem a számok abszolut értékét nézzük, hanem csak a különböző sávok arányait hasonlítjuk egymáshoz.szerk: egyébként az agression frequency a cikk szerint olyan 30-37 között lenne ideális. Én ezt a statot eddig egyáltalán nem néztem, valahogy nem érzem hova kéne beállnia. Viszont nálam 50% körül van, ez gáz?
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
válasz concret_hp #11045 üzenetére
Igen, kérdeztem hasonlót, csak nem voltam benne biztos...
3 hét? Az ölég sok... lehet érdemesebb lenne nyitnom egy netelleres számlát? Bár azzal megint az a gond, hogy kell róla befizetnem is... ejj.Pá, te utaltál már Everestről vagy más termek tapasztalata? Partyról nekem másnapra lentvolt a pénz VISA -ra.
MOD: Jah most utána olvasva látom már.
[ Szerkesztve ]
-
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #11047 üzenetére
Partyról, FTP-ről és Starsról megérkezett 1 hét alatt nekem VISA-ra.
Feltételeztem, hogy az Everest hasonló. Ezek szerint tévedtem.
-
nepszter1
addikt
PokerStars Leosztás #26946232083: Hold'em No Limit ($0.01/$0.02) - 2009/04/10 23:11:05 CET [2009/04/10 17:11:05 ET]
Asztal 'Rhea V' 6-max #2 szék a button
1 szék: melipeg ($1.50 zseton)
2 szék: waagemaria ($1.48 zseton)
3 szék: erna14 ($0.87 zseton)
4 szék: canardu26 ($1.64 zseton)
5 szék: nepszter1 ($0.97 zseton)
6 szék: thhellwhynot ($2.87 zseton)
erna14: berakja a kisvakot $0.01
canardu26: berakja a nagyvakot $0.02
melipeg: berakja a nagyvakot $0.02
*** ZÁRT KÁRTYÁK ***
Kapott nepszter1 [Kd 8d]
nepszter1: megad $0.02
thhellwhynot: emel $0.02 eddig $0.04
melipeg: dob
waagemaria: dob
erna14: megad $0.03
canardu26: megad $0.02
nepszter1: megad $0.02
*** FLOP *** [9d 6c Td]
erna14: passzol
canardu26: passzol
nepszter1: nyit $0.06
thhellwhynot: emel $0.06 eddig $0.12
erna14: dob
canardu26: dob
nepszter1: megad $0.06
*** TURN *** [9d 6c Td] [Tc]
nepszter1: nyit $0.04
thhellwhynot: megad $0.04
*** RIVER *** [9d 6c Td Tc] [Qd]
nepszter1: nyit $0.10
thhellwhynot: megad $0.10
*** MUTATÁS ***
nepszter1: mutat [Kd 8d] (flush, Király magas)
thhellwhynot: nem mutatja meg a lapját
nepszter1 begyűjtött $0.70 ebből: pot
*** ÖSSZEGZÉS ***
Teljes pot $0.70 | jutalék $0
Asztal [9d 6c Td Tc Qd]
1 szék: melipeg dobta előtt Flop
2 szék: waagemaria (button) dobta előtt Flop (nem rakott be tétet)
3 szék: erna14 (kisvak) dobta ezen: Flop
4 szék: canardu26 (nagyvak) dobta ezen: Flop
5 szék: nepszter1 mutatott [Kd 8d] és nyert ($0.70) ezzel: flush, Király magas
6 szék: thhellwhynot nem mutatta meg [As Ac]Szarul játszotam ki ?
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #11042 üzenetére
Tudom. Attól még faszság a bb/100-as cucc.
Eagl3: 1 héttel számolj. Ha meg hamarabb jön lehet örülni.
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
Everestről leutalok 700-800$ VISA -ra kb. mennyi idő míg megjön?
-
Tomics
addikt
válasz adalbert1 #11039 üzenetére
hát ez hihetetlen. másfél óra alatt kiestem, nem akartam rebuyolni...
Egy használható lapot kaptam kézbe AKs. Persze lejött neki a kis sor riveren (valami 69el tartotta a 3betemet preflop) Volt még néha JQ és hasonlóak, de akkor előttem már 3-4en limpeltel/emeltek. Olyan volt mintha neten ment volna a freeroll, mindennel beszálltak.
Nekem sokkal nehezebb volt figyelni mindenre (pozíció, zsetonmennyiség, mennyi van bent a potban stb.) Végülis ezért estem ki, nem hívtam elég nagyot a flopon. Sokkal egyszerűbb kisgatyában a monitor előttPH! addikt since 2004
-
ktg3
őstag
amikor visszatolta akkor már tudtam h verve vagyok de nem akartam már eldobni...
de az h beemel mögém 2/3 ad potot az közel sem jelenti , hogy verve vagyok..söt neki 4 ember ellen erősen pot közelit kellett volan hívni a flöshúzós boardon és nem "slowplayezni " az AK-ját preflop..
de értsd már meg h nincsenek játékban már mert mire hzzám visszaért az emelés addigra mindenki dobott már -- de nemtudom ennyire nem látszik ??
utolsó előtti pozban ülök 5ünk közül..
és csak a másik arccal maradtam HU-ban
de hagyjuk is az egészet
semmi értelme ezen a trash handen diskúrálni -
Tomics
addikt
Nyílt a városban póker club, este 60ezres garantált freeroll
Ez lesz az első komolyabb verseny amin részt veszek Jó szórakozás lesz mindenképp, leszarom ha nem nyerek. legalább így is szerzek tapasztalatot[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Eagl3
veterán
Azért olyan hihetetlen mert egyértelműen verve vagy Én is szoktam hülyeséget csinálni, de utánna egyből vagy nég akkor tudom, hogy beszopattam magam .
A flush húzó meg azért baj met eleve lentvan egy kirrály magas, rajtad kívül még 3 -an játékban vannak, simán lehet valakinél flush húzó ami megint csak rengeteget ront az esélyeiden.
"kb ugyanolyan mint amikor van egy setetek és turnön leesik a 3. szín és akkor is allin mentek mert nem hiszitek el h flös van nála.."
Azért az estek többségében lehet "érezni" vagy tudni, hogy flushre vár vagy leesett neki. Persze nehéz elengedni.
-
ktg3
őstag
na vázolom még 1szer , az hogy most hányan adnak meg flop előtt az baromira nem érdekel.. én lopási kísérletnek néztem a dolgot , miután mindenki dobott előttem amikor a csóka emelt , mivel lopásra tettem ezért elégnek éreztem a QQ-t
bárki ha megadott volna előttem vagy visszaemel akkor eldobom (mmint a mögöttem ülő emelésére ha bárki akciózott vna akkor dobtam volna de így nem) , de így nem tudtam elereszteni
azt sem értem h a flsöhúzó miért baj ?
azóta sem értem h miért tartjátok ilyen lehetetlen dolognak ezt..
kb ugyanolyan mint amikor van egy setetek és turnön leesik a 3. szín és akkor is allin mentek mert nem hiszitek el h flös van nála..
tudom , hogy hülyeség volt nem azt akarom magyarázni hogy jól játszottam csak már tényleg nem értem h azért ez miért olyan hihetetlen?? kb mintha 72 vel mentem vna preflop allin
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
válasz attiati #11021 üzenetére
Küldtek egy mailt, hogy kaptam 150$ bónuszt, azt pörgetem 12 asztalon NL5 -ön meg bevállaltam a Gladiátor prómót is napi 50 pontot szedek ez 10 nap 40$ de lehet 15 nap lesz attól függ a bónusz mikor jön ki, Így lesz itt is egy kis rollom. De lehet inkább leutalom majd és elfagyizom
Amúgy Everesten van rollom egyelőre, de most kinéztem a Mansiont, várnám is a véleményeket ezzel kapcsolatban.
-
ktg3
őstag
nem a steal 40% hanem a steal limped pot , de ezt multi way potnál kb a steal pot-ot jelenti nálam ...
Ekkora AF -fel nem láttam hosszú távon nyereséges játékost ezen a szerveren..
ált mindeig 2.5-3 között mozog a leginkább plusszos játékosoknál
sztem ez a játékosállomány miatt van , de ez megint más kérdésaz ő helyzete számomra annyit jelent , h ott egy 16 os pot és kb 11et betelek h elvigyem a potot ... ha már 3 ból 1szer bejön akkor már megéri neki - és ez egy olyan move ami sztem simán bejön annyiszor az olyanok ellen akik úgy gondolkodnak mint te , h hú a stackje negyede már bent van - biztos nincs már FE-m..
"Remélem nem kell elmagyaráznom mi a különbség a heads-up helyzet és a multiway potból kialakult heads-up között. Röviden: ég és föld."
végigchekkelt boardon egy ilyen pozíciós hívást akkor sem hiszek el egy ekkora AF es arcnak ha törik ha szakad...
-
Pá
addikt
De nem értem, ezek az értékek egyáltalán nem kiemelkedőek. Az AF-em nekem is 3-4 között van és a stealem is 30-40%.
Remélem nem kell elmagyaráznom mi a különbség a heads-up helyzet és a multiway potból kialakult heads-up között. Röviden: ég és föld.
"összesen 7nv -om volt bent"
Miután betetted az már nem a Te 7 nagyvakod, hanem a pot''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
ktg3
őstag
feladtam volna a kezet bárki ellen de ilyen AF mellett nem hiszem el h lapja volt..
valakinek bele kellett vna nyitni vmikor , szal valsz blöffölt vna vki mindenképpenmiután az emelésére dobott mindenki HU pot maradt , és mivel csak a stackje negyedét tette be , így még simán tud dobni ha blöffölt..
én is szoktam így blöffölni..
mondjuk az turnön szoktam de akár ilyen harmadstackes barreleket is eleresztek néha és ha visszaemelnek simán dobom.de igazad van abszolut nem is értem miért akartam harcolni fullstackért amikor összesen 7nv -om volt bent , csak eldurrant az agyam , és nem bírtam legyőzni magamat
[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
Heads upban, nem 3betelt potban vissza lehet emelgetni a cbetekre én is szoktam, akár airrel is.
De itt a stackje negyedét betette 4 ember ellen ez nagyon erős move, el kell hinni neki, minimális a FE-d.
De ha mindenképp harcolni akarsz a potért, miért nem jó a sima cbet? És ha arra ráemelnek könnyen dobható. Ilyen helyzetekben még egyenesen játszanak ezen a limiten. Ha meg már elcsekkoltad engedd el és kész.
-
ktg3
őstag
arra , hogy a rézre simán dob..
kb csak settel adhatja sztem..szimplán nem hittem el , hogy van nála lap .. 3.8as AF és 42% os steal mellett...
rossz pf játéka miatt rossz read miatt rossz döntés ---> így nyilván mákolni kellettam nekem is abszolut elég feszes nagyon aggro (persze ésszerű keretek közt) image-em van
igazából nem mentem magam - nem hittem neki és lemákoltam fish voltam
de ez is a játék része -
ktg3
őstag
az ev-m az érdekesen alakult
azért emeltem vissza mert 42% ban lopta a potot és 3.8 as AF je volt és egyszerűen nem hittem el neki hogy lapja van...
illetve a Kx et dobnia kellett vna sztem így...
egyedül flöshúzóval vagy settel tarthatott volna de a flöshúzó ellen jó vagyok..igazából dobatni akartam de nem jött össze..
a lemákolás meg így a rossz read eredménye...
de ha preflop 3betel ami igazán illett volna azután ,hogy ílyen aggro akkor flopon dobok vagy preflop visszatolom , de valsz az 1. és akkor nyeri simán a partit..várom a kommenteket hogy az enyém vagy az övé a gyengébb játék
-
ktg3
őstag
válasz L|zsidoboz #11019 üzenetére
ez az amiért a lottoval sem csalnak kb..
-
L|zsidoboz
őstag
válasz Chesterfield #11015 üzenetére
Csak ezt játszom, néha Tripla vagy Semmi SnG-t vagy MTT-t.
CG-t már nem szoktam.Kiülni sosem lehet szerintem.
Ha arra gondolsz, hogy mikortól lehet nyugodtan hátradőlni és csak dobni, arra nincs egyértelmű válasz, minden helyzet más és más...ktg3: múltkor az akadémián valaki kifejtette egy blogbejegyzésben, hogy miért éri meg a teremnek, hogy csaljon, és szerinte csak így tudják elérni, hogy legyen elég hal az asztaloknál.
Sajnos már nem tudom ki követte el, de sírtam rajta.[ Szerkesztve ]
Good to be good, but better to be lucky.
-
Pá
addikt
válasz Chesterfield #11016 üzenetére
Megkérdezhetem miért mész allin nagyobb stack ellen, ha tudod, hogy MINDIG az nyer?
És ezt miért nem használod ki a kisebb stackek ellen?''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
ktg3
őstag
válasz Chesterfield #11016 üzenetére
nem azért mondtam de te sem gondolhatod h "csal " egy terem....
ez kb senkinek sem érné meg de legfőképp a teremnek nem..szal aki ezt gondolja az hát ....
-
Chesterfield
őstag
válasz L|zsidoboz #11013 üzenetére
Csak ezt szoktad játszani? Ez termeli neked a legtöbb profitot?
DoN-ben mikor lehet már nyugodtan kiülni? -
ktg3
őstag
válasz L|zsidoboz #11013 üzenetére
ne alázd már ennyire
nyilván a szoftver csal meg a stars -
L|zsidoboz
őstag
válasz Chesterfield #11012 üzenetére
A legmagasabb tétű turbo DoN SnG-t.
-
Chesterfield
őstag
válasz L|zsidoboz #11010 üzenetére
Melyik fajtát szoktad játszani, és mekkora beszállóval?
-
ktg3
őstag
loooool
mondom beülök játszok 1 kicsit
41 hand alatt + 2BiAA mat meg JJ-mat kifizették..
asszem elég is lesz már az új limitből -
L|zsidoboz
őstag
válasz Chesterfield #11008 üzenetére
Érdekes, én már lejátszottam 2500 SnG-t a Starson, (elég szép profittal), ilyet mégsem vettem eddig észre. Mostantól jobban figyelek...
-
Eagl3
veterán
válasz Chesterfield #11008 üzenetére
Lemákolta. És?
-
-
Eagl3
veterán
válasz Chesterfield #11005 üzenetére
lol
-
Pá
addikt
válasz Chesterfield #11005 üzenetére
Bizony, bizony, csalnak ezt mindenki tudja.
A megoldás egyszerű: mindig intézd úgy, hogy nálad legyen a több zseton
[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
Én mondjuk nemtudom mivel játszom, de pont 11-12 körül szokott lenni a pfr-em, ez így most kényelmes nekem. Igaz, 9 fős asztalon. Vpip olyan 13-14 körül.
Ez UTG-ből egy kb 3/3-at jelent (max 4/4), buttonból meg 25+/20+.
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
Itt a 4.
-
ktg3
őstag
válasz concret_hp #11001 üzenetére
kis PP-kel még utg is emelek
AJ AT-t nem szeretem mpből erőltetni mert könnyen dominálnak illetve szar velük oop játszani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest