Hirdetés
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gazs
tag
Sziasztok!
Eladó VU+ uno enigma 2 Műholdvevő! [link]
-
Exian
addikt
Tudtok olyan ügyes telefongurut, aki be tudna valamilyen trükkös módon jutni egy olyan telefonba, ami 4 számjegyű PIN kóddal van védve?
-
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Székesfehérvárra vagy a környékre megy esetleg valaki a jövő héten?
Ha igen és tud valaki egy kicsit segíteni akkor kérem, hogy írjon rám.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Exian
addikt
Van esetleg valakinek kertvárosban eladó 8 portos bármilyen switchje? 100 Mbites is elég.
-
Exian
addikt
Folyton keresek valami hülyeséget...
Van valakinek eladó HDD-s felvevője?
Olyan kellene, aminek van composite vagy s-video bemenete.
Lehet régi darab, csak működjön.
Ami lényeges, hogy olyan felvételt csináljon, amit utána PC-n le lehet játszani.
Munkahelyi projekt, be kellene digitalizálnom több száz VHS kazettát lemezes (DVD) felvevőnk van, de azzal agyrém lenne ennyi kazettát benyalni.
Ha esetleg van valakinek eladó, jelezze kérem!
Mielőtt jönnek a tippek, hogy vegyek egy olcsó USB-s digitalizálót, jelzem, hogy már túl vagyok rajta, több félét is próbáltam (van 2 féle saját is), vacak mindegyik, alkalmatlan a feladatra.
Az egyetlen jó megoldás a dedikált eszköz, ami megfelelően kezeli a VHS jelet, nincs gond a jelszinkronnal és a többivel...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Üdv. Sok guru van itt és nem akarok okoskodó emberekbe futni a laptopos topikban, szóval inkább itt kérdeznék, ha nem gond. Munkára kéne laptop, a legfontosabb a kijelző, mert ami most van, az borzalmas (HP 250 G7). A fehér kicsit szürkés, a fekete szintén szürkébe hajlik, így ez halálosan rossz kombináció szövegszerkesztésnél. Elfárad a szemem. A méret 15 feletti mindenképp, de 17-es nem kell
Szóval gondolkoztam, hogy az OLED esetleg jó lenne, de annak meg pont a Word statikus felülete lenne a gyilkosa nem? Ha nem jelent gondot akkor tetszene és vennék egy Asus Vivobook-ot mondjuk.
Ha gond, akkor valami jó IPS kijelzős. Nagyon tetszik az LG Gram és a Huawei Matebook D16 kijelzője, hogy 16:10-es, mert azon jó szöveget szerkeszteni.
Csak munka, viszont több (5-6) megnyitott és teljesítményigényes programmal, böngészőben pedig mindig 20 feletti megnyitott lappal és mellette megnyitott másik böngészővel, tehát azért jó lenne, ha ez flottul menne.
Alapvetően zsugori vagyok és arra gondoltam a telekom ajánlatából hoznék részletre [link] de ha ott nincs jó, akkor továbbgondolom.
Ha jó gép, akkor lehet elcsábulnék egy Lenovo IdeaPad Flex 5 irányába, mert tudnám használni az érintőkijelzőt is.
Előre is köszi, ha valaki ad ötletet! -
Exian
addikt
Hát, most kellene Viszont úgy tűnik tárgytalan, az egyik USB-s digiző ketyerét elővettem újra, túrtam picit a netet és most megtaláltam végre hozzá a gyári drivert és digiző/felvevő programját, ezzel (és persze egy megfelelő TBC-s magnóval) teljesen jól tudok digizni. Korábban nem volt meg a gyári szoftvere, bármivel próbáltama, csapnivaló volt az eredemény. De ezzel most tényleg teljesen tökéletes a kép + hang. Már VHS-hez mérten persze.
De azért ha lapul valakinél egy jóféle HDD-s, sokféle bemenettel rendelkező felvevő, akkor az továbbra is érdekel.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kollégáimnak van ilyen. Olcsó cucc, nem masszív, kijelző kábel törésre hajlamos.
Képe office dolgokra elêg. Viszont BIOS frissítés kellett rá, mert fagyott vele a tavalyi w10 frissítés...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Ferdzsoo
addikt
Egy 27" minőségi (144hz) monitor valakinek?
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
nesa
veterán
Keresek AM4 alaplapot B350-450 kb mindegy, Ryzen 5 1600 hoz kellene.
[ Szerkesztve ]
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy váltana-e valaki mostanában 1700-as socketre, de egy nagyobb beszerzésből maradt pár darab jó lap.
MSI PRO Z690-P DDR4
ASRock Z690 Pro RS
MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4
ASRock H670 Steel Legend
Akit érdekel esetleg az írjon....!
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
nagyúr
Sziasztok!
Keresem ezt a lisztet, Pécsen melyik boltban lehet kapni?
Első Pesti Malom - Extra sikér búzaliszt
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Exian
addikt
Én külön "tömény" sikért használok, annak van igazán értelme/lényege szerintem.
Ez évekig elég akár, egy kilós kenyérhez egy evőkanálnyi kell mindössze a liszthez.
Dluinet: ja, akkor te is így használod, de az úgy miért nem jó? Ez sima liszt és hozzá van adva sikér (ahogy mi is csináljuk), vagy másban is jobb?
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
Én most fél kiló liszthez 20g sikért adok.
Így az 1900ft-os sikér általában 25 sütéshez elég.A linkelt liszt sikértartalma minimum 30%, és ezt szeretném kipróbálni, hogy mi a maximális vízmennyiség amit feltud venni.
Több víz, puhább kenyér.Ha sima liszthez adok sok vizet, akkor összeesik és tömör lesz a szerkezete.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
rnrn
aktív tag
Az a durva, hogy egy ideje nem léptünk be és azért "kipicsáztak" az EnKór-ról...
Tudnátok segíteni a visszakerülésben? -
Debilon
addikt
Szerintem hagyd, mocskos brigád lett abból az oldalbol, engem is kivágták ilyenert lassan 2 éve, persze pénzért vissza mehettem volna
Ha meg valaki vissza hív, és megint kivagnak hasonló aljas módon, a meghivodat is fenyitik
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
a2d2
addikt
Én is így jártam, szerintem már egy éve legalább.
Néha ránézek, de úgy tűnik nem kellek nekik. Mindegy, igazából Netflix/Hbo Max/Disney+ mellett nem nagyon használtam. Pont ez miatt vágtak engem is ki, asszem 2 havonta be kellett volna lépni.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Sir Riccio
addikt
Ha már Revolut, dobjon egy PÜ-t kérlek akinek még nincs, de regisztrálna. Adok reflinket!
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
freaghill
őstag
válasz Sir Riccio #98791 üzenetére
Szintén, aki nekem jelez az kap tőlem (igazából a Revouluttol) 7500 forintot ha teljesíti a számlanyítás feltételeit.
[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
Én Wise-t tudok küldeni akit érdekel
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #98659 üzenetére
A ruhák és cipő még megvan, vegyék- vigyék.
Valaki tudna nekem kölcsönadni UV lámpát, szereléshez kellene.
-
rnrn
aktív tag
Nem tabletben gondolkozom, de digitális célszerszámot/-eszközt keresek kézírásos jegyzetek sz.gépre vitelére (nem baj, ha a kézírást át is tudja alakítani nyomtatottá). Létezik ilyen termék (periféria)? Papír+szkenner kiváltására szolgálna. Köszi!
-
Exian
addikt
Álljunk meg egy szóra. Szóval te valami olyat keresel, amivel írsz és rögtön gépre viszi és még át is alakítja a bevitt kézírást? Valamiféle digitiális tábla kell neked (a link csak egy példa termék), de nem tudom, ez tud e átalakítást, mondjuk ez már szoftver kérdése.
Digitalizáló táblákra még példa.
Ha pedig már kézzel megírt lapokat akarsz digitaálizálni, akkor az pedig OCR szoftver kérdése. Beszkenneled a papírt és a jobb szoftverek rendelkeznek szövegfelismerővel, ami talán kézírást is tud. Persze olyat, ami olvasható és nagyjából "szabvány" betűkkel van írva. Tudom, konkrétabban kellene segítenem, egyszer régen bohóckodtam ilyesmivel, az működött, de már nem emlékszem a szoftver nevére.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest