Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-09 12:29:47

LOGOUT.hu

"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#89425) rnrn


rnrn
tag

Reggel 6,00-ra, azaz nyitásra ott voltam az Uránvárosi Tesconál. 7-ig a tartós élelmiszerek, pékáru, gyümölcs, zöldség, pipere, pelenka került a kosaramba. 7-8 között a bébiételeket, a hűtött és fagyasztott termékeket sikerült megvennem. 8-8,30 között az ásv. víz, sör ugrott a kocsiba.

Állig húzott kabát, eü. maszk, sapka, gumikesztyű volt rajtam. A védőszemüveget sajnos párásodás miatt le kellett vennem. Fertőtlenítettem a bevásárló kocsi fogantyúját, illetve többször a gumikesztyűt is. Hazaérve szappanos kézmosás 2x, arc-, nyak- és fülmosás.

A fentiektől függetlenül nem vagyok biztos, hogy nem kaptam be a vírust, de amit tudtam, megtettem. ...és mivel home office-ban dolgozom, talán egy hónapig sem kell kitennem a lábam vásárlás miatt.

Viszont: a Tescoban néhány terméket (pl. élesztő, bizonyos lisztek, húsok) kivételével minden van!

De! A vásárlók csak kb. 20%-a viselt kb. fele-fele arányban eü. és FFP2/3 maszkot. 1 nőn láttam vékony fodrászkesztyűt, máson nem. A Tesco árufeltöltői serényen dolgoztak, közülük senki semmilyen védőfelszerelést nem viselt. Egy pénztár működött az önkiszolgálókon kívül, ott egy ősz, idős hölgy dolgozott, amit nem is értek. No, rajta legalább volt egy szép piros kesztyű.

Nem kell nagy okosság hozzá, hogy ezt a vírust -- különösen ilyen magatartások/lehetőségek mellett -- nehéz lesz kordában tartani... és itt most nem Gyuri bácsira gondoltam! :D Én annak örülök, hogy ha meg is betegednék a vásárlás miatt, az elején kapom el, és mg van egészségügyi kapacitás, illetve lesz itthon minden a betegségem alatt.

Hát ez van... :(((

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.