-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yerico
senior tag
Ilyenkor jut eszembe, hogy 95-ös Accentünkre rá se kérdeztek, mikor tavaly meghirdettem, pedig 2 év műszakival műszaki hiba nélkül, gyári fényezéssel bírt. Ha egy 1.4-es Astra 6 litert eszik, akkor ez 5.5-öt (értsd 6.5 országúton, 8.5 városban, és érezni kell az iróniát). Mindemellett volt benne 115E km, és nem volt törve a kasztnija. Úgyhogy ezt most már megtartom, amíg megy. Már van benne 122E km, még mindig nincs megtörve, még mindig megy, és még mindig hibátlan. Persze cseréltem rajta alkatrészeket, lengéscsillapítót, fékeket, kerékcsapágyat, de nekem ez belefér, műszakilag nagyon megbízható, immár 5 éve hajtjuk.
-
ha3fis
tag
-
makro
senior tag
Ha már horgászat, vagy egy eladó horgászbot zsákom!
Ez a fajta, csak 1 méteresben.
Ajándékba kaptam, használva nem volt.
-
FuckeR19
senior tag
Melóhelyre bejárásra minden nap használva van (15-17km kb), de ezen kívül bőven kapja a kilométereket (~20.000km/év)
Télen nálunk kb 1,5 km-t kell megtenni ameddig gázra vált a gépezet télen. Nyáron ez a táv a felére csökken. Jó lenne ha 100m után már mehetnénk gázzal
Amikor át lett alakítva az autó, rokon is alakította így kaptunk gázautónál -5%-ot az árból. Az a furcsa hogy neki szinte rögtön gázra vált indítás után. (központi befecskendezéses Renault 19)hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
-
Zewa
senior tag
-
rnrn
aktív tag
Itt egy cikk, ebből táplálkozhatsz.
A használat módjától is függ, hogy mennyire éri meg, ill. hogy egyáltalán megéri-e gázosítani.
1 liter LPG mostanság 220-240 Ft körül mozog... -
a2d2
addikt
-
kisbergics
tag
Inception: Nem, volt fönt használtautón néhány ilyen körüli árral. Nyilván alkuképes. Egy-két helyen picit rozsdás, de a motor hibátlan állapotban van, zsírúj lengéscsillapítók vannak rajta, amikre még két év gari van. Szóval nem rossz bolt ez.
Polip: Hátpedig de. Az első tulajdonos egy idősebb ember volt, ő nem sokat járt vele, a második egy kint élő magyar ismerős, hozzám tőle került a kocsi, egyikünk se tekerte vissza. Megkímélt példány, azért is jó vétel. Nem kell mindenhol a rosszat látni. (:
[ Szerkesztve ]
http://kisbergics.hu
-
Úgy tűnik, csak a magyarok igénylik a visszatekerést
Én 10 éve 30 ezerrel vettem az autóm (kérdés, 130, 230, vagy 330...), azután az elmúlt 11 év alatt 78 ezer ment bele.
Nem járok a wc-re is autóval, így elég kevés tekeredik bele, és rendben igyekszem tartani.
Ha ilyen tulajtól fogja ki az ember, akkor lehet benne kevés km., csak ez nagyon ritka...Mondjuk németben nemtom mennyire biznisz a tekerés, inkább a magyar kereskedők szeretik visszatekerni. De ha kint vesz az ember valami jófélét, és behozza...
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
nesa
veterán
Azmeg itthon is keves lenne, nincs napi 30km se, persze vannak kiveteles kocsik, PL nemreg orokolt valaki valami 40 eves bogarat es valami 260km futott csak, tokeletes gyari alapotban van, biztos elfeledte hogy van egy kocsi a garazsba
Es tudjuk nemetbe is nagy biznisz az ora tekergetese...
[ Szerkesztve ]
-
yerico
senior tag
106 coll kicsit sok. Másfelől, ahogy már egy korábbi hozzászólásomban írtam, nem értem a régi, elavult plazmatévék árazását. A tévék ára annyit esett, hogy már bruttó 100-ért adnak fullHD Panasonic plazmát, Miért vegyem az új árának 70%-ért meg a régit, és miért ne az újat.
Nem kötözködni akarok, nézegetem a plazmatévéket, hogy lassan venni kellene egyet. Mert bár jók a LED Samsung Smart tévék, de messze nem érik el a plazmák képminőségét. Viszont használtan mánikákusan 60-70E-ért szórják az emberek a használt plazmákat, mert "5 éve még 500-ért vettem". Na ja, csak ma már 160-ért ott vannak a kisfogyasztású LED Smart Samsungok, amik éves szinten rengeteg áramszámlát spórolnak. 130-ért meg Samsungék adnak 3D Plazmát, ami megint marhára bejön. -
MrSealRD
veterán
Veszek, csak most nagyon gyorsan szükségem van rá, mert vizsgaidőszak elején vagyok és így sürgős a dolog. e-bay-es cuccok 2-3 hét mire itt vannak.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
RZozo
aktív tag
Attól függ, milyen típus, mennyi idős.
A plazmás topicban biztos tudnak rá választ adni. -
#TOTTI
őstag
Írtam privátot kibővítve.
A számla nem lett vissza állítva, gépi számla volt augusztusra, az aktuális dátummal! Vártam kb. két hetet elvittem és bevették, pont ezért nem vittem be 3. napos cserébe mert nem keverem bele azt aki számlát adott. Meg pont ezért nem mert senki nem hinné el, hogy 3 napos! Elintéztem én magánszemélyként. Állapotával nem volt gond, nem vagyok barbár. megnézték a HP oldalán lejárt a gyári garancia, de mivel volt számla cserélték és él a garancia! A gar.levélhez meg olyan egyszerű módon jutottam hozzá, hogy nagykerben kértem egy biankót és annyi. HP Compaq 6730 volt a gép 1 év garral.
-
-
zsolt19900
őstag
hátha tudod, hogy szokott ez lenni
amd am2 vagy am2+ még mindig keresek 5600+ és attól akár picit felfelé vagy lehet lefelé is
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
A Linux jó desktop OS?
Nekem jó, és pl. anyámnak is jó.
Ha valaki csak használja a gépét, nem telepítget óránként valami sz*rt, hogy kipróbálja, oda tökéletes. Egyszer belövöd neki, megmutatod, mi merre, és elvan vele. Nem kap vírust, adware-t, stb.
(Bár a legtöbben amúgy is saját maguk b*ák szét a winnyózukat.)
Titkárnőnek is tökéletes az irodába, oda sem kell, hogy a user tudja túrni. Viszont legalább hozzányúlni sem kell majd.Gamereknek persze, hogy winnyóz.
@TRob1 : A Win7 szerintem is jobb, mint egy WinXP, ez azért alap, bár a Vistát megnézve már nem annyira. De nekem azért Ubi+KDE inkább bejön már sok éve.
Windózt meg pont eleget láttam a munkahelyemen, nem akarok itthon egy pillanatig sem.[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
Nem kimondottan gyerekütő, csak rövid nyelű. Gyárilag ilyen, nem alakítottam rajta semmit. Olyan típus mint a képen, csak a színe más. Mivel gyári méret, gondolom a fejméret is szabványos, bár nem tudom milyen szabványméretek vannak.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igazad van, sorry. Wiki szerint G-s wifihez képest kb. 1,5 szoros hatótávolsága van az N-es wifinek.
nesa: Én ilyet csináltam: [link]
Ennek nincs akkora nyeresége, viszont körsugárzó.[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Sajnos a környezetemben nem igazán van olyan, mint ti. Nektek gratulálni tudok, főleg h. mindenki füstölt, mint a gyárkémény, abszolút nem leszokást segítő környezetben csináltad/tátok.
hcl: orvosi szakkönyv szerint igen, alkesz vagy.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nagyon helyes, szép munka volt! Több ilyen kitartó ember kellene a dohányosok közé!
Én mindig próbálom leszoktatni a környezetemben az embereket, aztán jön a duma hogy "de én bármikor le tudnám tenni, ha akarnám" aztán sosem teszik le, mert nincs bennük kitartás, vagy éppen jön a másik hülye blama duma, hogy "de sör mellé kell". Kell az apja f... az kell.
Mikor azt látom, hogy szülők a gyerek mellett v. terhesen szívják, akkor azért elgondolkozok, hogy ezeknek van esze?Azt nem tudom, hogy a canabis meg a többi ilyen jellegű dolgot miért nem engedik adó ellenében, igazából semmivel sem rosszabbak mint a cigi. Ezt most lehet valaki túlzásnak tartja, de mai viszonyok közt cigi után igen hamar odakerül minden fiatal kezébe egy-két spangli...
-
Agostino
addikt
Nem, ez prémium termék, ha mondhatok ilyesmi. Van jóval olcsóbban is. Jól tudod, Mike, én konkrétan 720-ért vettem, de ezek még az árleszállítás előtti árak és mivel a lakhelyemen ez nem igazán fogy, még a drágábbik van kint.
[ Szerkesztve ]
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
-
zsolt19900
őstag
hát jó :d utasításra ennyi az ára ez speciel nem az én termékem
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
nesa
veterán
(#32068) hcl
Milyen kell, rajz vagy kep van ?
Aluminumbol lehet van
Vegyetek fenykepezo gepet, alku van!
[ Szerkesztve ]
-
Ehh, ha nincs, akkor majd lesz, amikor legközelebb hazamegyek...! Otthon akad satu, alapanyag, és fúró - itt csak fúró
Fa gépházat hegesztek, most enélkül is megoldottam valahogy, de a következő verziót már 15-ös lécekkel csinálom, ahhoz van winklivas
Amúgy ha a mintadarab tetszik valakinek, fogok rendelésre is összerakni
-
Butcher-HUN
senior tag
nem mindegy hogy ezért vagy ezekért mivel a kettőt együtt adnám. Az óra eleve ritkaság az új ára 45.000Ft számlával tudom igazolni és természetesen garanciával! A szemüveg új ára megint csak 40.000Ft eredeti nem kamu garanciális Árkádban a No Fear-ben vettem. E két termék együttes használt ára simán meg van egy Iphone 3G vagy akár egy régebbi HTC nem a legújabbakra gondoltam én sem szerintem ti értettétek félre vagy én írtam rosszul. Nem bántásként aki meg az árakkal nincs tisztában ott van google.
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
zsolt19900
őstag
-
Zewa
senior tag
Nekem is kéne minimum egy darab. Nem kell hogy fekete legyen csak egy kicsit kulturáltabb kinézetű. esztétikai hibák nem okoznak problémát.
Ammenyiben van vkinek eladó az kérem jelezze először Polip felé utána pedig felém...
Valakinek eladó occsó' Satás vinyoja?
[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
-
Debilon
addikt
köszi a tippeket
közben találtam egy ilyet:
Lenovo G550M:
[link]a polip által írt Dell Vostro 1015: (ez van emberi színben is vagy csak pirosban?)
[link]a Dell oldala Vistát ír OS-nek, a laptopszalon padig W7 HP-t, melyik a valós?
4sal3 által javasolt HP kecsegtető, ha itthonra kéne lehet az lenne, de irodába tényleg, minek ilyen gép? nameg ugye a garancia sem egy utolsó szempont, főleg azért mert pályázati pénz, csak erre lehet lehívni..hamár csak erre lehet akkor legyen minél több garancia
laptopszalonos kérdés: ezek az árak csak webes megrendelésre vonatkoznak tényleg? ha bemegyek akkor is ennyi, vagy kicsit több? vagy elég ha megrendelik, és személyes átvétel?
[ Szerkesztve ]
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
mormota
senior tag
a két kategória között annyi a különbség, hogy a tükrös gépnek viszonylag szűkebb az élettartama a mozgó alkatrészek miatt.. általában úgy vannak tervezve, hogy egy bizonyos kattintásmennyiséget bírjanak. ez nagyban változhat.. pl az én 350D-m is bőven túlvan már a 40k kattintáson, ami a hivatalosan meghatározott zárélettartam.
kicsit fosok is tőle, hogy egyszer nem csukódik vissza, de hát kiszolgálta az idejét.a másik, hogy ha egyszer tükrös géped lesz, akkor már nincs megállás a lejtőn, mert a gépváz a legolcsóbb kütyü az összes közül. kell obi később, mert nem elég az alap, kell fényerős, stabos, mert az jobb, könnyebb vele játszani. egy alap nagylátószögű obi is baráti áron 40-50k és akkor még nem figyeltünk a fényerőre. aztán ott vannak a telék. ha jót akarsz, akkor 100k körül kezdődnek, aztán makróobi, előtétlencsék, szűrők, stb stb....
fel lehet tornászni nyugodtan 500kig a felszerelést. és mindezek mellé nagy helyet is foglal, nem lehet elvinni egy buliba csak úgy, mert nehéz, sok, nagy, vigyázni kell, stb.a másik oldala, hogy mire akarod használni? mihez kellene? milyen távra tervezel? milyen témák érdekelnek?
véletlenül se akarlak lebeszélni a tükrös gépekről, de ha azt választod, ahoz kell egyfajta perverzség is
Illusztrálok, tehát vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla