Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
-
mexx0407
tag
Eladva a V640i telcsike koléga megvette !!!!!!
-
freddyke
tag
20% kedvezmény!
Foxconn P35AX-S alaplap, számlával, 3 év garanciával - 14.900 Ft bruttó (rendes ára 18.620 Ft)
Asrock Conroe1333-ESATA2 alaplap, számlával, 2 év garanciával - 10.170 Ft (rendes ára 12.710 Ft)Minden áru bontatlan, vadonat új és Pécsen ingyen házhozszállítom. Az áruk akcióban lettek vásárolva azért ennyi... Korrekt garancia Pécsen, nálam.
FSP ATX-xxxPNF szériás tápegységek készletről és rengeteg termék jó áron! (Aki ismer az már tudja).
Fórumot nem olvasok ide hiába írtok! Telszámom: 70 / 514-5776. Vagy freddy kukac webcom pont hu -ra írjatok e-mailt plz (talán így nem kapok spam-et).
-
Vincsó
aktív tag
Dell 2407 WFP 1 éves Ipon gari van hozzá még két év... valaki mondjon valami értelmest hogy mennyiért tudnéám eladni... meg hol... vagy kinek Ok: autó vásárlása.....
Mod: ár... hát olyan 120-130-ra gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
misterH
csendes tag
sziasztok micro sd kártya érdekelne!!! priviben írjatok!!
-
misterH
csendes tag
MÉG MINDIG ELADÓ
1 megkimélt állapotú Fujitsu-Siemens M1437G típusú notebook
- Processzor: Intel Pentium M 750 Dothan SL7S9 (1.86Ghz, 2Mb cache, 533 fsb) Socket 479
- Kijelző: WXGA TFT, Crystal View, 15.4" (1280 x 800)
- VGA: ATI Mobility Radeon X700, 128MB DDR Video RAM
- HDD: 80 GB SATA
- RAM: 1024MB (2x512MB Dual DDR2)
- DVD író
- Audio: Azalia codec (7.1 SPDIF), 2 built-in speakers, built-in microphone, 1x subwoofer
- 4 in 1 card reader (SD/MS/MMC/MSPRO)
- LAN: 10/100/1000 Mbps LAN
- WLAN: Intel PRO/Wireless 2200BG
- Modem: 56K, V.92
- Csatlakozók: 1 x RJ-45, 1 x IEEE1394, 3 x USB2.0, 1 x RJ-11, 1 x S-video, 1 x DVI-I
- Akkumulátor: Li-Ion 4400mAH
- 1x ExpressCard slot (34/54mm)
- távirányító -
Csepy
őstag
-
ha3fis
tag
válasz s7evcsenko #10311 üzenetére
jött semmi a freemail-es címemre.....
-
-
nesa
veterán
-
futa
csendes tag
Üdv!
CPT.Pirk haverom procija beadta a kulcsot.
Keres s939-es lehetőleg kétmagos (de nem baj az se ha nem az) procit.Aki szeretne neki eladni ilyesmit, az hívja a 30/33-19-063-as telefonszámon (mivel nincs gépe, felesleges írni neki)!
Köszi!
-
crabi
tag
sziasztok kéne valami occso noti igy 30-40 körül lehetőleg működöképes ami netezésre alkalmas! privit please! kössz
-
-
Topikgazda
Szevasztok, van 1 jóképességű Inno 256megás DDR3-as 7600GT-m, kemény 7500 pézért, aki alkudni akar annak 8-ért próbagaris, dobozos. privizzetesk gyorsan
-
#TOTTI
őstag
3470 és 3450 érdekel valakit..? új garanciális
-
Topikgazda
775-ös kétmagos proci köllene 10 ropi környékén hűtővel, ha lenne esetleg valakinek
-
a2d2
addikt
Eladó cuccok:
2x1Gb DDR2 800 Kingmax ram
1Gb Kingston micro SD kari
ATX nagytorony komplett vízhűtéssel
Microsoft Force feedback joystick
Időhiány miatt lehet eladó lesz egy komplett kite surf szettNincs valakinek Star wars, Terminator, Alien vagy Predator figurája?
Érdekelne még pár akváriumi hal is.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
#TOTTI
őstag
FSP BOOSTER X3 érdekel valakit..? SLI/Crossfire tápegység 5.25" helyre... ára: 6K
-
dunc
nagyúr
Sziasztok van egy ilyen Genius SW-S 2.1 350 hangfalsettem kifogástalan esztétikai,és műszaki állapotba.
A tp-be 4200 ft,nállam 2100 ft,csak van nem használom bent van az ágyneműtartóba.... -
Gyick
őstag
Sziasztok! Van vkinek eladó verbatim dvd-je?
-
hoax
senior tag
Most jött meg a csomag amit a munkatársamnak rendeltem Bangkok-ból 2db 1/6-os (kb.25cm) vinyl Star Wars figurával.
A 2 figura postával megállt 6K-ban...!
Ahonnan rendeltem, ott van Alien és Predator is, meg egy halom manga.
Már csak az a kérdés, hogy hajlandó vagy-e összereakni és lefesteni, vagy készen kellene...?[ Szerkesztve ]
Don't panic!
-
Ferdzsoo
addikt
Hi All!
Kérdésem lenne, ha én esetleg videót akarok digitalizálni akkor nekem olyan viikari kell amin van video bemenet vagy van kölün ilyen videódigitalizáló kártya? Bocsi a noob kérdésekért nagyon nem vok otthon a témában.
Esetleg van valakinek ilyen kölcsönbe, vagy bérelném is pár napra, mert most van egy szallag amit szeretnék gépen rögzíteni de csak ezért nem szeretnék digikártyát venni.
Előre is THX!"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
-
emre
veterán
"Ha firewire van a kamerán akkor azzal járnál jobban, főleg ha az alaplapodon is az van."
Bölcs szavak!
Aztán már csak egy fasza kis progi kell amivel össze-vissza vagdalhatod a cuccot, majd kiírni dvd-re.
Ha unconpressed avi formátumban olvasod be akkor kb 25Gb/1h terjedelemre lehet számítani, de frankó lesz a minőség. Tömöríteni meg ráérsz vágás után.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
nagyarcz
tag
[ Szerkesztve ]
-
Dodder
tag
Eladó Kingmax 1024 MB (DDR2-800)3 év gar
3k.[ Szerkesztve ]
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szereztem proct, most már nem kell.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
4sal3
aktív tag
érdekel vkit egy
Sharp GX-29 ?
vodafonos, zsebkopott.
5-6k körül gondoltam. ha kell, képet is tudok mellékelni. -
törölt tag
Köszönöm mindenkinek a segitségét!!!
-
törölt tag
Bárkinek akinek tartozik ill érdekli mit hol merre talál az szoljon segitek neki.Priviben....
-
4sal3
aktív tag
tud nekem vki segíteni, hogyan kell megosztani a gépem internetét telefonnal? (sony ericsson) kábellel ill. bluetoothon. elvileg van rá lehetőség, mert a telóban megtaláltam a megfelelő menüpontot..
köszi -
-
Kaics
aktív tag
Srácok!
Mi ez a tömeges Asus Eee PC és MSI Wind eladás? Minden nap fél tucatot hirdetnek meg.
Még jó, hogy nem engedhettem meg magamnak és ezért (is) nem vettem, mert ahogy elnézem nagyon szabadulna tőle mindenki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest