Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
Eladó:
oem Sapphire HD3850 256MB pci-e 18K
E4300 (dobozos gyári hűtő is van ha kell) 13K
Gari nincs már egyikre sem sajna, próbagart tudok adni.
Beszámítok:
E6700, E6750, E7200 közül valamelyiket, 320GB 1 tányéros HDD -t, 2x1GB Kingmax DDR2 1066MHz[ Szerkesztve ]
-
Kaics
aktív tag
Eladó egy darab EFOTT hetijegy.
PM me!
-
Dodder
tag
mégse
[ Szerkesztve ]
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
Kobe
veterán
philips elektronyos borotva jóárasítva eladó, érd priviben vagy olvasgasd ezt [link]
-
4sal3
aktív tag
egyik haverom érdekelné 1gigás ddr400-zas memória, illetve 120gigás körüli vinyó.
ha van vkinek vmelyik légyszi dobjon árat pü-ben. köszi -
dunc
nagyúr
-
Dare2Live
félisten
500gb samsung hddk eladók
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Kaics
aktív tag
Keresek egy darab s775-ös lapot (DDR2-800, PCI-E)!
Tegnapra kellene!
-
MrWolf
csendes tag
Hohó van egy két eladó cuccos itten. 3DConnexion SpaceExplorel egér, Nokia N70 Music Edition 2 hónapos (gyári állapot, védőfólia, headset, nokia 1gb memória kártya, doboz, minden földi jó..) meg a csodálatos Lila Icemat 2.0, és egy 133X Kingston Elite CF kari 1 Gb méretben Bárkit bármi érdekel privizzen
I solve problems
-
Bandeee
tag
Asus CUSL2 lap + P3 1 GHz + 256 Mb PC133 memó eladó 7e-ért, valaki nem szeretne egy jó kis gépet összedobni gyereknek óccsóé???
-
nesa
veterán
Keresem a letezo legolcsobb hasznalt de jo alapotu Fa-szen tuzelesu kazant 25-30Kw koruli lenne az idealis ....barmilyen megoldas erdekel .
-
dunc
nagyúr
Ven egy eladó Kelly'S Saphix tracking cross bringa 1 hónapos. Ár megegyezés szerint.
GREEN -
ha3fis
tag
Ha új kell olcsón és jó, akkor Harkányban a vasútállomásnál Oravecz, ha jobban érdekel, nézek telszámot. Egyébként az ingyenes hirdetési újságokban is benne szokott lenni. Én kb. 2 hónap múlva fogok nála venni egy 25-öst.
Ha mindenféleképpen használt kell, akkor a mostanit amikor kiveszem, megegyezhetünk...[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
van 1 db 350W-os FSP tápom, aki ma eljön érte az megkapja 3000 forintért, érdeklődni priviben vagy telón
-
-
-
s7evcsenko
addikt
Üdv.
Nincs valakinek egy nagyon olcsó, eladó hangkártyája?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
nesa
veterán
Orovicat ismerem ,az az a hely ahol semmilyen korulmenyek kozott nem vennek kazant,akkor mar inkabb a Markus fele kozarmislenybe.
A mostani kazanod nem elado?
Kicsit besokaltam fleto fele gazarakat ugyhogy legrosszabb esetben is 1 kalyhat benyomok a nappaliba .
Esetleg Fa , Fa-szen tuzeleso jobbkepu kalyha is erdekel!
[ Szerkesztve ]
-
mrdan206
tag
Ha valakit érdekel Szekszárdon eladó egy Xbox360as konzol. KATT IDE a további infókért!
♠♠♠ Itt van mire vágytál, egy világító ágytál!!! ♠♠♠
-
vatomi
aktív tag
-
Kaics
aktív tag
válasz s7evcsenko #9723 üzenetére
Van több is:
Sound Blaster Live! 5.1 SB0060
Creative ES 1370 PCI
Yamaha ESDX HSP 56 ISA
Sound Blaster 16 PCI -
nesa
veterán
válasz Magnum_ #9726 üzenetére
Nem 1,5 Milliobol akarom megoldani a dolgot hanem a leheto legolcsobban, 3-4 eve mikor vettuk a hazat 1 M er korszerusitettem a villanyfutest ami volt (csak anyagar!) csak fleto es barati megvontak a gazartamogatast ..........
Szal esetleg jominusegu kalyha is erdekel napkozbe temperalni az is megteszi es talan kisseb a veszteseg is.
-
s7evcsenko
addikt
válasz s7evcsenko #9723 üzenetére
Akció lefújva...
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
ha3fis
tag
Volt már javítva, az ajtók deformálódtak.... szerintem szénnel jól bedurrantott az előző tulaj egy-kétszer. Kb 25-ös lehet, régebben csak hétvégenként használtuk, hétközben csak gázzal fűtöttünk, de most szeptember körül valószínűleg kicseréljük, mert ezek a gázárak megfizethetetlenek lesznek.
Nesa: a sógoromék ott vették egy éve és szerintem ár/minőség arányban jó az Oravicza, bár a Márkus féle kazánokat nem ismerem. Ha oda kerül a sor, akkor előtte úgy is szétnézek a megyében, hogy hol milynek vannak.
-
Dare2Live
félisten
érdemes bekészülni mert idén még sanszosan lesz vmekkora emelés, ami meg jövőre jön az maga a horror.
[link]Fűtésre egyszerűen megfizethetetlen lesz a gáz. Ráadásul a villamos áram egy nagy része is gáztüzelésű erőművekböl jön. K*ra kéne még1 "Paks". Távhő díjakrol pedig még nem is szóltunk.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Magnum_
nagyúr
panel esetében igen,bár a bátyámék a házat gázzal fütik és volt durva számlájuk, de itthon nekünk szerencsére nagyon olcso, mert sajét kaznja van a háznak, és az öregek miatt télen folyamat 24fok van, amit egyébként felesleges pazarlás, de legalább olcsó. 120nm-re fele annyi, mint egy 50nm-es panel lakásra.
I humbly and respectfully decline™
-
MrWolf
csendes tag
válasz Magnum_ #9739 üzenetére
Idén én is gondolokod egy olajradiátoron....Jó választás volt, hogy egyedi fűtéses a lakás, így nincs olyan kényszer mint a távfűtésnél. Ahogy számoltam a villannyal olcsóbban jön ki a tél mint gázzal, legalább is egyenlőre....
De elég riasztó, hogy már júliusban mindenki fél a téltől, jövőre meg el se tudja képzelni hogy mi lesz...
I solve problems
-
#TOTTI
őstag
6320as eladó.. 15K alkuval..
-
Topikgazda
Van egy 350W-os FSP tápom még mindíg 3k-ért vigye már el valaki, nem hiszem el hogy most meg nem kell senkinek, amikor meg nemvót, mindenkinek kellett volna NO, tessék írni, oszt ma este át is vehető hajrá
-
Kaics
aktív tag
Eladó egy darab EFOTT hetijegy - természetesen idei évre szól és áron alul adom.
PM me!
-
Topikgazda
Jöttek FSP tápok, 350-400-500-700W-osak. Érdeklődni priviben, rendelés ma este 8-ig, átvétel holnap du. a megbeszélt helyen, esetleg nálam egy próbával egybevetve 1 hó garis mind
-
Dare2Live
félisten
válasz Hun'reeth #9741 üzenetére
Lényegében az egyetlen mód amivel komolyan csökkenteni lehetne MO energiafüggőségét és az árak elszabadulását az pedig az atomenergia lenne.
Dehát neki nem okoz problémát ha havi 40.000ft helyett 100.000ft lesz a fütésköltsége és verheti magát, hogy "zöld". Nem mindha pont paks nem okádná a CO2őt a gáztüzelésű erőművek meg igen.
na mind1
-
-
válasz Dare2Live #9746 üzenetére
Igen, ez utóbbin szoktam verni a fejem a falban. lakjon kicsit itt Pécsett, meg csak nem is kell Gyárvárosban, aztán nézze meg milyen jó itt a hegy lábánál a levegő...
Feljebb persze jó tiszta, de itt lent mindent ül a por. (Korom.)(ÁÁÁÁ... 503 volt és elküldtem 2x, bocsi...)
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
TrollMetal
aktív tag
Asus EN8800GTX eladó 30k csak holnap 13:00ig. benn a boltban átvehető nálam...
Gar 2008.10.xx napig a Compugroupba.
''A világ két végéről rohad. Az egyiken az anyagi, a másikon a szellemi szegénység pusztít.''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- BMW topik
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest