Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6165) Nordic válasza csucsumalacz (#6163) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Eddig arról volt szó, hogy merci a4 nehéz. Ha tévedek bocs, de mindenki merciről beszélt nem cruelről(ettől még lehetek hülye).

Plazmacucci: Lehet picit arrogáns voltam, bocs, de egy valamit nem ártana megjegyezni. Ha valamilyen karakter valahol elakad, akkor ott a karival/játékstílussal van gond, nem az act-ok nehézségével. Az act4 tény hogy erősebb mint a többi, de ettől nem teljesíthetetlen, főleg nem úgy, hogy csak summonnerrel lehet végig csinálni/mapozni. A karakterek életképessége nem csak azon múlik mennyi a hp-d, hanem milyen mobility skillt használsz, milyen flaskokat, mennyire ismered a karit/skilljeidet, értem ez alatt, hogy egy-egy neccesebb helyzetben tudatosan használod a skilleket/flaskokat, vagy összevissza nyomkodsz mindent a pánik hevében.

Nincs shotgun, az ilyen olyan támadásokon, mint pl a leap/tornado shot, amit a mobok használnak már cooldown van, ergó, nem tudnak lecsapni fél sec alatt a fehér mobok, ettől könnyebb nem is lehetne a játék. Nehezek a bossok? Hát azért bossok. Mindig mondod, hogy ezzel/azzal nem megy, de sosem látunk egy skilltree-t, hp/defense/dmg adatokat, amivel esetleg segíthetnénk.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.