Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6401) Plazmacucci


Plazmacucci
félisten

A legnagyobb harc közepedte a játék kikúr az asztalra... Ilyen régen nem volt.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#6402) Har_melin válasza Plazmacucci (#6401) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Közben ua karival merci-n is megvan a labirintus.

Tanulságok (általános):
- a "Silver key" és "Silver Chamber" részek opcionálisak. Ha nincs ezüst kulcsod, akkor úgysem tudod kinyitni a Silver Chamber ládáját, tehát fölösleges tökölni a pályával.

- A "fő nyomon" Argus-t nem kell, de tanácsos megkeresni. Ő is normális lootot dob és nála van a második treasure key, amivel Izaro után még egy ládát kinyithatsz.

- A layout egy napon belül is más nehézségi szintenként. Ha valaki több karival játszik és gyorsan akar átjutni rajta, akkor célszerű egy napon egy szintet megcsinálni minél többel. Akkor az első után már nem kell keresgélni, hogy merre célszerű menni.

- Vannak látszólag elfalazott szobák, ezeknek a falán mindig van egy áttörhető pont (palota tileset).

- Vannak megnyomható fal panelek, amelyek mögött a térképen addig nem látszó helység van, általában valamilyen loot ládával.

- Vannak zárt ajtók, amelyeket a közelükben lévő négyzetes kőlapokra lépve lehet kinyitni (a palota tilesetben)

- A loot mennyiségre még magasabb szintű karival is jó. A minőségét nem igazán néztem, de ha a szinthez közeli karakterrel csinálja valaki, akkor gondolom az sem rossz. Unique nem esett.

- Az Inquisitorom kapott egy szép, csillag formájú, cold snap-hez hasonló buffot sebzés esetén (2 pont után), ennek nem láttam nyomát a leírásban.

- Amikor harmadjára is lecsapod Izarot, ott van a láda a szobában az enchantment asztal mellett, vagyis nem csak a hordott cuccot lehet buffolni, hanem a ládából is választhatsz. Azt nem próbáltam, hogy elég-e csak az inventoryban legyen, vagy hordanod is kell tudni?

Tanulságok (szubjektív):

- a koncepció változatlanul nem tetszik. A rejtett szobák, titkos átjárók keresgélése teljesen ellentétes a játék alapfelfogásával, hogy gyakj le mindent minél gyorsabban, szedd össze a cuccot és menj tovább.

- Szintén nem tetszik a megszakíthatatlan játék sem.

- A csapdákra nem hat a dodge/eva és fix %-nyi hp-t sebeznek, elvben bármilyen kari ugyan olyan jó vagy rossz. Kivéve talán a CI karikat, mert a pajzsot nem tudod flaskából feltölteni, de mivel ilyenem nincs, nem tudom, hogy a gyakorlatban hogyan oldották ezt meg.

- Mivel vannak képernyő széléig érő csapda kombinációk is, változatlanul rossznak tartom, hogy sokszor a legsötétebb tilesetet használják. Ha fizikailag nem lehet látni, hogy mit kellene elkerülni, akkor értelmetlen taktikáról, tervezésről beszélni.

- Lightning warp. Leap Slamet és Fame dasht még nem próbáltam, de a LW prímán bevált egy csomó időzítéses csapda kombináció kikerülésekor, még alacsony szinten, less duration nélkül is.

Összegezve: tetszeni változatlanul nem tetszik. A kezdeti ellenérzésem a tapasztalással valamelyest csökkent, de csak azért, mert már tudom, mivel nem kell törődnöm. Azt kétlem, hogy bármelyik karakterrel többször, szórakozásból végig csináljam (amire az enchant csere miatt szükség lenne), inkább mapozok.

[ Szerkesztve ]

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6403) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

Az inqusitor buff-ra közben rájöttem, hogy az valószínűleg a kesztyűre került Word of Spite enchant hatása.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6404) Plazmacucci


Plazmacucci
félisten

Most épp nem lehet játszani.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#6405) Har_melin válasza Plazmacucci (#6404) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Ja, én is néztem. Először kaptam egy (igaz, nagyon gyorsan elfogyó) 820 fős várólistát, aztán nem enged be pályára.

Vagy valamit elszúrtak a srácok a labirintus tervezésénél vagy ennyi új/visszatérő játékost szereztek, hogy nem bírják a szerverek. A nyitónap tudom, hogy erős volt, de a harmadikon már nem szoktak ilyen gondok lenni...

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6406) tocsek18


tocsek18
senior tag

chris_wilson Lead Developer10 minutes ago*

Okay, the server came back up immediately. The crash is being investigated.

(#6407) Patrick


Patrick
addikt

Engem is kidobott, de 2 perc után már bent voltam...

„Aki barátot talál, kincset talál."

(#6408) tocsek18


tocsek18
senior tag

új kereső hátha érdekel valakit:

What is ExileTrade?

It's a Free and Open Source Fan-made Website for searching of Path of Exile items. It features searching by search terms that are based on Path of Exile community jargons like 6s5L pure 70life 60res and 350pdps. You can also save all your searches, so you don't have to ever retype a search again that might be useful to you.

Features
1. Hand crafted Search Terms like 50life, 90eleres, pure, tabula.
2. Configurable Search prefixes(terms which will be added to every search e.g. the league).
3. Individual Item highlighting.
4. Search History.
5. Forgotten Mods - shows mod prefix/suffix, tier and max tier.
6. Boolean operators - allows searches that has never been possible before!
7. Search URLs simillar to Search Engines - this allows you to easily share queries.
8. 100% free and absolutely no-ads.

Examples of advance searches:
1. purear 6s chest - [link]
2. rare (gloves or boots or helm) 50life 30fireres 30coldres 5c - [link]
3. (mace NOT voidhome) 350pdps - [link]

Link to Site:
http://exiletrade.github.io

How to Use & Example:
1. In the search bar try typing tabula 35ch and click the Magnifying Glass button (or press enter).
2. This should show you:
every Tabula Rasa
listed in Perandus SC (default league) using the stash API
with a buyout of at most 35chaos
sorted by price
3.Click the whisper button and a wanting to buy whisper message will be saved into your clipboard
4. Switch to Path of Exile, open the chatbox, and press ctrl+v.
5.If you want to change the league you want to search in click on the gear icon on the right side.
6. In the now open sidebar click on the league
7. at this point you can close the side bar by clicking the X, if you want to keep your changes for the next session as well you have to click the save button on top(for now will change in the near future)
Users of Durian will be at home to use ExileTrade as it uses most of it's search terms. We're still working on a document to list all the search terms, but here's a crude way to learn all the terms Edit: I've added a search term button at the top which lists all the possible search terms, we'll be improving this overtime. Note that we expect to find bugs as the project is very new.

Tips:
1. Each of the item is actually a json a data, to view the json, you click on the item-art and some interesting data.
2. The json sent to ExileTools can be view by clicking on the small clock or document icons located on the left of the Search Text Field. This can for now, help you to understand how the search terms are parsed
.
Official forum thread: https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1602257

[ Szerkesztve ]

(#6409) Har_melin válasza tocsek18 (#6408) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Érdekes és egész használhatónak tűnik. A rövidítések a minta keresésekben sokkal egyszerűbbek, mint a felugró listában, az utóbbi először egy kicsit megzavart.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6410) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

"Characters in Cruel will receive two points and characters in Merciless will receive four points. You still need to run a Labyrinth to actually choose an Ascendancy class. This means that if you run the Merciless Labyrinth, it'll be equivalent to running all three (due to the bonus four points). Note that this is a one-time process that we run, and only applies to existing permanent league characters."

Nagyon jó hír, pont azon gondolkoztam, hogy a fenének sincs kedve mindegyik meglévő karival háromszor végigmenni.

"Regarding trading from the Labyrinth, we want to note that our planned trade improvements include the ability to trade across instances. This means you'll be able to trade items from your Labyrinth stash whenever you access it."

Ez szép és jó hír, de jó lenne tudni, mikorra tervezik a bevezetését. Remélem minél előbb, mert ez után tele lesz a fórumuk "mikor lesz már" panaszokkal.

(forrás)

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6411) LaCupacabra


LaCupacabra
csendes tag

HC-n 40 szinten ugrottam neki maruderel hát Izaro utolsó menete kemény volt. Potik állandóan 0-án voltak mert beleteleportál a csapdákba futás ezerrel :D ( Malachai normálón 2 potit használtam el). Drop kb egyenlő a 0 val :W + egyszer kidobott kezdhetem előröl. Nem éri meg bemenni max ha unatkozol...

[ Szerkesztve ]

BB8900 , 9780 , 9900 Rip , 9720 , Q5 Rip

(#6412) Nordic válasza LaCupacabra (#6411) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Egy zöld aura szokott megjelenni Izaro körül, kb 3-5 sec-ig tart, aztán robban, és akkor lök bele valamelyik csapdába. Ha a robbanáskor nem vagy ott, akkor nincs gond.

Amúgy komolyan nem tudom mi van veletek. Tegnap végig toltam izarot immáron én is, nekem tetszett a labirintus, a mechanika is, és egyszer se chrasheltem ki.

Mondjuk a liga egy tökönszúrás az economy-nak. 3 nap után 7c egy drillneck, pl. Eltelik 1 hét és semmi sem fog érni semmit. :W Ezt nagyon nem így kellett volna megcsinálni. Sokkal kevesebb láda/coin, és sokkal drágább árak a high-end unique cuccokra.

[ Szerkesztve ]

(#6413) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

Ma reggel is frissítettek valami nagyobbat (jó öt percig tartott a letöltés és előtte is sokat várakozott), de most rosszabb, mint volt.

Időnként teljesen lemerevedik 4-5 másodpercre ( nost éppen normál A2 Den, sehol senki, csak egy mackó), aztán lezavarja a közben lezajlott támadásokat és megint állókép. Ez itt még nem volt érdekes, de ha ezt egy corrupting bloodos mob közepén csinálja, akkor meghalok, mire magához tér.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6414) LaCupacabra


LaCupacabra
csendes tag

Thx az infot :D Az is közrejátszott hogy elég csira volt még a kari 40-en is. Sebzés alig. Nem dobot jó cuccot az első karimnak. Most más a helyzet van fegyo DPS , APS , jó life , DEF , stb ... A skill pontok hogy vannak ? Normálon elég kb 10 szer végigfutni vagy nehézségi szintenként van a labirintusba

[ Szerkesztve ]

BB8900 , 9780 , 9900 Rip , 9720 , Q5 Rip

(#6415) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

Mai tanulság: kapcsold ki a telefonod, ha a labirintusban játszol...

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6416) tocsek18


tocsek18
senior tag

itt állok secret passage merci labornál, ez a földön taposós sakktáblás 3 fajta jelest hogyan kéne kitaposni? bármit tolok jönnek a poison nyilak

(#6417) tocsek18 válasza tocsek18 (#6416) üzenetére


tocsek18
senior tag

nah hát nem fogom farmolni izarot mercin :(
lvl 69 2h mara 32kdps 50dmg reduc 3,6k life 1hit csá, esély nincs körülötte ugrálni majd vissza nézek 85-90között több élettel és nem slotonként max 5c itemekkel :D aztán kiváncsi leszek
jöhet a mapfest :(
ha meg broken lesz akkor is akkor újbuild :D
ötlet? vélemény?

[ Szerkesztve ]

(#6418) Argh! válasza tocsek18 (#6417) üzenetére


Argh!
aktív tag

Nekem sikerult trapos karival lvl 69en, szerencsere nem talalt el, 1 hit lettem volna. Cruelen eltalalt 1x maradt vagy 100 Hpm :)
Vedd meg a merci labi runt, 10c :)

(#6419) tocsek18 válasza Argh! (#6418) üzenetére


tocsek18
senior tag

nem hiányzik a 2pont annyira

(#6420) Nordic válasza tocsek18 (#6417) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Etup-ék se véletlen mentek lvl80 után. Én is lépek még egy szintet, és akkor megyek be. akkor lesz kb 6400 hp-m meg kb 15k dps bladefall-al. Nekem kell a +2 pont, szal muszáj lesz megcsinálni, bár a csapdáktól jobban fosok mint izaro-tól.

[ Szerkesztve ]

(#6421) San398 válasza tocsek18 (#6416) üzenetére


San398
őstag

Először a három jelnél a taposási sorrendet jegyezd meg, majd a nagy táblán ugyanezen sorrendben haladj előre

-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!

(#6422) Ramos_ válasza tocsek18 (#6417) üzenetére


Ramos_
tag

én tegnap csináltam meg merc izaro-t rangerrel lvl 71-en és nem annyira nehéz sztem mint leírtad, viszont kell hozzá pár dolog

- minél több move speed hogy el tudd kerülni a taknyot meg a one shotot
- potion management: én 3 life flaskal toltam + granite + a smoke cloud flask
a smoke cloud iszonyat op, még soha nem talált el ha benyomtam
- figyelni kell izaro melletti cuccokra, mert ha nem ölöd meg a tükröket vagy totemeket vagy mittomén épp mivan ott és ugy viszed le a life-ját, akkor minden phasere felbuffolja magát
fel lehet buffolni olyanra hogy bármilyen karit agyonüt, viszont olyankor dob vagy 3-4 treasure keyt :D
- és végül redditen minden nap felrakja valaki a napi layoutot, az egyenes ut ami odavezet, hogy ne kelljen silver key meg ilyen szarokkal huzni az időt
mert aki pl eltölt 45 percet azzal hogy ideér és utána az utso izaro phase-nél lehal az kb uninstallálja a játékot
na ilyet ne csináljatok :D 10 perc alatt le lehet érni

(#6423) tocsek18


tocsek18
senior tag

ah kössz, kössz én csak random rámentem előtte a 3ra ide oda :D aztán mentségemre szolgáljon azért nem láttam melyik nyomódik le mert rajta feküdt vagy 4hulla mob tökéletes takarásban :D

(#6424) tocsek18


tocsek18
senior tag

nah léptem 6szintet lvl75ön 3.9k hpval fulbuff 43k dpsel full csöves grearrel 4link earthqueak, 76 52 60 ressel :D,az ajánlott stibnite és granite flaskal egy helyben állva lefacetankoltam, tényleg op a smoke cloud
szóval most boldogság van

(#6425) Nordic válasza tocsek18 (#6424) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Én ma este haltam le 86-on(1% kellett volna a 87-hez), csak mert nem tudtam kilogolni, majdnem 7400hp-ról. Nem vagyok pipa egy picit... :((( Nagyon belezúgtam abba a kariba, és most semmi kedvem rerollolni ugyanazt újra, mert full mázlis voltam végig vele(bejött minden tactical alc, meg volt a 6Link armor+iron willes mace, volt 326-28k dps bladefallal, meg ugye a 7k hp).

[ Szerkesztve ]

(#6426) nyic19 válasza Nordic (#6425) üzenetére


nyic19
tag

Részvétem :C

(#6427) Ramos_ válasza Nordic (#6425) üzenetére


Ramos_
tag

nagyjából tökéletesen összefoglaltad invasion liga után miért váltottam softcore-ra :D

nem tudtam már, vagy inkább nem is akartam feldolgozni egy kari elvesztését

bár hozzá kell tegyem még sosem volt ennyire reroll barát a játék mint most, cadiroval a lvling unikokkal meg a lvl 0-ás 50move speed cipővel

(#6428) la_cc


la_cc
addikt

Rég toltam ezzel, de most láttam van új mini kieg és hát nem tudom, ki hogy van ezzel, de engem kurvára kiégetett.

65-ös karival próbáltam normál fokozaton kipörgetni a labirintust, 1 hit-elek mindent annak rendje és módja szerint, de kb a 8. mapon, majdnem az egész a "térkép" végén belefutottam valami gci 4 csapdás szívatásba és meghalt a kari, ugye visszadobott a városba és bukó az egész. :W Kb. 2 óra játék ment a kukába.

Értem én, hogy ez nem casual friendly játék, sose volt az, pont ez a jó benne, de ez semmi másra nem jó csak szívatni a játékost teljesen fölöslegesen.

Szerk:

Most nézem, amit írtatok:

"Characters in Cruel will receive two points and characters in Merciless will receive four points. You still need to run a Labyrinth to actually choose an Ascendancy class. This means that if you run the Merciless Labyrinth, it'll be equivalent to running all three (due to the bonus four points). Note that this is a one-time process that we run, and only applies to existing permanent league characters."

Szóval elég lenne egyszer végig vinni magasabb szinten, hát ez nagyszerű. ;]

[ Szerkesztve ]

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#6429) nyic19 válasza la_cc (#6428) üzenetére


nyic19
tag

Szerintem is kicsit szarakodni kell a labirintusban.De...., normál 50, cruel 65, merci 79 nagyjából megvolt Izaro kb fél óra alatt. Szóval ki lehet bírni csak valószínűleg jó kari kell hozzá. Azért mercin 3 life poti kiürűlt (volt szívdobogás rendesen), még a vérnyomásomat is meg akartam mérni, de le volt merülve a vérnyomásmérő :)) .

(#6430) Har_melin válasza la_cc (#6428) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Nem kell magasabb fokozat sem. Ha maga a karaktered már merci, akkor nyugodtan normálon is megcsinálhatod a labirintust, megkapod a hat pontot érte. A drop persze a normál ilvl33-at hozza majd, de a pontokat megkapod.

Más: Vetne valaki egy pillantást erre a videóra? a skillfa már nem működik, de amikor még élt, akkor megnéztem és nem volt rajta mana reserve-es node kirakva. Mégis megy a Wrath+HoZ+Blasphemy egy db Alpha's Howl-lal. Én akárhogy számolom, nem fér be 100-ba a három. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a kulcs?

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6431) la_cc válasza nyic19 (#6429) üzenetére


la_cc
addikt

Akkor lehet neki futok harmadszorra is... :o Ty.

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#6432) la_cc válasza Har_melin (#6430) üzenetére


la_cc
addikt

Most végig futottam rajta, de csak 4 pontot kaptam a végén, pedig már rég merciben csapatom a karival.

Mi lehet a baj? :)

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#6433) Har_melin válasza la_cc (#6432) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Nem tudom. Én eddig két lvl80+ karival csináltam meg, mindegyikkel csak Deshretig mentem az A4-ben, utána mapoztam (tehát nem volt meg nekik Malachai) és megkaptam a hat pontot.

Így viszont szívás, mert a maradék két pontért már merci-n kell leverned Izarot.

[ Szerkesztve ]

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6434) Har_melin válasza la_cc (#6432) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Utólag belegondolva: én már mindegyik, mercin teljesítendő trial pályáján régen túl voltam. A trialokat nem csináltam meg, de a pályákat, amelyeken voltak, igen. Lehet, hogy ahhoz, hogy "merci-ready"-nek tekintse a karakteredet a gép, már az Ascendancy előtt át kellett érned A4-be. (A peccsel jött egy passzív reset is, tehát tudják követni, hol tarthattál.)

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6435) tocsek18 válasza Har_melin (#6430) üzenetére


tocsek18
senior tag

lvl3 Enlightent használ

(#6436) la_cc válasza Har_melin (#6434) üzenetére


la_cc
addikt

Vagy kitolom mercit aztán normál még egyszer? :D

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#6437) Har_melin válasza tocsek18 (#6435) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Köszi, na attól még messze vagyok. De legalább tudom.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6438) vvega30


vvega30
senior tag

Az asendancy skill pontokat lehet respecelni?
Scionnal vagyok és van 15 refund pontom de csak egy skill pontot enged visszavenni azt is 5 refund pontért, a többit nem.

NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!

(#6439) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

Javítson ki valaki, ha tévedek, de ugye egy 8.00 crit-es wand és egy 7.20 crit-es kris +80% implicit crit chance-szel ugyan azt a crit értéket (8.00) hozza, ha minden mástól eltekintünk?

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6440) Nordic válasza vvega30 (#6438) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Lehet, 5refund = egy ascend pont. Változtatni is lehet ascend classt, de ahhoz az összes pontot le kell szedni, aztán megcsinálni izarot, majd a jutalom résznél az oltárnál aktív lesz a change fül.

[ Szerkesztve ]

(#6441) la_cc válasza la_cc (#6436) üzenetére


la_cc
addikt

Esetleg azt lehet szerintetek, hogy kitolom a mercit, leszedem az asc pontokat és normálon viszem végig megint? Nincs kedvem mercin szívni a labirintussal... ;]

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#6442) Har_melin válasza la_cc (#6441) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Lehet, hogy variáltak közben valamit, de most pl. egy lvl75-ös marának csak 4 pontot kaptam én is.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6443) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

Arról van valami információ, hogy a Champion-nál a Fortitude-ból jövő állandóan fent lévő Fortify hogyan skálázódik, milyen szintű gemnek felel meg?

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6444) Nordic válasza Har_melin (#6443) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Szerintem sima lvl1-es, 25 dmg red-el. Nem hiszem, hogy dmg bónuszt ad.

(#6445) Har_melin válasza Nordic (#6444) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Én is ettől tartok. Jól hangzik ugyan, hogy állandóan fent van, de a dmg bónusz nélkül már sokkal kevésbé vonzó.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6446) Ramos_ válasza Har_melin (#6445) üzenetére


Ramos_
tag

ez óriási tévedés

a fortify az egy buff ami kb a legerősebb defense a játékban mert minden damage typre vonatkozik, kivéve degen
a fortify gem az nem = fortify-al
az csak egy gem aminek segítségével hozzájuthatsz a buffhoz felhasználva egy supportgemslotot, elenyésző INCREASED phys dam bónusszal

majd nézd meg a melee phys dam gemre az lesz írva MORE phys dam, ég és föld a kettő

ennek tükrében nyilván aki champion karit csinál, ami mellesleg nagyon népszeru, főleg mert még növeli is a fortify effectjét, szóval az pont leszarja azt egy vagy két passive pont értékű phys dam bonuszt

(#6447) Nordic válasza Ramos_ (#6446) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

+1 Ennél szebben én sem tudtam volna leírni.

(#6448) VWendigo


VWendigo
tag

nah, én elég régóta játszom az exilével, de...
ez a labirintus papíron jő ötletnek tűnhetett a GGG-nek, mert szerintem nagyon hazavágja a játékot.
Tudom, nem kötelező (csakhát a classok..., enchant, etc...), csak javaslott.

Legnagyobb problémám vele, hogy nem lehet abbahagyni.
Izaro vele nagyobb bajom nincs, szimplán jellegtelen.
A csapdák... na nemár. Fűrész, tüske, nyílcsapda, és a végén (képen kívül), csapdás ajtó??? Nincs az a flame dash, ami elég lenne.
Többször előfordúlt, hogy utolsó ládanyitásnál, kidobott a játék...

Nagyon vártam, és nagyot csalódtam... nem szeretem, ha ideges leszek egy játékon, és sajonos erre a kiegészítőre ez halmozottan igaz?

UI.: summonereknek ez hogy megy?

The epic halo night: - "Jump in the tank!" - "We said no tanks!" - "There are no rules in hell!"

(#6449) Plazmacucci válasza VWendigo (#6448) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Csinálsz egy Enigma armort és teleportálsz. Oh wait...

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#6450) la_cc


la_cc
addikt

A "Premium Stash Tab Bundle" le van árazva. Hátha érdekel vkit... :)

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.