Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6151) wikings2 válasza Har_melin (#6150) üzenetére


wikings2
őstag

hc ban nem igazán fog működni ez a tactic ;] de igen, ha az ember kikapcsolódni ül le poe elé akkor nem hc-zni fog, és ezzel a módszerrel amit leírtál maximum 1 óra plussz-t jelent a bossok leverése 0!!! exp bukással, utána meg megint mehetsz élvezhetni a kikapcsolódásod a mapokon. :U

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#6152) Nordic válasza xavix13 (#6148) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Nem tudom mit lehetne rajta változtatni, ha sofcorosítani akarod, sosem toltam sc-n. Kevesebb hp több dmg-nek nem vagyok a híve, azért sc-n is fontos, hogy ne halj meg mindenben, mert akkor hogyan lépsz szintet?

Ami unique jó lehet az talán két Void Battery. +2 powercharge elég beteg crit+dps buff lenne. Emellé még vaal pact a reflect ellen.

(#6150) Har_melin: A bossok tényleg erősek, de ez mindig így volt endgame-ben. Emlékezzünk csak vissza, amikor domingo volt az endboss. Azért mi szívás volt a3 vége piety után? Most ugyanez a helyzet. Majd A5-el igazodni fog ez is a többihez. A bossok közül is csak a malachai előtti 3-as a szívás, mert ugye ott csak bossok vannak flask charge lehetősége nélkül. A többi simán verhető. Akit meg zavar a merci bossok nehézsége ,az nem öli meg őket. Felszedi a skillpontot, aztán go mapozni. Malachait farmolni amúgy se éri meg, semmivel sem jobb a droppja, mint bármely más mapboss-é.

[ Szerkesztve ]

(#6153) xavix13 válasza Nordic (#6152) üzenetére


xavix13
senior tag

Hát a void battery nem olcsó mulatság, 5ex-nél kezdődik darabja. Vaal Pact akkor is jó ha az es-t, (itt ugye a manát) töltöd life leechel?

One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.

(#6154) Nordic válasza xavix13 (#6153) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Lol, nem tudom miért a CI ice storm-os karim volt észben mikor ezt az ökörséget mondtam :DDD, azt felejtsd el, az a FP-nál nem jó EB esetén :B .

(#6155) Plazmacucci válasza Har_melin (#6150) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Ha feltolják az ACT-ok nehézségét, hogy mindegyik olyan szopás legyen mint a negyedik, akkor ki fog ezzel még játszani? Lesznek itt a topikban hárman akik már 50-es szinten mapoznak, annyira kockák, aki meg kicsit is többet akar mint a Diablo 3 de nincs napi 4-5 órája erre az elmehet a p*csába?! :D

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#6156) Har_melin válasza wikings2 (#6151) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Nos igen, hc-n talán nem a legszerencsésebb megoldás... ;]

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6157) Har_melin válasza Plazmacucci (#6155) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Ha nem hc-n játszol, akkor még egy valamivel (!) nehezebb Act1-Act3 sem számít, legfeljebb egyszer-egyszer meghalsz. Ennek semmi köze ahhoz, mennyit játszol naponta. Én messze érzem magam még az itteni rutinosaktól is, azért merek a gyakorlatlanabbaknak tanácsot adni - ami nekem megoldható, az másnak is megy.

Szerintem az egyik legfontosabb, hogy a saját játékstílusodnak megfelelő builddel játsszál. Én mindig elfelejtek manuálisan átkozni - az ilyenre épülő build kuka. Ha beüt a mennykő, akkor kapkodok és félrenyomok a klavin - a különböző flaskák pontos használatára épülő buildek szintén nem játszanak. A mozgásos skillekkel rendszerint a legrosszabb pillanatban akadok bele valamibe - olyan build amelyik ezekre épít triggerként szintén nem nyerő.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6158) Har_melin válasza Nordic (#6152) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Akit meg zavar a merci bossok nehézsége ,az nem öli meg őket.

Pontosan. Én most a challenge miatt megcsináltam, de csak illendőségből mentem vissza.

A bossok közül is csak a malachai előtti 3-as a szívás

Ebben nem teljesen értek egyet, nekem pl. Daresso általában nagyobb kihívás, mint mondjuk Doedre. Ezen kívül van három undok level boss (Kaom előtt a totem csoport és a rakango, illetve a bellyben a revenant), amelyek mind már a képernyőn kívülről támadnak és vagy ők maguk jelentenek többszörös célpontot vagy spawnolnak minionokat. Ezek szerintem - buildtől függően - sokaknak legalább akkora gondot okoznak, mint a főbossok, mondjuk úgy, hogy én legalább annyira utálom őket. Egy pozitívumuk van - legrosszabb esetben az ember egyszerűen kikerüli vagy ott hagyja őket, nem muszáj kínlódni velük.

[ Szerkesztve ]

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6159) Nordic válasza Har_melin (#6158) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Jó, daresso-t külön nem említettem, az minden nehézségen beteg(kaom az easy, mert nincs enrage). Én a trió-t gyűlölöm. Általában casterrel nyomulok, így Doedre/Maligaro külön szenvedés, embertelen dmg-et tudnak osztani, ha nincs védelmed(ami általában a castereknek nincs).

(#6160) Plazmacucci válasza Har_melin (#6157) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Hát már elég rég óta játsok de csak egy build van amivel level 75-ös mapokon tudok nyomulni (most nem tudom hogy ez tier hánynak számít). Ez a summoner.

Casterem lehalt már az elején, dual totemmel nem tudok A4-en átjutni egyedül 60-as szinten, közelharcos is valahol 60-nál meghalt, archer meg kb 70-es szinten mapozásnál kuka.

[ Szerkesztve ]

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#6161) csucsumalacz válasza Plazmacucci (#6160) üzenetére


csucsumalacz
újonc

furcsa mivel ez a jatek mar hcn sem a tulelesrol hanem a hatekonysagrol szol

valoszinu uj vagy meg ha a4 bossokat nem tudod 0 deffel csizelni (plane casterkent)
(csiz: aa,manualcurse,decoy,'flametotem',flask,pet... stb)

kb t12 ig a jatekhoz nem nagyon kell semmi (piros mapok)
(semmi: 1 ironskin granit + kenyelmes xp/hr ~lvl90ig)

meg ha a geared eleg gyenge is castereket a gem lvlje athuzza a kontenten
tehat ha elakadsz vhol fogod es farmolsz egy kis gem xpt (nincs xp pena+10% a xp/hr)

[ Szerkesztve ]

www.twitch.tv/zsynor -hc poe clownbusiness

(#6162) Nordic válasza Plazmacucci (#6160) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

60-as szinten nem megy a4? :F Azt ugye tudod, hogy Aquaducts lvl64 feletti zóna? Az a 4-5+ szint különbség az gemeknél is bőven 2 szint ,ami több dmg egyúttal. Ezek után nem értem a problémád. :U Anya nem tudom lvl35-ön leölni 1000hp-val cruel Dominust, babyrage.... (bocs de elég meredek dolgokat írsz).

[ Szerkesztve ]

(#6163) csucsumalacz válasza Nordic (#6162) üzenetére


csucsumalacz
újonc

mivel hczik gondolom cruel a4rol beszelt

www.twitch.tv/zsynor -hc poe clownbusiness

(#6164) Plazmacucci válasza Nordic (#6162) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Neked vagy nem megy a szövegértelmezés vagy direkt vagy ilyen arrogáns?

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#6165) Nordic válasza csucsumalacz (#6163) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Eddig arról volt szó, hogy merci a4 nehéz. Ha tévedek bocs, de mindenki merciről beszélt nem cruelről(ettől még lehetek hülye).

Plazmacucci: Lehet picit arrogáns voltam, bocs, de egy valamit nem ártana megjegyezni. Ha valamilyen karakter valahol elakad, akkor ott a karival/játékstílussal van gond, nem az act-ok nehézségével. Az act4 tény hogy erősebb mint a többi, de ettől nem teljesíthetetlen, főleg nem úgy, hogy csak summonnerrel lehet végig csinálni/mapozni. A karakterek életképessége nem csak azon múlik mennyi a hp-d, hanem milyen mobility skillt használsz, milyen flaskokat, mennyire ismered a karit/skilljeidet, értem ez alatt, hogy egy-egy neccesebb helyzetben tudatosan használod a skilleket/flaskokat, vagy összevissza nyomkodsz mindent a pánik hevében.

Nincs shotgun, az ilyen olyan támadásokon, mint pl a leap/tornado shot, amit a mobok használnak már cooldown van, ergó, nem tudnak lecsapni fél sec alatt a fehér mobok, ettől könnyebb nem is lehetne a játék. Nehezek a bossok? Hát azért bossok. Mindig mondod, hogy ezzel/azzal nem megy, de sosem látunk egy skilltree-t, hp/defense/dmg adatokat, amivel esetleg segíthetnénk.

(#6166) Har_melin válasza Plazmacucci (#6164) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Nekem is merci A4 jött le, de a "folyton lehalok" miatt én eleve sc-ben gondolkoztam, javíts ki, ha tévedek. A lvl60 cruel A4-ben pedig már nem szabadna gondot jelentsen egy jól kitalált buildnél, merci A4-en meg tényleg esélytelen.

Ettől függetlenül nézd össze, amit Nordic írt és az én előző kommentemet, gyakorlatilag ugyan azt írtuk le, csak más megközelítésből. Ha nincs összhangban a játékstílusod és/vagy az ügyességed (pl. a vakon billentyűcsapkodás) a build igényével, akkor a papíron legbrutálisabb builddel is le lehet halni, mert hiányozni fog pár fogaskerék a működésből. Ehhez viszont az kell, hogy először magaddal nézz szembe és dühöngés helyett nézd meg, hogy miért halsz meg? Pl. írtad korábban a Pit végén lévő bosst az állandóan spamolódó töltelékkel - itt annyi recharge jut a flaskákra, hogy azokkal vígan ki lehet bekkelni a mobot, a boss elől addig ki kell térni.

Van még egy gond, ami elő szokott kerülni lvl 60 környékén, az, hogy az elérhető buildek általában már a végjáték hp és mana szintjét mutatják. Menet közben előfordulhat, hogy már túl sok mana kell a skillekhez a poolhoz képest és ettől szakadozottá válnak a támadások. Lehet, hogy érdemes feláldozni 10-15%-nyi sebzést a skillfán (általában csak átmenetileg) több manáért, ES-ért. Vagy flaskát használni. Érdemes ilyenkor körülnézni a piacon is, sokszor egyszerűen csak az a baj, hogy még mindig az A1 végén felszedett cuccokban rohangál az ember, néha kell egy kis célirányos beruházás is, ha nem volt jó az rng.

Ja és még valami: "nem muszáj hősnek lenni, ha nem lehet." Nem minden map vagy minden map mod fekszik minden karakternek. Büszkeségből persze neki lehet ezeknek is menni, de ha csak játszani és haladni akarsz, akkor hagyd őket a fenébe.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6167) Plazmacucci


Plazmacucci
félisten

Köszönöm, megpróbálom átalakítani a buildet, a tanácsok alapján. Amúgy a templaromról van szó: [link]
Lehet az a gond, hogy life+armor amit össze akartam hozni, de most life+es lett, az meg kevés. Viszont rendes armorom/robeom meg nincs még.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#6168) csucsumalacz válasza Plazmacucci (#6167) üzenetére


csucsumalacz
újonc

hat itt a gond nem kicsi :))
fundamentalis hibak vannak itt aminek a jatek nemismerete az okozoja
gondolom nem tudsz angolul mert ebben a wikia segitene

[ Szerkesztve ]

www.twitch.tv/zsynor -hc poe clownbusiness

(#6169) Plazmacucci válasza csucsumalacz (#6168) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Hát mond ne tartsd magadban.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#6170) Har_melin válasza Plazmacucci (#6167) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Csak pár megjegyzés, lehet, hogy én nem értem a koncepciót.

- Nincs Ancestral bond, akkor miért kell a másik totem is? Én inkább egy CWDT kombót raknék rá, az eleve ad valami automatikus védelmet, mert most ahogy látom, semmi sincs.

- Ahogy elnézem, lightning resisttel elég vacakul állsz, ha nem néztem el valami, akkor bőven mínuszban vagy vele mercin. Az egy csomó pályán instant death.

- A unique gránit flaska helyett én egy normált keresnék és ezt inkább eladnám.

- A köntöst megcsinálnám 5L-re vagy vennék egyet (most nem megy a poe trade, nem tudom megnézni a kínálatot). Beraknék egy fire penetration gemet ötödiknek a flame totem mellé.

- Ha a magma orbot használod single target ellen (gondolom én), akkor ott is inkább egy fire pen-t használnék az Increased Area helyett - az utóbbi amúgy is éppen kiüti a conceffect hatását, szóval nem értem.

- Nincs se antifreeze, se anti-bleeding flaskád, pedig ez a két legbiztosabb módja a gyors megpusztulásnak.

- Még mindig flaska: itt már régen eternal-t kellene használnod lifenak, a hallowed már kevés.

- Apróság, de minden számít: csak a sisakon van quality, a többin semmi. A flaskák is nullásak.

- Nincs semmilyen mozgás védelmed. Vagy egy IMS csizma kellene, legalább +25%-kal, vagy valamilyen mozgás skill (Lightning Warp, Flamedash) felbuffolva. Így gyakorlatilag ülő kacsa vagy, nem tudsz meglógni, ha muszáj.

A skillfát nem igazán néztem, ott csak az ancestral bond tűnt fel.

[ Szerkesztve ]

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6171) Plazmacucci válasza Har_melin (#6170) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Na ez már valami. Köszönöm.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#6172) Har_melin válasza Plazmacucci (#6171) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Szívesen, mondok még:

- Mivel a tűz mellett inkább cold dmg-ed van, a HoT-ot kicserélném HoI-ra.

- Nincs semmilyen vaal gem-ed. Nagyon jó lenne egy Vaal Discipline és egy Vaal Molten Shell a "nehéz napokra", melléjük egy Increased Duration.

- A vaal molten shell-nél érdemes megnézni, hogy el lehet-e helyezni egy 3L-be egy másik spell echo-val és persze itt is incr.dur-ral) - melee bossok ellen csodákat tud művelni, különösen, hogy egy csomó fire dmg buffod van.

- Most vettem észre, hogy nem használsz Clarity-t, miért? Casternek szinte kötelező, különösen magasabb szinten.

- A gólemnek szvsz fölösleges a mostani két support, inkább egy minion life/dmg kellene, ha valami.

- CWDT-nek egy Molten shell - increased duration - Frost wall/ice nova összeállítást javasolnék. A mostani MS-ed (ami a páncélban árválkodik) ehhez már szerintem túl jó, a CWDT-vel szerintem meg kellene állni maximum lvl12-nél. A cold skillekhez amúgy is van buff a passzívokból, ráadásul le is lassítják a melee támadókat.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6173) Nordic válasza Plazmacucci (#6167) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Na akkor az észrevételek, lehet valami már korábban lett említve ,azt nézd el pls.

- Az armornak nem sok értelem van, ha nem tudsz legalább 15k-t összehozni, de ismerősök tapasztalatai alapján az is hurka, (volt olyan, hogy a guildtársamra 6k-t sebzett az Orchard boss 25k armorral+Fortify gemmel). Ezéprt a marauder részét eltüntetném a rákba, valahogy így: [link] . Ez sokkal több hp/dupla totem. A spell önmagában kap elég dps-t szintenként, hogy inkább hp-t stackelj sziontenként, mintsem dmg-et. A dupla totem miatt a magmaorb kombó felesleges.

- Resistek mindig cap-en. Ez alap. Ha hp vagy resist között vacillálsz és nincs cap resisted, akkor mindig a resist az első, nem a hp.

- Ha kell a mana flask, akkor lehetőleg 1et vigyél ami + charge-os, felesleges a 2. Helyette quicksilvert + egy normális extraarmoros granite flaskot, vagy chaos resistes flaskot.

- A hp flaskokközött legyen bleed removal illetve remove freeze flaska, lehetőleg vagy seething vagy bubbling az instant effekt miatt.

- Azt a 2 gyűrűt lecserélném valami normális resistes+hps gyűrűre. Hiába a nagy dmg, ha nincs mi életben tartson.

- Egy CWDT+Immortal Call alap. A nagy hitektől ment meg, még ha csak fél sec-re is. Viszont az a fél sec sok mindenre elég.

- Faster casting helyett fire pen. A faster casting jó ideje nem ad dmg-et a totemeknek, csak a placement gyorsabb, de nem annyival hogy lényegesebb legyen, ellenben a fire pen ad dmg-et, mivel átütöd a fire resistet.

- Kell mobility skill, amivel gyorsan tudsz helyezkedni(lehet látni a videóimban). Mivel wand-os leszel akkor flame dash+faster casting. Ez mindenre elég.

- Ha hybrid is leszek, akkor is felesleges a discipline, szerintem. Jó magam amúgy inkább full hp-s lennék, mivel hybridhez szerintem kell a ghost reaver, ami a fa ellenkező oldalán van. Inkább clarity+HoT+HoI esetleg egy Artic armour ha befér.

Most hirtelen ennyi ugrott be.

Har_melin: A vaal molten shellnek semmi értelmét nem látom, neki rohadtul nem kell az arcban állni ,ergo ha triggerel a spell a kutyát nem fog sebezni. Ha meg már arcban van az régen rossz.

[ Szerkesztve ]

(#6174) wikings2 válasza Plazmacucci (#6171) üzenetére


wikings2
őstag

Én annyit vettem észre hogy a cuccaid nagyrésze nekem úgy tűnik mintha self-found lenne, és nem tudom hogy soloban játszod-e vagy tradelsz is mellé, de ha felugrasz poe.tradera és mondjuk a cipődre amin szerintem a resisteken kívül totál nincs másra szükséged rákeresel egy olyanra ami bónuszba ad ims-t meg még akár life-t vagy ilyesmit akkor ezt a szisztémt követve a geared felét kitudod kukázni és lecserélni kb fillérekért mostmár, ami elég durván meglátszana és sokat tudna dobni a karakteren. Főként a fegyvereket lenne érdemes meglesned mert 5x különbeket látni fent 1chaos-os áron és ha semmi más csak a dps-ed növekszik duplájára már akkor mérföldekkel előrébb vagy.
Tényleg az a lényeg hogy tudj elöször túlélni mindent amit lehetséges, cseszheted a magas dps-t ha 1 hitel minden. Nekem anno a flicker strike buildem ami totál glass-cannon volt 30k dps ről 9k dps re lekellett szednem hogy életképes maradhasson a build, és ne haljak be az első alakommal ha elfogyott a frenzy chargem.

[ Szerkesztve ]

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#6175) Har_melin válasza Nordic (#6173) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

A vaal ms nálam mindig az utolsó védvonal, a beugráló melee támadók vagy a bossot körülvevő zavaró tényezők ellen. Nem az az alap, de mentőöv.

nekem az IC-vel vannak inkább fenntartásaim, endurance charge nélkül és a CWDT-hez passzoló alacsonyabb szinten én kevésbé éreztem a hasznát, de ezen nem vitatkoznék, kinek mi jön be jobban.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6176) Plazmacucci


Plazmacucci
félisten

Köszönöm, hétvégén neki esek az átalakításoknak. Jórészt eddig a summonerrel játszottam, ott sose volt problémám. Úgy nézem szerencse is közrejátszott :)
A két totemmel még várni akartam, addig használtam volna a magma orbot.

Tökre nem tűntek fel dolgok, mert merci A4-ig nem voltak gondok. Ebből gondolom, hogy az a rész aránytalanul bekeményít.

[ Szerkesztve ]

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#6177) Nordic válasza Har_melin (#6175) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Sajnos Etup videóját már letiltották yt-ról, annyira belinkelném. Konkrétan a lényeg, hogy van egy project pt nevű streamer csóka(hülye mint a segg, de ebbe ne menjünk bele :DDD ), aki lehalt egy fehér strongboxban. 5k dmg-et kapott be a másodperc tört része alatt. Na ott tisztán látni ,hogy miért is jó az IC+CWDT, mert ha akkor ott proccol, akkor életben marad. A molten shell viszont pont nem fogja meg azt ami ellen az IC jó. Nem abban kell gondolkodni, hogy nem marad fenn az ic 2-3 sec-ig, hanem abban ,hogy az olyan szituációkat megfogja. Megpróbálom előkeríteni a videót a halálról.

Ehun van: [link]

[ Szerkesztve ]

(#6178) Har_melin válasza Nordic (#6177) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Hiszek neked, nem is vitattam az IC képességét, csak nekem (szerencsére) az ilyen meglepik kimaradtak az életemből. Hozzáteszem, hogy nálam megszokásból továbbra is bent van, viszont az utóbbi időben egyre több helyen láttam a cold-os kombót, azért tanácsoltam.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6179) Har_melin válasza Nordic (#6177) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Apropó, ezt már régóta meg akartam kérdezni: az IC-nél a nagy peak dmg kezelése hogyan történik? Tehát mondjuk van egy 1000 hp-s tresholdja, jön egy 5000-es phys dmg:
- Bekapom az egészet, de elsüti az IC-t, ha túléltem akkor örülhetek vagy
- bekapok belőle 1000-t, a többi 4000-t viszont már megfogja az IC vagy
- "előre számol" a játék, és azt mondja, ebből bekapnék 5000-t, tehát elsüti az IC-t és az megfogja az egészet?

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6180) Nordic válasza Har_melin (#6179) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Nincs threshold, ha elsüti, akkor felfogja 100%-ban ami phys dmg, és csak azt kapod be, ami nem phys.

(#6181) Har_melin válasza Nordic (#6180) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Vagyis a harmadik opció működik. Köszi!

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6182) Ramos_ válasza Har_melin (#6181) üzenetére


Ramos_
tag

bocs hogy beleszólok de nem igy müködik
az immortal call+cwdt setuptól függetlenül ha odaállsz szépen egy rare óriásskeleton elé és rádcsap úgy halsz mint a huzat
kell vmi ami procolja az IC-t és utána vagy egy darabig immun a phys damagre, ezért életmentő legtöbbször a lunaris-os lövöldözős titty bitchek ellen, meg a boom boom szétrobbanó purcupine-ok ellen
egy armor nélküli karival ha megölsz egy lvl 75+ magic porcupine packot akkor valszeg meghalsz
ha van IC-d akkor viszont az első lövést bekapod a többire meg immun leszel

[ Szerkesztve ]

(#6183) San398


San398
őstag

Ha már a CWDT-ről volt szó , mi ez a x% less damage vagy a + quality-nál az increased damage?

-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!

(#6184) Ramos_ válasza San398 (#6183) üzenetére


Ramos_
tag

az hogy a hozzácsatolt spellek lvl 1-en pl 70% less damaget tolnak
a tehát ha rendesebb damot akarsz így elérni akkor fel kell levelezni 15 fölé

a qualitje teljesen elhanyagolható a hozzácsatolt spellek 10% increased damot adnak 20%q cwdt-nél

és ebben a játékben az egyik legfontosabb hogy sose felejtsük el mi a különbség a more% less%
és az increased % reduced % között

(#6185) Har_melin válasza Ramos_ (#6182) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Semmi gond, azért kérdezem. Ezek szerint viszont az első opció szerint működik: azt a sebzést, ami triggerként működik, teljes egészében bekapom. Ha túlélem, jó, egy darabig védve leszek, ha nem, akkor pech.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6186) San398 válasza Ramos_ (#6184) üzenetére


San398
őstag

Köszi! Azt nem tudtam mire hat ez! Azt nem tudtam, hogy a bekapott sebzés módosul így vagy a hozzákötött gemek.

-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!

(#6187) Patrick


Patrick
addikt

Nordic, Te hogy állsz a "Talisman" ligában?

„Aki barátot talál, kincset talál."

(#6188) Trotta


Trotta
csendes tag

sziasztok !
nagyon sok hasznos dolgot olvastam itt az utolsó pár hozzászólásban, de még egy tanácsra szükségem lenne . Van egy Cyclone CoC discharge+icenova karakterem 79. szinten, kb 2000 ep. és 4300 es +ghost reaver. Reflect elemental damage ellen kéne valami tanács.
Illetve elemental equilibrium mit csinál, érdemes kirakni ? ( sajnos a jelképesnek sem mondható angolommal nem tudom értelmezni .)

(#6189) Ramos_ válasza Trotta (#6188) üzenetére


Ramos_
tag

reflect már nem annyira gáz mint régen mikor a rare monstanak reflect aurája volt
most csak single target, szóval meg kell jegyezned hogy néz ki a reflect rare mob és mikor látod akkor olyan flask amilyen damot a dischargod tol
másik lehetőség ha kirakod a vaal pact-ot a treen, de csak life leech gemmel és jo sok dammal és jo sok life-al müködik jól
mindezekkel együttis kerüld el messzire az ele reflect mapokat

az Elemental equilibrium annyit jelent hogy ha egy mobot megsebzel pl fire dammal, akkor a cold és light resét leveszed -50%-el, viszont a fire rese 25%-el több lesz, ugyanígy cold, meg light esetében a másik kettő megy le mindig
elég jó cucc, de használatánál figyelni kell a heraldokra meg aurákra

(#6190) Trotta válasza Ramos_ (#6189) üzenetére


Trotta
csendes tag

Köszi a válaszokat !

(#6191) Nordic válasza Patrick (#6187) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Eddig ott a 86os Freeze pulserem, van egy 80as ice stormos, egy 60as sparkos (nem a havoc féle, hanem full selfcast) ezzel tolom most, meg lehaltam egy lightning strike-os karival 75ön. Ha megérte volna a 80at csináltam volna róla build videót, mert elég beteg volt(64k dps crit nélkül, és alig volt kirakva dmg node). A challengekkel nem foglalkozom, inkább csak szórakozok.

Amúgy csak azt sajnálom, hogy retek szar nettel vagyok megálldva, csicska feltöltéssel, mert amúgy annyira szívesen streamelnék, sok ember legalább élőben látná én hogy levelezek, meg mire figyelek. Az ilyen gyakorlati példák jól jönnének egy két itteni fórumozónak is.

[ Szerkesztve ]

(#6192) Patrick válasza Nordic (#6191) üzenetére


Patrick
addikt

Köszi!

Igen, az jó lenne, mert bőven jól jönne nekem is...

30/3-as netem van. Minden full, egyedül vagy két emberrel semmi bajom az fps-el, a ping is jó, de amint 6-an vagyunk, lag és fps bekúszik a béka segge alá...

„Aki barátot talál, kincset talál."

(#6193) Nordic válasza Patrick (#6192) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Nekem a feltöltésem kevés a streamhez, amúgy nincs bajom a nettel. talán 360-ban tudnék streamelni folyamatos képpel, annak meg értelme sincs.

(#6194) San398


San398
őstag

Egy dual totem freezing pulse totemet inditottam SC talisman ligában. (nem volt még pulzeres karim ezért a kérdések)
Ezek a gemeket gondoltam 6 linkben:
Spell totem - Freezing pulse - Cold penetration - Added cold damage - Faster casting - Icreased critical strikes
Jó ez igy vagy van amit lehetne jobbá tenni benne?
Esetleg mellé egy fire trap kombináció a cold resistes mobok ellen?
Fire trap - Concentrated effect - Iron Will ...?
Védelemnek a Cast when damage taken és az immortal call melé még mi az amit érdemes berakni? (Increased duration, molten shell?)

-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!

(#6195) csucsumalacz


csucsumalacz
újonc

ujaknak vagy erdeklodoknek vagy unatkozoknak :D

shifumester minden nap streamel twitchen poe hc kalandokat

ott a chaten szoktunk paran beszelgetni
akarkinek tanacs kell vagy segitseg ott engem is megtalaltok

a streamje itt elerheto:

http://www.twitch.tv/shifumester

ez meghozta a kedvem a jatekhoz
6socketeltem egy whispering iceot ugyhogy pattintottam ala egy karit most ~90
ha mar lud legyen kover streamelem is a bohockodast kb minden nap
neha kicsit laggol

en meg itt vagyok elerheto:

http://www.twitch.tv/zsynor/v/37864360

[ Szerkesztve ]

www.twitch.tv/zsynor -hc poe clownbusiness

(#6196) Ramos_ válasza San398 (#6194) üzenetére


Ramos_
tag

az FP gemnek 6%-os a base critje szóval nemhinném hogy kell neki inc crit chance, de egyébként is sztem a power charge on critical jobb és rámész a power charge nodokra
az increase crit damage gem jobban megfogja dobni a karit, nem beszélve a hypothermiaról, persze én endgameről beszélek

ha totemben gondolkozol akkor ehhez kötelező rain of splinters unik jewel minél jobb roll

a cwdt setup az full playstiletól függ, molten shell pl sztem tök felesleges egy armor nélküli totem karinak
de szokták szeretni a frost wall, cold snapet, gmp+arctic breath-et mert chilled ground op, vagy simán vki odarakja a golemjét hogy ne kelljen castolgatni

(#6197) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

Kijött három új Ascendency subclass:

Pathfinder

Hierophant

Berserker

A Hierophant opciói nekem irgalmatlanul OP-nak néznek ki. Plusz 2 totem, -10% sebzésért? +4% sebzés MINDEN kill-ért egy adott időtartamon belül?

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6198) San398 válasza Ramos_ (#6196) üzenetére


San398
őstag

A rain of splinters tervben volt. Köszi a segítséget!

Har_melin Ezeket meg is kell szerezni az "ügyességi pályákon" ha jól emlékszem, talán ezért ilyen jó tulajdonságok.

[ Szerkesztve ]

-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!

(#6199) Plazmacucci válasza San398 (#6198) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Tehát egyszerű kazuár istvánnak nem lesz esélye megszerezni?

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#6200) San398 válasza Plazmacucci (#6199) üzenetére


San398
őstag

Csak azt akartam vele mondani hogy nem hullik csak ugy senki ölébe hanem tenni kell érte valamit.És ahogy néztem videón nem gyenge boss is van akinek a lecsapása után kapod csak meg a pontot!!

-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.