Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
Régen emlékszem, hogy a Tidal Island volt a tipikus vaal area vadászterület, ez megvan még most is, vagy változtattak rajta? Normál legvégén adta be a Plaguemaw I. jóslatot (csak normálon teljesíthető), olyan helyet keresek, amelyiken gyorsan kiderül, van-e vaal area rajta.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
pruzsi
őstag
válasz kristof123 #6749 üzenetére
Köszi!
Változtattam pár dolgon,most így néz ki:
a fegyót is cserélem le? bérmilyen 5-6 linek jó vagy erre próbálja 5-6 tekerni? -
kristof123
őstag
Még mindig nagyon karcsú, de már alakul. A resisteknek minimum 75%-nak kell lenniük, kivétel a chaos az elég ha pluszban van. A poe.trade oldalon mindenre rá tudsz keresni és meg tudod őket vásárolni.
A korábban linkelt topicokban a tiédhez hasonló buildben "másold le" az ajánlott itemjeit és szvsz jó lesz.
Szerk.:
Tessék, ebben a buildben tökéletesen le van írva minden, mit hogyan, mire mit stb...Üdv,
K.[ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
Atziri's Disfavour vagy Kaom's Primacy a jobb?
-
Mirman
őstag
-
tocsek18
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
Jövök az év kérdéseivel:
Exalted orb totál random drop? Még 1-et se találtam
Craftolás mikor lesz elérhető? Mesterek küldetéseinek fejlesztésével?
Az összes trial labirintus teljesítésé után mit kapok?Ha ráér valaki és van kedve akkor skype-on szivesen csevegnék,vagy csak gamelni egy kicsit, a friendlisten=0.
-
félisten
-
félisten
Totememre hatnak az auráim?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Zyrius
aktív tag
Total random, alacsony szinten is eshet, de item rarity-vel növelhető az esély, illetve talán magasabb map-eken nagyobb az esély.
Craftolás lehet tárgyakból és a mastereken keresztül is. Gondolom a master craftra gondolsz.
Ha lvl2 egy master akkor tudsz hideout-ot kreálni. Ide be tudsz hívni mestereket. Amikor meghívsz egy mestert, akkor megkapod tőle azt az eszközt, amivel craftolni tudsz majd. Ahogy szinteket lépnek a mesterek úgy tudsz egyre több mindent craftolni.
Limitált, hogy egyszerre hány mester lehet bent, de cserélheted őket, viszont ha elküldesz egy mestert, akkor az aktuális szinten felüli reputáció elvész! Szóval csak óvatosan.Lab után kapsz elkölthető pontokat és fokozattól függően különböző enchantokat. Ha megvan mind a 3 szint semmi extrát nem kapsz, csak az elkölthető pontok száma lesz több.
https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
0Li
senior tag
Jól indul a nap. Megevett 4ex-nyi fusingot a chestem, aztán elfaileltem uber atzirit
-
Har_melin
addikt
-
shrapnelbulu
újonc
sziasztok, 1Mb-os nettel lehet játszani a játékkal kényelmesen?
Vagy gyorsabb internet kellene? -
félisten
válasz shrapnelbulu #6770 üzenetére
Van rá esély, az elérési idő a kérdéses. Ugye nem mobilnet?
-
shrapnelbulu
újonc
vezetékes az emeleten, nekem wifis a földszinten
-
pruzsi
őstag
válasz kristof123 #6754 üzenetére
Jobb már a helyzet a marauder és rangert tekintetve is?
Kérdés: https://www.youtube.com/watch?v=yDaspofZR2Y
A videóban a ice golem "köröz" a karakter körül az enyémnél nem továbbá a assassin mark miért inaktív?
Próbáltam kisebb LVL 1-es Curse on hit-el úgy is inaktív.
Melyik felállás jobb?
- Tornado Shot, Greater Multiple Projectiles, Faster Attacks, Physical Projectile Attack Damage, Added Fire Damage(5-link) & Increased Critical Hit Damage (6-link).
vagy
ez a drillneck miatt.
Az Ascendancy skill tree-t a labirintus teljesítésével tudom megszerezni és az ott lévő tree ből válaszhatok tetszőlegesen 6 pontot,ami + dps/defense/ egyéb tulajdonságot jelentene? -
kristof123
őstag
"Jobb már a helyzet a marauder és rangert tekintetve is?"
Fogjuk rá, de az ékszereken, potikon javítanék. Itt egy kis támpont, ez a hardcore-os karakterem. (6,5k life, ~40k dps)"a assassin mark miért inaktív?"
Kösd rá a herald of ice-ra és akkor nem lesz gond (herald of ice, curse on hit, curse)."Melyik felállás jobb?"
Ha drillnecket használsz, akkor a drillnekes változatot használd.[ Szerkesztve ]
-
félisten
poe trade oldalon miért nem ad találatot olyan itemekre amik +1 zombit adnak? Se craftolt se implicites cuccok nincsenek. Wat?
-
Szeszkazán
senior tag
Van valami magyar klán ahol szívesen látnak?
-
Nordic
Közösségépítő
Reggel kezdtem self-cast Storm Callert. 13 óra alatt meglett a merci a3. Nem haladtam szarul és még történt egy smás is.
-
félisten
-
tocsek18
senior tag
én nem értem ezt a minden sotlra uniq item ez valami új meta?
1 molten strike egy foshalom felejtsd el lvlingre tedd be tab2re fegyverebe ott majd lvlingel
2. 2rimg kuka, öv maradhat mercilesig, kesztyű kuka, cipő kuka, shield kukaajánlott ezzel lvlingelni 2ringre flat physc dmg aztán hello szia, ott vannak a skillek választasz valamit, cipőre life speed res, valami rare shield life res kesztyű szintúgy aztán már csak azt veszed észre hogy mercin act4be érsz
vagy veszel valami csöves spell dmg-es vandot vagy Sceptres vagy daggert attol függ miből van elég statod és firesotrm-al végigdarász mindent (firestorm,spelleco,firepen,conceffect,controlled destruction,6.nak meg amit akarsz lifeleech,added chaos vagy passz bármit vagy bladefall skillel
olyan sok választás hogy meh
én mindig csöves magic és rare itemekkel lvlingeltem ami esett útközbe
[ Szerkesztve ]
-
tocsek18
senior tag
látom kezdő vagy még
most akkor látom váltottál firestormra szóval SPELL skilt használsz térjünk rá a tabula rasa gemjeidre
added fire dmg-et cseréld le spell eco-ra mert az neked nem ad semmit vagy added chaosra
a fastar attack gemet cseréld le spell eco-ra vagy faster castingra vagy life leech gemre
2 uniq ringet cserélheted rare ring-re life és res ami kell neked stb
amit beraktál kesztyűnek az neked nem igazán jó mivel annak az itemnek akkor van értelme igazán ha unarmed-be tolod vagyis nincs semmi a kezedben és az előbb linkelt oldalon felsorolt valamelyik skill gemmel használod
te úgy döntöttél hogy firestormal mész hozzá ahhoz is jó mivel ad crit multit az spellnek igazán jó, de lvl37en szerintem többre mész valami rare kesztyűvel ami life és res-t advalamint ajánlom még az első oldalon lévő össze foglalót elolvasnod valamit a végén lévő másik linken lévő leírást is rengeteget segít
[ Szerkesztve ]
-
tocsek18
senior tag
helyesírásért sorry
-
félisten
annak mi értelme, hogy 1c=2fuse?
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Plazmacucci #6786 üzenetére
Ilyen a cserekereskedelem. KB amióta open béta a játék...
-
félisten
-
Patrick
addikt
válasz Plazmacucci #6788 üzenetére
Tényleg annyi kb... 60c egy exa, vagy 65. 120-130 fuse egy exa...
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
San398
őstag
A Generosity hogyan működik az aura gemekkel, hogyan hat rájuk?
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
félisten
-
Kisokka
tag
Üdv! Pár hónap kihagyás után nemrég újra elkezdtem csapatni és azt vettem észre, hogy egész gyorsan betölt a játék, ami jó. Viszont valamiért az első 1-2 játékban töltött perc valami iszonyat. Az fps 1 és 60 között ugrál, a frame time 15K(de lttam már 80K-t is), a latency 5K körül mozog. Ha letelik ez a bizonyos 1-2 perc, akkor mintha misem történt volna, visszaáll minden normálisra, 60-80 fps...stb.
Ez másnál is így van, vagy valami nálam kavarhat be? Win 10-em van. -
félisten
válasz Kisokka #6795 üzenetére
Nekem kb egy hónapja egyre szarabbul fut. És érdekes módon csak bizonyos helyeken. Barlangokban a föld alatt. Az fps az össze vissza megy, 250-25 között össze vissza. Városokban betöltés után 1-2 mp amíg laggol aztán jó lesz. Én ssd-ről futtatom a játékot.
Screen shake és post process effekteket kikapcsoltam, hiába van papíron erős kártyám hozzá, nem szereti a játék. Radeon R9 270. A laptopomban a konfig szerint gyengébb GT 860M jobban viszi a játékot azonos beállítások mellett. AMD kártyád van?Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Kisokka
tag
válasz Plazmacucci #6796 üzenetére
Nem, GTX 650-em van. Nem a legbivalyabb, de probléma nélkül fut vele a játék 60-80 fps-en, ezt a kezdéstől számított 1-2 percet leszámítva. Ilyenkor játszhatatlan, addig böngészni szoktam, amíg elindul. Illetve még Kaom's Strongholdon van egy rész, ahol elég durván leröccen 20-30 fps-re, nem az egész pályán és ahogy néztem, teljesen független attól, hogy éppen mi van a képernyőn(sima placcon ugyanúgy csinálja, mint full ellennel beterített, vagy objektumokkal tarkított részen). Máshol nincs ilyen gond.
Még régebben leszedtem az élsimítást az egyik map miatt(valami nem volt optimalizálva és úgy hagytam), de amúgy minden fel van húzva. -
félisten
-
pruzsi
őstag
Hi, pledge of hands staff függő buildot tudtok esetleg?
pl: https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1219155
életképes még? vagy firestormmal esetleg?
Nincs olyan builder site ahol a gear is fel lehet pakolni nem csak a skilleket és az aurákat? -
Kisokka
tag
válasz Plazmacucci #6798 üzenetére
A 8GB pont megvan, de akkor mindegy. Azt hittem valamit valamiért alapon számoltak és a gyorsabb játékbakerülésért ez az ár, de akkor mégse.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest