Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramos_
tag
hello
igazából 7-es masterekkel lehet remove-olni craftolt statokat, és 7-esre levelezni kb 1-2 hét
röviden két választásod van
belépsz a global chat 820-ra = beírod a chatre hogy /global 820
ez itt a global league challange meg daily rota chanel
és kb beírod amit akarsz vki segíteni fog pl LF lvl 7 tora remove craft help plsde sokkal jobban jársz ha veszel egy uj cipőt 1-2 chaosér mondjuk 20 feletti move speedel
Tora csak max 18-at tudpoe.trade
tanuld meg használniaz íjadról természetesen nem lehet leszedni semmit, csak craftolt dolgokat
íjat is vegyél poe.traden, már nagyon jókat tudsz venni olcsón ilyenkor
[ Szerkesztve ]
-
vvega30
senior tag
szóval.
ha egy új karakterrel mercin megyek egy labot, akkor megkapom mind a 6 pontot, vagy mindenképp menni kell egy másik runt is más szinten?
NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
Genji
őstag
Tudna valaki segíteni merci labon valamikor?
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
tocsek18
senior tag
ideje lenne már a szerver packot bővíteni vicc, hogy megint beszartak
-
félisten
Maraduerrel, hogy lehet jól kiküszöbölni a kevés mana mennyiséget? A támadásom 14 manát kóstál per hit és a két aura után (50+25) kb csak 90 manám marad ami pá másodperc után elfogy. Most Atziri amulettel tuningoltam maga, de szerintem elég nagy pazarlás. Ötletek?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
tocsek18
senior tag
válasz Plazmacucci #6509 üzenetére
reduc mana, mana leech gem, mana leech curse, blood magic, elreon ring vagy amu, esetleg mind2
sok lehetőség van -
félisten
válasz tocsek18 #6510 üzenetére
Hát a gemek kiesnek, mert csak 5l 5s a cuccom, és minden benne van: cleave - faster attacks - multstrike - inc phis dam + fortify. Egyszerre egy átkot tudok és az a punishment. Fegyverem a doomsower. Elreon féle minusz manás ring jó lehetne, olyat lehet rá craftolni? Mert csak gagyi kékeket árul.
Ezt a buildet csinálom: [link][ Szerkesztve ]
-
tocsek18
senior tag
válasz Plazmacucci #6511 üzenetére
azok a kék szarok a játék legjobb lvling itemjei - manával augot neki ha jót rak rá mehet regal, vagy jó vagy kuka próbálkozni kell, de a faszákat el lehet adni drágán
ott a mana leech a ringen, vegyél olyat, vagy amit kihagytam vegyél olyan jewelt amin van mana leech
-
félisten
válasz tocsek18 #6512 üzenetére
Köszi, ez jó ötlet! Ez lesz a megoldás.
Amúgy más nyűgöm is van. Nincs elég life-om. 67-es szinten eddig csak life node-okra tettem, de így is csak 3800 van. Resistek a chaos kivételével 75-ön vannak, azzal nincs gond. DPS buffolva 10k, az is elég még. Nincs normális life-os gear-em:/
-
tocsek18
senior tag
válasz Plazmacucci #6513 üzenetére
venni kell poe.trade-n majd ha mapozol vissza jön az áruk, esetleg esik jobb
-
Har_melin
addikt
-
tocsek18
senior tag
sok baromnak fel se tűnik DD
-
tocsek18
senior tag
ééés 3.jára szarnak be a szerverek
broken servers league
-
félisten
Zerphi's Last Breath mire jó? Olvastam a leírást wikin de nem világos.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Plazmacucci #6518 üzenetére
A flask effect alatt(10 sec) a használt skill manaigényének a 800%-át life regenként kapod meg.
-
félisten
-
Patrick
addikt
Kinek mennyi van a challenge-ből, tolja valaki a ligát?
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
tocsek18
senior tag
-
Patrick
addikt
Portál megszerezve, jeee.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz csucsumalacz #6526 üzenetére
Én a wep. effektnél, a portál nem mozgat meg, túl dzsigolós . Kezd tényleg hiányozni a kihívás a hc-ból.
-
Sheol
aktív tag
válasz csucsumalacz #6526 üzenetére
Miért, mit lehetett volna még azon túl szerezni?
-
félisten
Ez a labirintus eléggé elvette a kedvem az egésztől. Egyrészt nehéz, másrészt kezdhetem előröl ha halok.
-
Sheol
aktív tag
válasz Plazmacucci #6532 üzenetére
Jaja, a legtöbben utálják, kb. mint a D3 set dungeon-öket.
Ráadásul rohadt nehéz is a főbossz, hiába oldom meg, hogy ne vigyen magával buffokat az előző 2 harcból. -
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
Ha Izaro nehéz akkor ott a karakterrel is gond van. Amúgy saját péndámból kiindulva, normal+merci labot, jellemzően akkor csinálom meg, ha már merci A3-ban vagyok. Előbb felesleges, mert csak szenvedés a dps hiánya, a csapdák meg úgy is százalékban sebeznek, ergó lényegtelen, mikor csinálod a labot. Merci Lab már más tészta. Oda úgy vettem észre, legalább 4k hp kell(képes 3k-t sebezni a boss buffok nélkül), valamint egy egészséges 10k+os dps.
Plazmacucci: Az a köcsög bivaly az Argus. Nem üt nagyot, de asszem 15-20sec-enként enragel, ami elég bivaly dps/AS/move speed buffot jelent. Akkor szimplán rohangálni kell körbe-körbe, amíg az enrage le nem telik.
Egy szónak is száz a vége, nem nehéz a lab, nem unfair, szimplán nem kell rohanni, és nem glasscanon karakterekkel kell menni(gnondolok itt arra, hogy 2k körüli hp, de kurvanagy dps, mert annak ott a lab-ban semmi értelme).
[ Szerkesztve ]
-
Patrick
addikt
Nekem nem volt gond merci labbal, Argussall sem meg Izaroval sem, azért féltem tőle, inkább megvártam még LV80 valahány leszek. De úgy is vaj sima volt, előbb is mehettem volna.
De hogy mennyire unalmas a labirintus... Normal még okés volt, cruelben, jó meg kell csinálni, de a mercit is végignyomni, nem beszélve a challenge-ekről, ehh...„Aki barátot talál, kincset talál."
-
Patrick
addikt
Izaro dobott egyszer egy unique-t, piacon van 1 chaosért. Aztán miután megölted bemész egy szobába ott lehet ládákat kinyitni, attól függ hány kulcsod van, de az egyikből csak magic itemek estek, a másikból csak rare, de semmi használható, nem volt szerencsém. Volt amelyikben csak gyűrűk meg amulettek voltak.
Ettől függetlenül biztos van, akinek jókat dobott.
[ Szerkesztve ]
-
macskajaj22
csendes tag
Még annyi kiegészítés, hogy az első két fázist ha rendesen megcsinálja az ember, az sokat segít a végső harcnál. https://www.youtube.com/watch?v=WNOKyzAI94U ez egy remek videó, ami mindent elmagyaráz, hogy melyik fázist, hogyan kell kezelni.
Ami elég bosszantó az a véletlenszerű enchant reward, kb 30 runt mentem az elmúlt pár napban és nem sikerült egy reduced earthquake durationt beszerezni. Azon is gondolkodtam, hogy van kb 10ex-nyi currencym, veszek egy ugyan olyan bringer of raint mint az enyém, de persze phc-n senki se árul ilyen enchantal...
-
Har_melin
addikt
válasz macskajaj22 #6539 üzenetére
az első két fázishoz még annyit, hogy ha nem ütöd ki a segítőket az első két fázisban (vagy valamelyikben akettő közül), akkor Izaro minden buffolt fázisért ad egy plusz treasure key-t a végén. Az Argus-tól megszerezhetővel együtt ez már 4 kulcs, plusz előfordul, hogy a pályán valamelyik silver door mögötti vault-ban is kulcs van. Sőt volt olyan, hogy az egyik kinyitott treasure láda dobott egy újabb kulcsot.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
félisten
Úgy érzem sikerült elég jó cuccokat szereznem, 16k dps megvan ha felbuffolom magam, 5,2k life, 75 resistek kivéve chaos... Emelett van 6k armor. Hogy lehet szerezni chaos resistet? Kb semmilyen cucc nem ad olyat, vagy csak az elég speciálisak. Ja meg a rendes fegyverek horror áron mennek.
-
Har_melin
addikt
válasz Plazmacucci #6541 üzenetére
van pár passzív node (a templar fölött, meg a shadow-nál), ami ad, de inkább cuccból. Nekem pár kivétellel (mint a Quarry map full chaos dmg boss-a) nem volt vele problémám.
-
LaCupacabra
csendes tag
Cardionál lévő tárgyak érteke random ?
Ma vettem 88coin-ért Tabula Rasa-t , 216 - ét Lion's Roar-t valami balance problem lehetBB8900 , 9780 , 9900 Rip , 9720 , Q5 Rip
-
Har_melin
addikt
A tököm kezd tele lenni a tradelő bunkókkal. Rám ír, hogy kéne neki valami, de a másik ligából, mint amiben vagyok. Visszaírok, hogy ok, rögtön váltok. (kb. 5 sec, mert nem szeretnék éppen meghalni). átlépek, küldöm a parti meghívót, visszaír, hogy sztornó, közben vett máshol.
-
Edge
veterán
válasz LaCupacabra #6543 üzenetére
ehhez képest hulladék cuccokat meg 9k coinért akar adni...
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
San398
őstag
válasz Har_melin #6544 üzenetére
Hehe! Üdv a klubban! Nekem a tegnapi tradelés is "élmény" volt. Írt, hogy kellene neki egy ES cipő.Felvesz party-ba, jött a HO-ra, trade ablakba beteszem a cipőt Ö meg az árát, majd várom, hogy elfogadja a trade-t.Kis idő múlva trade megszakítva, kidob a party-ból majd lelép szó nélkül.
Nagyon kíváncsi vagyok hová, merre fejlesztik tovább a trade-t(ez így majdnem nudli ahogy van)
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Mirman
őstag
Következő lépés a ládából való tradelés lesz szerintem , maximum egy felugró ablakkal hogy ő és ő ezt meg ezt akarja ennyiért megvenni oké e az neked . Mindenesetre jó lenne valami hasonló dolog ( meg egy olyan liga ami nem értéktelenít el minden egyes uniq cuccot ami csak él és mozog ) .
-
Nordic
Közösségépítő
Nem lesz ládából való tradelés, ezt kijelentettén a készítők, mert az nagyban megölné a community részt. Az hogy ti ezt tapasztaljátok egy majdnem döglött ligában, az nem mindennapos. Ha van egy pörgős/nehéz/normális liga, amit nem 4-5 nap alatt dobnak össze, sokkal kevésbé futtok bele ilyen élményekbe.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest