Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6301) Har_melin válasza Nordic (#6299) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Ez beteg. De úgy is mondhatnám, hogy ezzel adtak egy alternatívát a subclass-restricted buildekkel szemben, megtartva a PoE szabad variálhatóságát. Hogy ezt hogyan tudják majd kiegyensúlyozni, az más kérdés.

A két kiinduló pont az eddigiek alapján egy masszív respec igény lesz, mert azt a négy ascendancy pontot előbb meg is kell szerezni. Majd kiderül, hogy cruel-en hányas szinten érdemes Izaro-nak nekimenni - gyanítom, hogy nem 40 körül.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6302) Nordic válasza Har_melin (#6301) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Én visszatértem kripp harcát izaroval és nem durva, csak szokás szerint szar resistekkel vágott bele, így nem csoda hogy szenvedett. Részemről úgy vagyok, hogy szarok izaroval, amikor progresselek, ráérek később is visszamenőleg és megcsinálni.

(#6303) Har_melin válasza Nordic (#6302) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Na ennyire én nem figyeltem a kariját, meg low levelen amúgy sem mindig van még meg a resist, bár A1 végére, ahol tarthatott, már meg szokott lenni sf-ből is.

A még nem tudom, mit kezdek, ez a scion dolog eléggé felforgatta a lehetőségeket.

Más: nem keresgéltem utána, de a Blade Vortexet is nerfelik, vagy csak a BF-t?

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6304) vvega30 válasza Har_melin (#6303) üzenetére


vvega30
senior tag

mi ez a scion dolog? kicsit lemaradtam a progressel...:)

NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!

(#6305) Ramos_ válasza Har_melin (#6303) üzenetére


Ramos_
tag

blade vortex-nek növelték a damját
viszont csökken a hit per second, mivel az broken volt power charge on crit-el stb

a bladefall nerf is inkább balance volt, teljesen indokolatlan volt annak 130% damage effectiveness és ekkora damage, 1 linkel lehetett vele haladni ami vicc volt

SCION

erről csak annyit hogy mikor megláttam a scion tree-t elment a kedvem az egésztől, mindenki scion lesz stb

de aztán meg kell nézni ujra és rájön az ember hogy eléggé jól balanszolva van
tehát azért az egy dolog hogy két class dolgait kaphatja, de a többség elég jol le vannak butítva
pl nem fortify-t kapsz hanem 10%chance on melee hit to fortify

leszámítva a scionon belül a raider és deadeye tree-t mert az a kettő az broken, sztem nem is éli meg a március 4-et, ahogy az assassin deadly infusion node-ja is nerfelve lett már

(#6306) Nordic válasza Har_melin (#6303) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Azért self foundban elég nehéz tartani főleg első karival, masterek nélkül a cap resisteket, főleg, hogy trade sincs(ugye alpha-ban az is kiesett).

[ Szerkesztve ]

(#6307) Har_melin válasza Nordic (#6306) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

LOL, prioritások :). Általában össze lehet szedni, csak akkor általában a sebzés oldal sérül, de én első karival mindig biztonsági játékra megyek. Ez persze távol áll az optimális geartől.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6308) Mirman


Mirman
őstag

Na terveitek szerint ki mivel indul Ascendancyban ? Én szerintem egy CoC Shadowwal fogok , ezt meg lehet csinálni self found gearben is és később esetleg ha meg szánna az RNG akkor sokat lehet rajta fejleszteni ( Void battery stb) . :)

(#6309) Har_melin válasza Mirman (#6308) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Azt hiszem hogy vagy egy duelist vagy egy mara 2H axe cyclone lesz. Tier 6-7 mapig elegendő 2H unique axe-ek szépen jönnek egymás után és általában nagyon olcsók is, más extra meg nem igazán kell hozzá. Azon még hezitálok, hogy a duelist Slayer-e vagy a mara Juggernaut-ja lenne jobb, bár a bossok elleni extra dmg a Slayer felé hajt.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6310) nyic19 válasza Mirman (#6308) üzenetére


nyic19
tag

Én egy Duelist/Gladiátorral tervezem. IW-BM-Dual shockwave rengeteg strenggel és védelemmel/Block+spell block. Első karakternek jó lesz aztán majd valami menő OP build.

[ Szerkesztve ]

(#6311) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

Perandus liga teaser videó:

https://www.youtube.com/watch?v=i3E8Wn26gM4&feature=youtu.be

Ez egy még inkább leegyszerűsített formája az én divination card ötletemnek, itt már csak szimpla zsé =>unique csere lesz, gondolom véletlen szerűen felkínált cuccokkal.

[ Szerkesztve ]

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6312) macskajaj22


macskajaj22
csendes tag

Marauder chieftain dual RF totem ha már meg lehet csinálni a totemet fire immunera, védelemre meg vagy 3 curse aura (rf totemnek nincs mana költsége) vagy pedig valamilyen mom megoldás.

Kellene hozzá társ, scion hierophantt 3 crit flame surge totemmel,

(#6313) Nordic


Nordic
Közösségépítő

Közben felcilágosítottak ,hogy a netem alkalmas streamre...lehet beüzemelem vasárnap, ha elkezdem kezdem a ligát...

(#6314) nyic19 válasza Nordic (#6313) üzenetére


nyic19
tag

Igérem fix néződ leszek, ha éppen nem játszok. :C
Kérdés hegyeket zúdítok majd rád. :K

[ Szerkesztve ]

(#6315) Nordic válasza nyic19 (#6314) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Volt már egy rövid teszt stream ,meglestem milyen az összkép, szerencsére 720p-ben megy gond nélkül. Holnap szerintem tolok egy hosszabbat, úgyis folytatnom kell a Grim Dawn-t is.

(#6316) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

Remélem, hogy az új trade opcióval csinálnak majd egy stash tab upgrade akciót is. Új tabokat nem vennék, de a normálokból upgradelnék egy párat.

Minden esetre ez lényegesen egyszerűsíteni fogja az eladandó cuccok kezelését.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6317) Mirman válasza Har_melin (#6316) üzenetére


Mirman
őstag

Ez hogy beépítették a trade opciót , valamint az új liga nagyon jo újításoknak tűnnek. Alig várom hogy elesedjen a patch.

(#6318) vvega30 válasza Har_melin (#6316) üzenetére


vvega30
senior tag

sajnos itt nem tudom megnyitni a linket, néhány szóban leírnád(-tok), hogy mit takar ez az új trade opció?

NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!

(#6319) Nordic


Nordic
Közösségépítő

A perandus coin-ok tradelhetők lesznek...Rip economy. :W Eddig is elvolt a játék gold nélkül, nem értem minek kellett betenni a tradelhetőséget. Nagyon nem jó irányba halad a játék. :(((

(#6320) San398 válasza Har_melin (#6316) üzenetére


San398
őstag

Csak én látom úgy, hogy ez a trade változás nem hoz semmit!!?? Ugyan az marad minden csak nem a procurementet használom hanem a saját tab-on irom be az árakat!!Ez miért olyan nagy szám? Sőt akinek nincs prémium stash tabja az mit csinál? Ettől még nem változik meg az eladók idiótasága. [link] [link]

Nordic: Igazad van, én is azt gondolom nagyon nem jó irány ez! Arra azért kíváncsi lennék, hogy az utóbbi idő sok marhasága a fejlesztők agyából pattant ki vagy valaki súgott nekik :((

[ Szerkesztve ]

-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!

(#6321) Nordic válasza San398 (#6320) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Tény hogy nem igazán lehet már mást csinálni, mert azért végtelen ötletek sincsenek. Azért az ,hogy nincs külön sc-hc liga már hónapok óta kicsit zavar. Régen is azért hc-ztam, mert a kihívás vonzott, az hogy nehezebb, ellenben szórakoztat. Az sc meg arra volt kitalálva, hogy elüsd az időt, kevésbé is volt nehezebb. Ez nekem eltűnt a játékból, mármint a kihívás. Hol vannak az invasion bossok előli menekülések? Vagy a hirtelen megjelenő 3-4 beyond boss-pack miatt előtörő végtelen káromkodások, vagy a sikerélmény, amikor lecsapsz egy/több komolyabb torment spirittel megszállt beyond főboss-t? Nem tudom mennyire lesznek kemények a "perandus-őrzők"(ugye lesznek perandus illetve a láda körül is, amiből a gold eshet), de egyelőre nem bizakodom, kvázi nem is érdekel, hogy startkor dolgozom, így csak vasárnap kezdek.

(#6322) Har_melin válasza Nordic (#6319) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Mondjuk exa-t vagy chaos-t is lehetett eddig is tradelni, önmagában ettől nem biztos, hogy rosszabb lesz. Abban viszont egyetértek, hogy egy olyan csereeszköz, aminek semmilyen saját funkciója nincs (ellentétben az orbokkal), a játék egyik eredeti koncepcionális elemének a teljes feladása. Ráadásul párhuzamosan megmaradnak a cardok is - szerintem ez túl sok és fölösleges.

Úgy érzem, ezt kifejezetten azért vezették most be, hogy legyen a ligában is játékos. Valószínűleg egyszerűbb lesz pl. egy Shavronne-ra való coin-t összefarmolni, mint annyi exa-t, ez főleg a casual playereknek kedvez. Szerintem főleg az exa és chaos árfolyamok fognak ettől nagyot bukni, innen kezdve jó eséllyel csak az keresi majd őket, aki craftolásra akarja használni.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6323) Mirman válasza Har_melin (#6322) üzenetére


Mirman
őstag

Szerintem ez maximálisan pozitív dolog, kicsit könnyíteni kell az itemek szerzésén a játékban mert rengeteg dolog a casual játékosok számára egyszerűen megszerezhetetlen , másrészt az EXA/C árfolyam is az egekben volt az utóbbi időben , anélkül hogy az árak EXA-ban kifejezve csökkenni kezdtek volna. Szerintem ez nem egy pozitív dolog és tovább növeli a szakadékot a NoLifer és az átlag játékos között. Ezzel persze nem azt mondom hogy nem jó dolog hogy jutalmazva van aki többet játszik , de egy kis könnyítés nem árt hogy átlag Józsinak is lehessen pár hét játék után Shavronne-ja. :)

[ Szerkesztve ]

(#6324) Har_melin válasza San398 (#6320) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Engem pl. idegesített, hogy a kb. 40 tabom olyan 6-8 perc alatt töltődik be a procurement-be, utána megint percekig tart, amíg frissíti a 8-9 eladási tabbal a shopot és ha egy fél óra múlva találok valami újabbat, akkor kezdhetem megint elölről, mert újra be kell töltse az összes tabot.

A beépített shop opció tisztán kényelmi szolgáltatás. Eddig három ablak kellett egy cucc felrakásához (játék, procurement, poe trade az ár belövéséhez), most elég kettő. Akinek nincs prémium tabja, az használja ezután is a külső progikat, nem zárták ki azokat sem, sőt.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6325) Har_melin válasza Mirman (#6323) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Én két és fél éve játszom és most lett először Shavronne-om. Kibírtam, élvezetes volt a játék nélküle is, volt egy csomó más lehetőség.

Az eddigi (most már több évtizedes) játéktapasztalatom azt mondja, hogy az a játék, amelyikben az összes vérpistike egy fél óra múlva top high end gearben rohangál, az nagyon gyorsan nagyon unalmas lesz.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6326) Nordic válasza Har_melin (#6324) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Ezért kell aquisition-t használni és nem procurementet. Nekem 3 sec a shop frissítése, amúgy meg 15 percenként updateli a threadet.

(#6327) Har_melin válasza vvega30 (#6318) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Ha van prémium tabod, akkor beállíthatod, hogy az "bolti" tab legyen, amit oda raksz, az - ha jól értettem - automatikusan megjelenik a shopodban. Jobb kattintással az árat is beállíthatod, de akár az egész tabra is beállíthatsz árat, akkor nem kell egyedileg áraznod.

Gyakorlatilag ugyan az a funkcionalitás, mint a procurement-ben volt, csak nem kell hozzá külső program.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6328) Har_melin válasza Nordic (#6326) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Na, pl. a shop szoftverekről sem ártana akkor egy kiegészítés a nyitó posztba :)) Mindenhol a procurement-et ajánlották, azért használom azt.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6329) LLaci89


LLaci89
tag

Ez, hogy csak Premium tabbal lehet ezt a trade dolgot játékon belül csinálni, szerintem iszonyatos mellé a GGG részéről.

1, Innentől már van olyan core funkció(trade az sztem az) ami pénzzért érhető el, szóval közeledés a P2W-hez. Lehet mondani, hogy még használható a külső program, de mivel azokat is kevesebben fogják használni, ezért kevésbé lesz majd egy idő után frissítve, plusz ők ezeket el is akarják tüntetni a felesleges szerver terhelés miatt.

2, Plusz nem azt részesíti előnyben a dolog aki fizetett, hanem aki pont azt vett amit ők kitaláltak most. Nekem is van 10 tabom(mind sima, nem érdekelt a színezés + átnevezés), vettem 1-2 más dogot is(van weapon skinem, portal skinek pl).
Most az olyan ember mint én aki nem vett Premium tabot, az miért is kevesebb mint aki vett?
Lehet, hogy az költöttem többet a játékra akinek csak sima van, nem az aki pont Premium tabot vett, most akkor az költsön még rá?

3, Egy új játékosnak ez így már nem F2P játéknak fog tűnni, mikor meglátja, h csak akkor rakhatsz itemeket a boltba, ha vettél ilyen olyan dolgot.

Plusz nekem az új liga se nagyon tetszik. A labirintus meg abból amit a béta szerveren streamelő emberektől láttam, nem az a funny rész amit újra és újra akarnék csinálni. Még ők is folyton meghaltak és kezdhették elölről, plusz olyan szinten mikor oda érsz act3-ba kb semmi esélyük se volt.

Liga meg annyinak tűnik, h gyűjtsd a goldot h vehess unique itemet. Ebben mi az újdonság? Annyi h nem orbot, hanem goldot gyűjtesz? A videóból az látszott, h ajánl neked valami random cuccot, h megveheted. Ez GGG megvalósításban azt szokta jelenteni, hogy 99.99% eséllyel valami értéktelen dolgot vehetsz.

Szóval számomra ez eddig nagy csalódás, elgondolkodtam rajta h más játék után nézzek mostantól...

(#6330) Har_melin válasza LLaci89 (#6329) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Nem csak akkor rakhatsz cuccot a boltba. Továbbra is használhatod bármelyik külső programot, amelyek ingyenesek. Ha sokan nem akarnak fizetni a premium tabért, akkor sokan maradnak náluk is, szóval nincs miért aggódni.

A GGG viszont nem karitasz egyesület - az ingyenes játék nekik azért még pénzbe (gondolom jó sok pénzbe) kerül. Nyilván igyekeznek olyan újításokat bevezetni, amiért az emberek hajlandók fizetni.

A játékon belüli shop aktualizálás nem core funkció és végképp semmi köze a P2W-hez - ettől mennyivel lenne valaki játékelőnyben?

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6331) LLaci89 válasza Har_melin (#6330) üzenetére


LLaci89
tag

Költöttem eddig is a játékra, és az is volt vonzó a játékban, hogy korrektek a fejlesztők és nem kényszerítenek arra, hogy vegyél dolgokat.
Ismerek olyan embert is akinek van 60 sima tabja, ezek szerinte szerinted se érdemli meg ő, hogy plusz fizetés nélkül használhassa a belső trade lehetőséget.

Amúgy meg a POE mtx árazásával soha se értettem egyet, ha értelmesebb árak lennének akkor több dolgot vettem volna mint így. Egy armor set 40-50 dollar, ha megnézed hogy ennyi pénzért mit kapsz másik játékokban akkor mindenhol azt látod, h ennyiért már tényleg nagyon szépen megcsinált dolgokat. LOL-ban pl egy kegyetlen szépen kidolgozott megcsinált skin is kevesebb mint 10 euro. Szerintem itt a GGG rosszul csinálja, Ha olcsóbbak lennének a dolgok többen vásárolnának. Sokkal könnyebben kiad valaki 10-szer 10 dollárt mint egyszer 100-at(ezért is annyira sikeresek a mikrotranzakció játékok).

(#6332) Har_melin válasza LLaci89 (#6331) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

"a POE mtx árazásával soha se értettem egyet"

- akkor írd meg nekik, és
- nem kell vele egyet érteni. Ha drága, ne vedd meg. Én pl drágállom őket, meg nem érdekelnek, nem is költök rájuk. Nyilván, ha nem vennék ennyiért, akkor nem is ennyiért kínálnák. Az, hogy más játékban mi mibe kerül, indifferens - ha a nem kötelező csicsa ára a fontos valakinek, akkor az játsszon a másikkal. A mikrotranzakciós játékok pedig éppen hogy P2W alapúak - mintha az az előbb nem tetszett volna annyira.

"szerinted se érdemli meg"

Miért, ha szerintem megérdemli, akkor jobb? Egyébként szerintem nem, nem "érdemli" meg. Ez nem érdem kérdése. Van ingyenes alternatíva, lehet használni, senki sem kényszeríti, hogy költsön rá. Eddig sem ajándékot adott a GGG-nek, hanem vett valamit, kapott valamit a pénzéért.

Ettől függetlenül, szerintem ha eszük van, mindenki kap 1 db ingyen premium tab upgradet. Ezzel mindenki boltolhat kedvére, akinek ennyi elég, az úgy sem venne többet. akinek meg nem, az eldönti, hogy ha legközelebb pontokat vesz, akkor csicsára akarja költeni vagy tabra.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6333) LLaci89 válasza Har_melin (#6332) üzenetére


LLaci89
tag

Ha szerinted a mikrotranzakciós egyenlő a pay-to-win játékkal, akkor óriási tévedésben élsz, innentől pedig miről is vitatkozunk? Először kérlek nézz utána a fogalmaknak. Például az előbb hozott példámban a LOL-ban milyen olyan dolog van ami előny és nem lehet pénz befektetése nélkül elérni?
Vagy Dota, vagy kismillió mikrotranzakciós játék van ahol a pénzes dolgok mind csak vizuális dolgok. Eddig poe is szinte ez volt(egyedül a stash tab vétel lehet kérdéses rész).

És itt nem pont ezzel a dologgal van baja az embereknek, hogy venni kell 1-2 prémium tabot, hanem az elvvel. Mert minden nagyon durván p2w játék úgy szokott kezdődni, h eleinte csak kis előnyt szerezhet az aki nagyon sokat akar fizetni. De ezen felbuzdulva, ha jól megy általában a készítők teli rakják ilyenekkel..

[ Szerkesztve ]

(#6334) Har_melin válasza LLaci89 (#6333) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

A PoE több mint három éve fut és nem P2W. Te kasszírozó behajtót vizionálsz, mert juj, innen kezdve biztos az lesz. Szerintem meg miért lenne, ha eddig sem az volt? Három év után kicsit erős azt mondani, hogy "úgy szokott kezdődni".

A stash tab-ért eddig is fizetni kellett, pedig ha valami, akkor a cuccok elhelyezhetősége sokkal többet számított a "győzelem" szempontjából, mint egy nem kötelező lehetőség.

De tényleg csak azt tudom mondani: ha ezen ennyire felhúzod magad, akkor nem kell játszani vele. Főleg, ha csak itt pörögsz miatta, aminek annyi jelentősége van, mint a tavalyi naptáron a légypiszoknak. Nem poénból írtam, hanem komolyan, hogy ha szerinted ez akkora gond, akkor írd meg nekik, annak van értelme.

Azon pedig nagyon csodálkoznék, ha az "embereknek" tényleg ekkora gondjuk lenne vele. Leginkább azért, mert akit tényleg érint, mert rendszeresen kereskedik, százas nagyságrendű eladó cuccal, azoknak a 99%-a már eleve rendelkezik premium tabbal - ki a hóhér tart észben alkalmasint négy különböző ligában 50-60 tabot sorszám szerint? Az ő szemszögükből éppen hogy egy meglévő befektetéshez kaptak ingyen egy plusz értéket.

[ Szerkesztve ]

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6335) Mirman válasza LLaci89 (#6333) üzenetére


Mirman
őstag

"Mert minden nagyon durván p2w játék úgy szokott kezdődni, h eleinte csak kis előnyt szerezhet az aki nagyon sokat akar fizetni. De ezen felbuzdulva, ha jól megy általában a készítők teli rakják ilyenekkel.."

Azért a nagyon sokat akar fizetni kissé erős kijelentés volt tekintve hogy 5$-ért vehetsz magadnak egy premium tabot , vagy pedig ugyanennyiért a meglévő tabjaid közül 3-at premiummá tehetsz. És ez csak egy kényelmi szolgáltatás , semmi esetre sem a boldogulás egyetlen módja. Ahogy előttem is mondták az ingyenes mód továbbra is megmarad.

Másrészt pedig ha kötelező dolognak tartod a tradet akkor mondj egy hasonló színvonalú ARPG-t amit 5 dollárért megkapsz. Az egyetlen piacon lévő játék ami színvonalban ugyanezt hozza az a Diablo amiért viszont 10-20K-t ki kelett csengetni bizony.

(#6336) Ramos_ válasza Mirman (#6335) üzenetére


Ramos_
tag

"Az egyetlen piacon lévő játék ami színvonalban ugyanezt hozza az a Diablo'

hahahahahahaaa
a dio 3 tökéletes ellentéte poe-nak, 3 napos fasza de eszetlen hentelés pénzér
vagy 3 éves free deep theorycrafting

az hogy free azt jelenti megoldható ugy is, más kérdés hogy az emberek egy ilyen játékért amivel ennyi időre elvannak egyszeruen fizetni akarnak ezért vesznek ezt azt
a többi mondandóddal teljesen egyetértek

a kialakult vita meg teljesen értelmetlen mivel mire indul a liga lehet nem is lesz aktuális
óriási viták mennek a fórumokon erről
rengeteg javaslat van arra hogy a kezdő 4 tab közül 1 legyen premium
és ahogy legtöbb esetben a GGG hallgatni szokott a communitire, valszeg most is történni fog vmi

[ Szerkesztve ]

(#6337) Har_melin válasza Ramos_ (#6336) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Ez volt az én tippem is, hogy mindenki kapni fog egy ingyen premium upgrade-et.

Ezzel minimális tényleges bevételtől esnek csak el. Igazából csak azokról van szó, akik vásárolnak, de eddig még pont ilyet nem vettek, 15 pont, 1,5 dollár. Aki egy centet sem akar költeni, attól amúgy sem kapnának pénzt, akik meg szoktak upgradeket venni, azok előbb-utóbb, amúgy is a kaszához járulnak valamiért. Így pedig még ők lehetnek a rendesek.

Ráadásul ha tényleg szeretnék kiszorítani a külsős szoftvereket a nagyobb szerver terhelésük miatt (nem tudom, ez mennyiben lehet igaz), akkor üzemi szinten ezzel még jól is járhatnak.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6338) nyic19


nyic19
tag

Kérdés. A Gladiátornál a 100% spell blockot a sima blockra kapom ugye? Megmarad a sima block értékem is a spell block mellett? Szóval ha 40% a blockom, akkor az mind a két támadási módot is fogja blokkolni? Remélem érthetően írtam. :)

(#6339) LLaci89 válasza nyic19 (#6338) üzenetére


LLaci89
tag

Igen. Megmarad a sima blockod is.

(#6340) nyic19 válasza LLaci89 (#6339) üzenetére


nyic19
tag

Kösz. Akkor marad a terv. Már megijedtem.

(#6341) Nordic


Nordic
Közösségépítő

Na nagy nehezen összejött az első majdnem normális stream, csak a képminőséggel kell valamit csinálnom, mert hiába van rendes bitrate belőve a 720p-hez, kásás a kép, és nem tudok rájönni miért... :U

(#6342) Marvinyo


Marvinyo
aktív tag

Sziasztok!

Path of Exile, 64bites Win10-en "Failed to initialise", sokat mondó hibaüzenetet kapok. Próbáltam a hivatalos fórumokról:

- Billentyűzet US-en. Nem volt egyszerű UK oprendszer mellett, de összehoztam.
- Kompatibilitási módok
- Rendszergazdai indítás
- Windows tűzfal engedélyezve, PoE kiengedve rajta

Egyéb ötlet? :-(

(#6343) Szeszkazán


Szeszkazán
senior tag

(#6344) tocsek18 válasza Nordic (#6341) üzenetére


tocsek18
senior tag

lesz megint twtich patch notes elemzés megint?:D pls röhögni akarok :D

(#6345) Mirman


Mirman
őstag

Most ezzel a trade újítással már nem kell shop threadet csinálni a fórumon , elég publicra rakni a tabot meg árat adni a cuccoknak és automatikusan indexeli azt a poe.trade ?

(#6346) Har_melin válasza Mirman (#6345) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Ha jól értelmezem a bejelentés szövegét, akkor igen. A public tabokat automatikusan felismerik a trade keresők. Akinek nincs public tabja, az (ha jól értem) továbbra is kénytelen lesz a fórumon shopot csinálni.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6347) Ramos_ válasza Har_melin (#6346) üzenetére


Ramos_
tag

így van, ha a premium tabokon beklikkeled a public stash pipát onnantól beolvassa amit beleraksz
jobbklikk itemre = beárazás + info

nekem volt 6 premium tabom, tegnap + 5-öt összvissz 1400Ft-ér upgradeltem premiumra

akinek nem áll szándékban upgradelni sem, annak kizárólag Acquisiton program ajánlott
Procurementet el kell felejteni

amikor jön a liga annyi a teendő hogy az Acquisiton-t belövöd 3 perc alatt, azokat a tabokat amivel tradelni akarsz a programban átállítod hogy ne legyen ignore és onnantól mindent amit beleraksz kilistáz a poe.trade
tehát aki free to playben akarja tolni annak összesen kb 5 percet kell erre ráfordítani egyszer és onnantól mindig csak megnyitni a programot

acquisition tutorial

(#6348) VWendigo


VWendigo
tag

Sziasztok!
Ezekkel az új class-okkal nem vagyok tisztában teljesen.
Az új ligában egy spark-rangeren gondolkodtam (volt régebben és imádtam), és hozzá nézegettem egy ranger classt. Leginkább a DeadEye amit néztem, azon belül is a Ricochet, a Fast and Deadly, illetve a Far Shot -ot. Csak egy a gondom, hogy nem tudom ezek működhet e a Sparkkel.

The epic halo night: - "Jump in the tank!" - "We said no tanks!" - "There are no rules in hell!"

(#6349) Har_melin válasza Ramos_ (#6347) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Van prémiumom, de tegnap hülye voltam, elnéztem az akció idejét, pont lecsúsztam róla. Mindegy, lesz még szerintem, főleg most, hogy funkciót is kapott, nem csak kényelmes.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#6350) Ramos_ válasza VWendigo (#6348) üzenetére


Ramos_
tag

ha rám hallgatsz sparkal scion leszel és kiválasztod azon belül a deadeye-t mert az iszonyat OP, mellé meg mehet a berserker

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.