Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5401) Mozso26 válasza Har_melin (#5398) üzenetére


Mozso26
senior tag

Nagyon köszönöm a válaszod!
Kb 4-5 orányi játék alatt találok 2-3 fusiont, szoval az felejtös,hogy lesz több 100 darabom! Kereskedni hol érdemes, esetleg ha lehet inkább magyar oldalt kérek. :R

(#5402) Har_melin válasza Mozso26 (#5401) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Ez a "hivatalos" cserebere oldal, meg persze a PoE fóruma. Külön magyar trade oldal tudtommal nincs.

a 150 fuse nem felejtős, csak az elején, első karakterrel melós. nem találni kell, hanem beazonosítani minden kék cuccot, eladni a városban, a kék Alteration orbokat utána becserélni megint csak a kereskedőknél jeweler-re és azt fuse-ra. 8 Alterationből jön ki 1 fuse.

A mesterek közül 6. szinttől kezdve Elreon 20% kedvezménnyel árul jeweler-t, Vorici pedig fuse-t, minden sikeres napi küldetésük után, azzal már gyorsabb a felhalmozás.

Elvben ennél is egyszerűbb, ha csinálsz a fórumon egy saját trade posztot, oda felpakolsz minden, általad nem használt sárga és unique cuccot (lehetőleg árral megjelölve) és akinek kell, az megkeres. Azért írom, hogy elvben, mert a közepes vagy gyengébb cuccokat így sem fogják megvenni, másrészt nekem - hangsúlyozom: nekem - eddig még semmit sem sikerült így eladnom, pedig korábbi ligákban voltak azért kurrens cuccaim is.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#5403) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

A legrövidebb út a RIP-hez: cruel A4-ben az egyik rácsos aréna teljes leverése után kattintsunk rá a beazonosítatlan sárga box-ra (Revive all slained monsters...) :U

Úgy néz ki, kb. eddig bírta erőből a headbanger (lvl 70), Daresso-t már nem sikerült stunban tartani, le is nullázta szépen a teljes szintemet. Még mapozok vele egy kicsit és megnézem, tudok-e egy erősebb fegyvert beújítani hozzá? Ha nem, akkor megy talonba, amíg kitalálom, hogyan tovább.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#5404) Melorin


Melorin
addikt

AztaQ... Act4 főboss de durva volt :DDD :Y

lvl40 okés Cruel fokozatot ekezdeni?

[ Szerkesztve ]

(#5405) Nordic válasza Melorin (#5404) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Lvl 40 az teljesen oké.

(#5406) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

négy map után most már tuti, hogy erősen csökkentették a drop mennyiségét a korábbiakhoz képest. Először azt hittem, csak véletlen, de nem. Elreon küldetései miatt hagyományosan minden max. 6 helyet foglaló kék cuccot is összeszedtem a pályákon hogy meglegyen a napi 32 Alt és általában a hat portál éppen csak elég volt arra, hogy mindent elvigyek, a nagyobb darabok néha így is ott maradtak.

Most max. három portálból megcsináltam mindegyik mapot, pedig mindent felszedtem, ami nem fehér volt, még a craftolható fehér judgement staffokat, occultist vestmenteket is. A narancs bossok is rendszeresen alig dobnak valamit, volt már, hogy össz-vissz két kék esett, sőt olyan sárga láda is, amiből 1 (egy) db fehér és egy tekercs. Korábban az azonosító tekercsből is mindig kifogytam, most van vagy hatvan fölöslegem.

Érdekes módon úgy látom, a sárga drop nem csökkent, de ez főleg a warband-os csapatoknak köszönhető, azokból elég szépen potyog.

(Mielőtt valaki felveti: nincs lvl elmaradás, 70-es karakterrel 68-as mapokat csináltam, meg Kaom három pályáját.)

Védd a fákat - egyél hódot!

(#5407) tocsek18 válasza Har_melin (#5406) üzenetére


tocsek18
senior tag

ez szimpla rng másik oldala :D egyszerű szopás
mf karik nem panaszkodnak érdekes :)

(#5408) Har_melin válasza tocsek18 (#5407) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Hülyeség, miért panaszkodnának, amikor írtam is, hogy a sárga cuccok gyakorisága nem csökkent? Az nem szimpla rng, ha eddig egy pálya alatt megtelt egy tab fül kék cuccokból, most meg kettő sem elég hozzá és nem egyszer-egyszer fordul elő, hanem állapot.

Nem panasz volt, csak megállapítás. Ez nehezebbé, lassabbá teszi a craftolást, ami vélhetően még feljebb viszi majd az 5L-6L cuccok értékét.

Szerintem ez nem szerencsés, mert azoknak, akik nem játszanak napi 5-6 órákat erősen csökken az esélyük a magasabb szinten szükséges normálisabb cuccra, anélkül pedig elmehet a kedvük egy idő után magától a játéktól is.

Ráadásul mivel a sárga cuccok gyakorisága - ahogy írtam is - érzésem szerint nem változott (legfeljebb másból esnek), ettől az mf kariknak nem lett jobb. Kivéve persze ha valaki annak örül, hogy másnak rosszabb.

Aki eladásra játszik, annak sem jó hosszabb távon, mert ha csökken a casual játékosok vásárlóereje (mert nem tudják házilag előállítani a cserealap currency-t), akkor egyik oldalon lesz az eladó, aki többet akarna kapni a felértékelődött cuccáért, a másikon meg a vevő, akinek még annyi zsozsója sem lesz rá, mint eddig.

Egyébként pedig játékélmény szempontjából is kifejezetten rossz egy nem addikt vagy csak ismerkedő játékosnak, ha egy pálya fő ellensége, akit alkalmasint éppen csak le tudott verni, nullához közeli jutalmat dob.

[ Szerkesztve ]

Védd a fákat - egyél hódot!

(#5409) tocsek18 válasza Har_melin (#5408) üzenetére


tocsek18
senior tag

Szerintem te vagy az egyetlen játékos aki a kék cuccokat felszedi. Fölösleges, ha nem gyűjtöd chaos recihez a rarekat akkor meg szimplán eladod és ugyan úgy gyűlik az alterod.

(#5410) Har_melin válasza tocsek18 (#5409) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Olvass legalább vissza az itt feltett kérdések között és látni fogod, hogy a kezdő játékosoknak, akik még nem power gémerek, hogy egy nap alatt mapozós szintre jussanak egy letesztelt builddel vagy három perc alatt végignyomjanak egy mapot egyáltalán nincs dögivel cserealapjuk. Általában a trade sem működik nekik, mert hacsak nem valami überjó cucc esik - aminek ilyenkor örül az ember, mint majom a farkának és inkább keres hozzá buildet, mint hogy eladja - ha nincs fent naponta órákat, akkor esélytelen, hogy pont őrá várjon egy vevő egy átlagos sárgáért vagy egy közönséges unique-ért.

Ez a változtatás egyértelműen rossz nekik, miközben a power gémerek semmit nem profitálnak belőle. Különösen nem az itemfilter bevezetése óta, mert már az sem lehet érv, hogy teleszemeteli a képernyőt a sok felesleges cucc.

Mellesleg gyűjtöm a cuccokat a chaos recepthez és a fölösleges sárgákból azért messze nem jön annyi plusz be, mint a korábbi "szemétből".

Védd a fákat - egyél hódot!

(#5411) tocsek18 válasza Har_melin (#5410) üzenetére


tocsek18
senior tag

én nem vagyok power gémer de mire normal act1ről elértem merci act3ig mikor még act4se volt esett elég orb hogy bevásároljak kezdő itemekből 1-2c minden slotra amivel vígan megvolt capres és mehetett a kezdő mapozás, ha találsz havert akkor 2en még egyszerűbb a mapozás kezdése
most meg beraksz sisakra meg cipőre 20% körüli rarityt + item raryti gemmel megvan se perc alatt a 100% rarity drop amivel act4es dried lake faék egyszerű farmolni
továbbra se értem mi ebben a nehéz, ez a GGG nem fos Blizzard hogy patcheket teli rakja rejtett ninja nerfekkel
itt max bugok jönnnek XD amit fixálnak is szerintem kár bele látni konteókat :B

[ Szerkesztve ]

(#5412) tocsek18


tocsek18
senior tag

wat :C

(#5413) Har_melin válasza tocsek18 (#5411) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

"nem vagyok power gémer" - dehogynem, régóta játszol, ismered a játék belső mechanizmusát, kapásból meg tudod ítélni, mit érdemes megtartani, mit nem, tudod, mire kell számítani az egyes bossoknál, stb. Ilyen szinten egyébként én is az vagyok, de ez a játék nem csak azoknak kell működjön, akik már évek óta játszanak vele.

"beraksz sisakra meg cipőre 20% körüli rarityt + item raryti gemmel megvan se perc alatt a 100% rarity drop" - most ugye csak viccelsz? 4L cuccba mutass olyan nem rutinos játékost, aki merci Act4-ben a támadó skill mellé inkább IIR-t rak dmg support helyett, amikor azért kepeszt, hogy egyáltalán túléljen? Pont ez a power gémerség, amikor valakinek ez már nem gond.

"ez a GGG nem fos Blizzard hogy patcheket teli rakja rejtett ninja nerfekkel ... kár bele látni konteókat" - semmi bajom a GGG-vel, de ha a drop mennyisége folyamatosan a fele sincs a korábbiaknak, akkor azt nevezheted konteónak, nálam ez a tapasztalat néven fut. Az előbb egy Dungeon map-on összesen, minden felszedhetőt beleszámolva nem volt két teljes fordulónyi, pedig korábban sem mf-eltem soha. Kb. változatlan volt a sárga mennyiség, gyakorlatilag nulla a kék.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#5414) kemotox


kemotox
addikt

Az előbb egy csapat kék mob dobott 8 db rare destiny leathert. Érdekes. Mikor meg el akartam adni őket, öt darabnál adott volna egy másik rare destiny leathert. Valaki ismeri ezt a recit? Csak annyi, hogy csinál új rare itemet random statokkal, vagy esetleg jobb féle rollokatt rak rá?

(#5415) Har_melin válasza kemotox (#5414) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Az új cuccnak az eredeti ötből a legalacsonyabbal megegyező item lvl-je lesz, a statok véletlen szerűek, nem okvetlenül jobbak, mint az eredetik voltak. Bármilyen 5 azonos alapú (pl. itt destiny leather) kék vagy sárga cuccal működik, kéknél persze az eredmény is kék lesz.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#5416) kristof123 válasza Har_melin (#5413) üzenetére


kristof123
őstag

Nem értem az álláspontodat, teljesen random melyik mapon mi és mennyi esik. Én meg vagyok elégedve a droppal, persze nekem is voltak napok amikor úgy éreztem szinte semmi se esik (tényleg úgy volt : D).
LVL30-as kari normal act 3-ig húzva:

Ebből még linkeltem, és színeztem is.

(#5414) kemotox:
Csak egy ugyan olyan rare random statokkal. Vendor receptek.

(#5417) 0Li válasza kristof123 (#5416) üzenetére


0Li
aktív tag

Neverlucky!

(#5418) Melorin válasza Har_melin (#5400) üzenetére


Melorin
addikt

A dual totemes karinak a sebzése fog nőni jelentősen? Átjöttem cruelre és egy kisebb csoport mobot is alig pusztítják el a totemjeim. A rare moboktól meg egyenesen félek :D

(#5419) Har_melin válasza Melorin (#5418) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Csak egy ilyen karim volt, még 1.2-ben, de az működött. Most mindenhol azt írják, a dual flame totem a legerősebb build és a legjobb a szintezéshez is, szóval gondolom inkább a passzívokkal, esetleg a kapcsolt gemekkel lehet a gond.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#5420) San398 válasza Melorin (#5418) üzenetére


San398
őstag

Ahogy Har_melin is írta a skill fa és a gem összekötések a fontosak itt is mint minden más build-nél. Egy skill fát és gem linket ha mutatsz többet látunk majd.

-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!

(#5421) Melorin válasza San398 (#5420) üzenetére


Melorin
addikt

[ezt] a guide-ot követem.
A 65 pontos tree-t követem most lvl40-esen. Most tettem ki a Blood Magic-et. Az Iron Wood és a hozzá tartozó 3 pötty még hátravan, aztán irány a Totemic Zeal.

[ Szerkesztve ]

(#5422) Melorin


Melorin
addikt

Egy Infernal Mantle drága dolog?

(#5423) wikings2 válasza Melorin (#5422) üzenetére


wikings2
őstag

Ebben a pillanatban 4 alt-ért is árulnak, szóval nem hinném.

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#5424) San398 válasza Melorin (#5421) üzenetére


San398
őstag

Szinte ezt a build-et építettem én is, most 77-es a marauderem és 8100 a sebzése a totemnek.Ha tovább követed a build-et jó lesz a karakter. Már csak cuccokra lennék kíváncsi amiket visel a karid, lehet ott van valami hiba ha kevés a sebzés. Itt megtudod nézni az én álltalam használt gem linket (SAN_Marauder_MF a kari neve) Ha standardon indítottad a FT karid akkor pár cuccot tudok hozzá adni, akad mantle is. Keress privátban akár itt a PH-n vagy a játékban.

[ Szerkesztve ]

-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!

(#5425) Melorin válasza San398 (#5424) üzenetére


Melorin
addikt

Az jó ha erősödök még a skillektől.
[link] Ez a karim, meg tudod nézni a gearemet. Igazából amit találok azt veszem fel, persze csak ha jobb mint az előző.
A Warbands-on indítottam karit.

(#5426) Har_melin válasza Melorin (#5425) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Van három 4S cuccod. Legalább az egyikből csinálj 4L-t és rakd bele a buildben ajánlott Flame Totem - Faster Casting - Faster Projectiles - Fire Penetration négyest.

A Fire Penetration-t meg tudod venni A3-ben Clarissától, a másik kettő sajnos marának nem elérhető, de ha pm-ben megkeresel, akkor tudok neked venni lvl38-as karakternek való FP-t (1 chance) és lvl44-esnek való FC-t (1 alt) a shadow karakteremmel.

Szerintem a sisakot vagy a csizmát próbáld 4L-é tenni, a kesztyű a leggyengébb, azt hamarosan ki kell majd dobni. Az RRBG foglalat lehet hogy bele fog kerülni pár chrome-ba, mert mindegyik cuccod tiszta armor, de szerintem mostanra kell legyen annyi, ami ehhez szükséges lesz.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#5427) Har_melin válasza Melorin (#5425) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Bocs, még egy tanács:

a Blood Magic-kel lehet, hogy gondod lesz ezen a szinten, mert se life leech-ed nincs, se jelentős HP-d.

A 4L megdobja a mana (azaz nálad life) fogyasztását a totemnek. Ha állandóan innod kell, hogy a HP-d ne menjen a béka feneke alá, akkor inkább vedd vissza a Blood Magic-et, használj helyette egy mana flaskát. Majd ha több életed lesz, visszarakod. Ha a 3,1% life regen, amid most van elég a fenntartásához, akkor nem szóltam.

[ Szerkesztve ]

Védd a fákat - egyél hódot!

(#5428) Melorin válasza Har_melin (#5426) üzenetére


Melorin
addikt

Chromatic Orbbal előbb csináljak RRBG-t az egyik cuccból, majd Orb of Fusing-al próbáljam 4L-é változtatni?
Ezeket hogy kell megtenni? Nincs horadric cube :DD

(#5429) Mozso26


Mozso26
senior tag

Újra lehet kezdeni a játékot miután végig nyomtam mercilessen? A mob-ok szintje nem fejlödik és igy a tárgyaké sem? :R

(#5430) wikings2 válasza Melorin (#5428) üzenetére


wikings2
őstag

vannak mesterek akikkel összefutsz, náluk lehet craftolgatni össze vissza minden jót, érdemes róluk elolvasni ha más nem a wikipedia oldalt. akit te keresel socket és link kraftoláshoz az vorici. párszor segítesz neki, összeszeded a hideoutodba és talán lvl3 tól tudsz nála kraftolni 4 socket és linkhez való dolgokat, fejletebb voricinál természetesen 5-6 socketnél is megy ez majd.

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#5431) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

Mozso26: ha végivitted, akkor legalább egy mapot (szürke "kocka" valamilyen rúna jellel) kellett kapjál jutalmul. A3-ban a Solaris templomban, a wp és Dialla mellett van a bejárat a "térképszobába, ahol lesz egy újabb wp, hogy közvetlenül is elérhesd.

Berakod a mapot a foglalatba és a gép nyit hat portált hozzá. Vagyis max. hatszor mehetsz vissza rá, ha meghalsz vagy telepkaoltad magad cuccal és hazafutnál lerakni.

A mapoknak is van saját szintjük, a legalacsonyabb 68-as, a legmagasabb most azt hiszem 84-es. három azonos mapból lehet csinálni egy magasabb szintű másikat (kötött, hogy melyikből mi lesz). a cuccokhoz hasonlóan ezkből is lehet kéket, sárgát találni és csinálni is, a rajtuk lévő modok nehézsége alapján több és jobb cucc esik. Mindegyik végén van egy end boss, némelyik rohadt kemény, van amelyik csak bizonyos kariknak az.

A vaal pályákon talált töredékek is mapok, egyesével berakva őket vaal pályát nyitnak meg. Ha összegyűlik a négy (pontosabban 4-4 különböző, mert ennek is van egy buffolt változata), akkor együtt berakva őket mehetsz leverni Atziri-t (meg előtte a tömeget és az öt bossot).

Mapon összefuthatsz Zana-val, akinek ha megcsinálod a küldetését, akkor a térképszobában táborozik majd, amíg fel nem veszed a hideoutba. Ha felvetted, akkor ad egy saját térkép asztalt, így a HO-ból közvetlenül tudsz mapot nyitni. A küldetései is szintezettek a kari szintjéhez, vannak egészen meredekek is, pl. olyan pálya, ahol semmilyen drop nincs, de cserébe 3-4-szeres XP-t ad...

Magas szintű karakterrel a játék pályáira csak a divination cardok miatt lehet érdemes, az XP és a drop is jelentősen csökken, ahogy nő a szintkülönbség.

Melorin: a sorrend mindegy, egyik sem szúrja el a másik beállítását. A hideoutba 3. szintű mestertől kezdve két, 5. szintűtől három, hetedik szintűtől kezdve négy mestert hívhatsz meg, akiktől így fixen kapsz napi küldetést, amitől gyorsabban fejlődnek.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#5432) GICA666


GICA666
tag

Sziasztok. Ezt a játékot hol tudnám magyarul letölteni? V.ki segítene? :) Megírnátok esetleg privátban?De ha angol az sem gond.Előre is köszi. :U

(#5433) tocsek18 válasza GICA666 (#5432) üzenetére


tocsek18
senior tag

magyar nincs csak angol

hivatalos oldal ez jobb fent Download

(#5434) GICA666


GICA666
tag

Szia. Nagyon szépen köszönöm a segítségedet.Még azt szeretném megkérdezni,hogy van benne single player? Vagy csak multiplayer.,

(#5435) Plazmacucci válasza GICA666 (#5434) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Ha úgy érted, hogy lehet e internet nélkül játszani akkor a válasz nem. Viszont lehet egyedül kalandozni, nem kell csapatban nyomni,

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#5436) GICA666


GICA666
tag

Köszi.

(#5437) Mozso26 válasza Har_melin (#5431) üzenetére


Mozso26
senior tag

Összeraktam olyan négy szilánkos kerek szart , át is mentem! Még az elötérböl sem jutottam ki, azonnal megeröszakoltak.Az egyetlen játékosra van tervezve? Ha igen akkor én valamit nagyon elszartam? Marauderel vagyok , egyszer ránézhetnél . :R

(#5438) Har_melin válasza Mozso26 (#5437) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Igen, egy játkosra van tervezve, de csak felkészülteknek. A tömegmob részek még istenesek, de utána - még a Atziri előtt - jön egy dupla és egy tripla főboss-os rész is. Ha vigasztal, én eddig kétszer futottam neki, két különböző karakterrel, mindkétszer olyan lvl 80 környékén, de már a dupla bossnál lehaltam végleg.

A youtube-on van fent egy csomó videó róla, nézz meg egy párat. Az sem véletlen, hogy a legtöbb build külön kiemeli, hogy Atziri-képes-e?

Védd a fákat - egyél hódot!

(#5439) kristof123 válasza Har_melin (#5438) üzenetére


kristof123
őstag

Tapasztalat és dps kell hozzá.

(#5440) Melorin válasza Har_melin (#5431) üzenetére


Melorin
addikt

Mi az a hideout? :C

(#5441) Har_melin válasza kristof123 (#5439) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

A dps nyilvánvaló, bár az ember azt gondolná, ha megcsinál 75-76 szintű mapokat (a régi rendszerben) akkor a dps elég lesz az elvileg 70-es pályára.

A tapasztalat önmagában viszont nem elég szerintem - másfél év után már nem az hiányzik. Tudom, hogy nekem miért nem megy, ezeknél a harcoknál (néhány nagyon spéci buildet kivéve) általában egyszerre több dolgot kell csinálni, plusz mozogni közben, a támadás közben kitérni a hasonlóan erős másik támadás elől, stb. Nekem a billenytűkombók használata minden játékban gond, itt pedig elég ha véletlenül mellényomok a resist flaskának és konyec.

A hétvégi drop témára visszatérve - állítani akartam valamit az itemfilterben és kiderült, hogy ezen a szinten (lvl70 fölött) már a kék cuccok megjelenítését is erősen szűri, ezért tűntek el a pályákon. A bétában nem jutottam el eddig, ott azért nem tűnt fel. Az Alt-ot lenyomva rögtön megjelentek a hiányolt ócskaságok. Hiába, új szolgáltatások, tanulni kell.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#5442) Har_melin válasza Melorin (#5440) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Ha egy mester legalább 2. szintű, akkor felajánlja, hogy csinál neked egy saját kéglit. ((ha rákattintasz, alul lesz a listában)) Ha elfogadod, akkor ide egyrészt meg tudsz hívni más mestereket is, akiktől így fixen naponta kapsz küldetést, ami ráadásul gyorsabban is fejleszti őket, mint a véletlen találkozások.

Másrészt minden mester ad valamilyen upgrade asztalt: Vagan fegyvereket, Haku páncélokat, Catriona wandokat és staffokat, Tora íjakat, öveket és dmg wandokat upgardelőt, Elreon a gyűrűket, amuletteket buffolja, Vorici pedig a foglalatok színét, számát, linkjét. Végül Zana, akivel csak mapon lehet összefutni, mapokat turbóz és saját map machine-t ad.

A mestereket kirúghatod és bármikor visszaveheted, de ha kirúgod, akkor a szintlépése óta szerzett pontjai elvesznek, vagyis célszerű az éppen szintet lépett mestertől megválni, ha egy másikat akarsz gyorsabban fejleszteni. A HO dizájnját is lecserélheted, bármelyik éppen ott tanyázó mesterére, az addig berakott dolgok megmaradnak, csak újra el kell őket helyezni.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#5443) tocsek18


tocsek18
senior tag

btw csak nekem szarok a szerverek? net stabil, modem ok, lockstep on 40-50ping ok aztán 20secenként pingel 700ra akkorát akad a játék mint mikor régen játszottál egy single játékkal vinyó beakadt és megállt a kép 1-3secig wtf :D aztán minden ok
user error? :(

(#5444) Har_melin válasza tocsek18 (#5443) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

nálam is rendszeresen szaggat, szerencsére inkább csak insta váltáskor.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#5445) Melorin


Melorin
addikt

A játékban nincs a diabloban használt /nopickup szerü parancs, hogy csak akkor lehessen felszedni egy cuccot a földről ha az alt-ot nyomom?

(#5446) kemotox válasza Melorin (#5445) üzenetére


kemotox
addikt

Optionsben be lehet állítani, asszem valami "key pickup" vagy ilyesmi a neve.

(#5447) Har_melin válasza Melorin (#5445) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Ha rákattintasz, felszedi, csak azt tudod beállítani, hogy ne rakja azonnal rád (ha éppen üres lenne az a slot)

Védd a fákat - egyél hódot!

(#5448) kemotox válasza Har_melin (#5447) üzenetére


kemotox
addikt

Be lehet azt is állítani, hogy ne szedje fel, én is így tolom már vagy egy éve, nagyon hasznos. Másik meg a move only bal klikkre. Sok miniatűr infarktustól kíméli meg az embert! :D

(#5449) Melorin válasza kemotox (#5446) üzenetére


Melorin
addikt

És tényleg, működik a Key Higlight gombbal :)
A move bal clickre az hol van az optionsban?

(#5450) kemotox válasza Melorin (#5449) üzenetére


kemotox
addikt

Csak simán skillként kell berakni. Mikor rákattintasz az egyik slotra akkor kidobja ugyebár az elérhető képességeidet, meg van egy X ami törli, meg lesz egy move only.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.