Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Szeszkazán
senior tag
Én most kezdtem el az egész trade dolgot, vettem 1 premium tabot is, 2 nap alatt kerestem 3exat. Nagyon tetszik a koncepcio, gyors és egyszerű. A low itemek meg semmit nem érnek ahogy előttem mondták. Érdemes végig csinálni a szinteket és akkor magic find cuccokat felvenni és mappolni.
-
Szeszkazán
senior tag
Én is csak 4 hete játszok a játékkal de van a műfajában bőven pár órám. Annó még a sima PoE bétával játszottam csak. Először szaladj végig a nehézségi szinteken, fontos a SOK HP és SOK Resist és ha elkezdesz mappozni próbálj meg pár itemre rare finde-ot áldozni, de ne legyen a karaktered egészségére káros . Fontos minél gyorsabban minél többet ölj és biztonságosan. Én azt ajánlom buildet nézni kell vagy összeállítani ha neki állsz egy karaktertnek, anélkül nehéz lesz a legvégén haladni és előrelépni.
-
Mirman
őstag
Na a régi diablos idők emlékére segítek rajtad. Gondolom én valami caster buildet akarsz csinálni , ezért itt van ez az Arc-ra épülő guide. Ezzel lehet kezdeni mint első karakter , nem nehéz felgearelni és van egy nagyon részletes leveling rész is benne tanácsokkal kezdőknek . Good luck .
-
Patrick
addikt
Izaro dobott egyszer egy unique-t, piacon van 1 chaosért. Aztán miután megölted bemész egy szobába ott lehet ládákat kinyitni, attól függ hány kulcsod van, de az egyikből csak magic itemek estek, a másikból csak rare, de semmi használható, nem volt szerencsém. Volt amelyikben csak gyűrűk meg amulettek voltak.
Ettől függetlenül biztos van, akinek jókat dobott.
[ Szerkesztve ]
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
la_cc
addikt
Üdv a topic-ban!
Trade, persze. 1 ex, mellett c-ért vettem az összeset asszem.
Amennyire én látom elég sok end-game legit build van, nem csak egy pár.
Ha már 85-ön folyamat 1 hit-elnek akkor valami változtatás kell, mert később még rosszabb lesz, főleg a piros map-ok vége fele + red elder + atziri stb stb.
Az utsó trial-okhoz nem árt inkább a /global 820-on nézelődni és elég hamar össze lehet kapni a trial-okat, 85-ösön már nem lesz vészes megcsinálni a lab-ot sem, annyi, hogy kite-olni kell 1000-el Izaro-t az íjjászoddal.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
simondr
senior tag
igazából egy jó loot filter kell neked, ami csak azokat a baseket emeli ki amit érdemes felvenni és minden mást elrejt.
Neversink loot filtere pl elég jó - semi strict kell neked vagy strict.
mod: azon belül pedig hogy rare...nagyon széles a skála hogy mi érhet valamit. Kesztyűn pl a sok life+sok attackspeed+sok accuracy kombó biztosan ér pénzt. De mondhatnám hogy sok life+sok mana+sok resist szintén sokat ér.
Sima rare body armourból ami sem shaper sem elder item kb semmit sem éri meg felvenni, mert azokat a kutya se keresi.
Rare gyűrű és amuból viszont végtelen mennyiségű jó kombó van, ami biztosan sokért eladható az a sima nagy flat phys+sok life+res kombó.
De ugyanitt mondhatnám a nagy flat dmg (ele v phys) + life + crit multi + wed kombót is.[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
A TradeMacro-val a Ctrl C kiírja, hogy hányas szintűek a cuccon lévő módosítók. (Az alt a játékban sokszor hülyeséget mutat, pl. T6-nak jelez egy "virile" szintű life értéket egy gyűrűn.)
T3 alatti modok szinte értéktelenek. Egyébként általában minél magasabb life (páncél: 110+, egyéb ruha: 70+), minél több resist (60+). Fegyveren minél nagyobb AS, flat dmg módosító (lehetőleg phys) és incr phys dmg (100+%), dagger, axe, sword és wand esetén crit chance. Kesztyűn Attack speed, csizmán Movement speed.
Ezekből legalább három legyen a cuccon és lehetőleg legyen még legalább egy szabad slot a craftoláshoz.
[ Szerkesztve ]
Védd a fákat - egyél hódot!
-
kristof123
őstag
Liga első két hetében van értelme lootolni, utána már csak az annyira jó rare itemek érnek, valamit, hogy nem igazán éri meg felvenni csak a t1 base-t. ~3-4 hét után már abszolút nem éri meg felvenni őket, csak a shaper/elder jobb base-t és az alapból értékes típusú itemeket.
Kezdőként szvsz vegyél fel mindent, keress rá mindenre ami szerinted értékes lehet. Tanuld meg mik azok a statok amik értékessé teszik a tárgyakat, mik azok a tárgyak amik tier1 base-be tartoznak stb.
Ehhez ajánlom figyelmedbe a poeaffix.net-et és a Path of Exile Wiki oldalakat.Szerk.: Poe trade macro-t mindenképpen szerezz be és tanuld meg használni, nagy segítség lesz.
(#14266) simondr:
Grat!
De, egy ligában hány ilyen esik? Hány órát töltesz el a felszedéssel, id-vel, stb...-vel?Tapasztalt játékosként nem éri meg felvenni semmit, pár nap alatt ennyi bevételt simán lehet hozni a játék átfogó ismeretével és egy kicsit ráfeküdve a trade-re.
Üdv,
K.[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
Nagyjából ami általánosságban igaz szerintem:
- Rare armor/Gloves/Boots/Helm: ami fixen eladható, az 80+ life é sminimum két resist(legalább 35 feletti értékkel)
- Boots: + movement speed legalább 15% eléggé dob az értéken
- Gloves: +attack speed/accuracy dob az értéken
- Helmet: itt ami nagyon megdobhatja, ha sikerül valami faszát enchantolni rá labban- Gyűrűk: Minimum +100 resist. Ha van rajta hp az még betegebb. Persze itt már elég sok minden beleszólhat az árba, pl milyen base, milyen karakternek lehet jó(CI/MoM - az előbbi nem fog hp-t keresni, inkább +ES-t, az utóbbi meg mondjuk mana regent)
- Amulettek esetében kevésbé fontos a resist, azokat inkább statfixnek használják, vagy dmg-et keresnek rajta(pl crit chance/crit multi/ vagy valami flat dmg/% dmg)
- A chaos resistes itemekre mindenképp figyelj. Lehet hogy a többi stat az itemen nem perfect roll, viszont ha van rajta legalább +20 vagy az feletti chaos resist, azt tuti el lehet adni.
- Unique itemek esetében meg már poe.trade a javasolt, mert rengeteg unique item van ,és sok olyan amire te simán azt mondod hogy szar, viszont lehet hogy valami buildbe meg kell, mert anélkül nem működik/ vagy működik, csak épp nem olyan effektív(pl Rise of the Phoenix).
Amint látod elég összetett dolog megsaccolni, hogy mi mennyit érhet. Idővel ki lehet tapasztalni az árakat, persze van akinek ez jobban megy, van akinek kevésbé.
-
Har_melin
addikt
T8-as mapoknál a regular lootfilter már nem jó, alig szűr valamit. Érdemes átváltani a semi strict, de akár a very strict beállításra. Itt egy netes felületen egyszerűen meg tudsz csinálni pár finomítást rajta, pl. a presetekből hozzáadni a chaos recepthez való cuccokat.
Én még be szoktam állítani, hogy minden mapot mutasson (ne szűrje ki a nagyon alacsony szintűeket), hogy a fehér rock breaker/gavel/stone hammer dropot mindig mutassa és mutassa a blacksmiths stone-okat is. Ezzel mindig lesz alapanyag a chisel recepthez.
-
Har_melin
addikt
" A chaos resistes itemekre mindenképp figyelj." (Nordic)
igen, ezt elfelejtettem mondani - a templom monsztái között nagyon sok a chaos sebzéses, tehát most az átlagnál is nagyobb a szerepe a chaos resistnek.
Ez egyébként is jellemző a játékra, hogy szinte minden ligában vannak kiemelten keresett statok. Volt, amikor a poison buildek mentek nagyot, akkor az volt értéknövelő, egy időben mindenki ES buildet használt, akkor az ilyen cuccoknak volt felára. Most a chaos resist, a plusz flat elemental spell dmg és a spell crit - spell multiplier fut nagyot a totemes buildek miatt.
Cuccoknál is van "divat", öveknél pl. manapság szinte eladhatatlanok a normál típusok, akármilyen stattal, mert akinek nem valamelyik unique öv kell, az szinte biztosan inkább egy stygian belt-et vesz, hogy jewelt rakhasson bele.
A sok élet + sok resist kombó az ami mindig keresett, azzal nehéz melléfogni.
-
simondr
senior tag
#14282 hozzászólásomban megtalálod a fát hozzá, az itemeket meg a POE karakterlapomon
Egyébként saját build, nem hinném hogy találsz pont ugyanilyet vagy nagyon hasonlót a neten.
Genji: [link]
Ha esetleg még nem próbáltad volna: Xirgil's Crank kell hozzá, ES recharge rate, kimaxolt block chance, lehetőleg mirrorolt gear a mostani elérhető legnagyobb ES értékekkel, és az adja a bulid halhatatlanságát, hogy ha le is ütnek rólad valamennyi ES-t, azt kb azonnal visszanyered az ES regen miatt, de mivel majd' 80% block chanceod van, igy 5ből 4 ütést eleve be sem kapsz.
mod: ehhez a mechanikához hasonló módon Aegis aurorát használó ES+Armour buildek is vannak fenn.
[ Szerkesztve ]
-
simondr
senior tag
az event lényege az, hogy ha teljesítesz egy bizonyos szintet, akkor esélyed nyílik nyerni jó cuccokat (armour set, skull head, stb) ami egyébként egész sok pénzbe fájna 300-400 pont, ami 30-40 dollár.
Ezen felül szerintem baromi nagy fun, hogy az incursion mellett van harbinger, perandus, torment stbstb -
Har_melin
addikt
Ez a mostani terv, de ahogy látszik is, egy csomó hely nincs kitöltve, oda általános life-res dolgok kerülnek. A flaskáknál egy Experimenter sulphur of Warding a regen/dmg/curse miatt, valószínűleg egy stibnite és egy Quartz melléjük és a szokásos divine flaska bleed ellen.
-
Har_melin
addikt
ugyanúgy, ahogy fent. Nyilván ha lvl30 szintű wp-ket nyitsz, akkor lvl30 szintű lesz a loot is.
A bányában pár spéci wp-től eltekintve nem a helyi drop a nagy szám, hanem a benyílókban található extrák. részben currency, részben eladható fossilok. A fossilok modjai típushoz és nem szinthez kötöttek (nincs rajtuk skálázódás, legfeljebb bizonyos fossilok csak mélyebben jelennek meg), azokkal elég jól lehet keresni.
-
Har_melin
addikt
- mapozáshoz lvl6 Zana, T4-5-ös mapokat 2 chaosért felpimpel T9-10-re.
- a bányában a drop általában vacak, az oldaljáratokat kell felderíteni. A fossilok jelentős része legalább 1c-t ér, de inkább többet, ezen kívül egy csomó hidden wealth, lost wealth láda is van currencyvel.
- a drop szerintem sokkal erősebb még így is, mint az incursionben, mert itt a bánya szörnyein kívül a wp-k még külön extra adagot adnak.
- a bányában a 90-es szint 69-es szintű (T2 map) monsztáknak felel meg. Mitől esnének über cuccok?
- A fossilokat nem érdemes egyesével kirakni, jobb a nap elején egyben, akkor általában a bejelentkező vevő megveszi a típusból az összeset, nem kell egyesével visszaszaladgálni.
nekem a napi 20-30c még úgy is összejön dropból és vendor receptből, hogy közben én is költök a map upgrade-re és keveset játszom. (Nekem sem esett még T10-nél erősebb map, pedig már lvl90 vagyok.) Ja igen, és közben felszereltem két karaktert a legfontosabb cuccokkal (kb. 8-9 exányi értékben) és most van másik durván 5 ex-nyi tartalékom. És meggyőződésem, hogy ezen a "vagyonon" itt a fórumtársak nagy része is csak röhögne.
Valamit rosszul csinálsz, rosszul osztod be az idődet.
szerk: a bánya dropra rájöttem, hogy így nem igaz, a vacak. A normál, random drop valóban semmi extra olyan, mint bármelyik, azonos szintű mapon. Viszont egy csomó célzottan farmolható, az átlagnál jó eséllyel jobb dropot adó hely van. A vaal outpostok ilyenek, de érdemes a ládás wp-ket is útba ejteni, mert ott akár div cardos, akár essence-es ládák is lehetnek. A fossil craftolással pedig egész jól eladható abyss jeweleket lehet csinálni a vacakokból is.
[ Szerkesztve ]
-
H_András
tag
ha tudsz tolni már T10-et, akkor bőven mehetsz lefelé a bányába ezzel a karival 110-120-130 környékére, kicsit lejjebb is, ott pedig már sokkal több és jobb cucc esik. Ahogy írták előttem is, a currency-n nagyon észrevehető, én főleg fegyveres és orbos helyekre megyek (oldalra végtelen a map, tehát csak idő- és sulfit ráfordítás kérdése). lvl 80-90-nél a currencys helyeken 1 chaos, pár közepes orb, ez-az, lvl 120 körül 3-4 chaos, divine, vaal és mindenből 2x általában, plusz az apró. A karid bőven bírja, menj sztem lejjebb. Szinte csak bányászom jelenleg, csak sulfitért megyek fel mapolni, sztem túlzottan sok minden is esik a fenti világhoz képest, egy ligában nem volt annyim eddig, hogy pl elbajszintsak egy hat linkelésre 900 fusion-t önerőből.. Amit érdemes felszedni még, az a szintén irreálisan erős arányban eső hat socketes szirszar. Vendornál 7 jew ugye, ezek négyesével meg fusiont érnek.. Nekem sincs sok időm játszani, de a bányászástól úgy érzem új távlatok nyíltak. persze én casual vagyok, tudom hogy sokan nem így játszanak hogy örülnek minden kis adag lootnak, meg sokkal lejjebb vannak már, meg ilyeneket fel se vesznek mint én, de ebben a ligában én is pronak érzem magam az előzőekhez képest, remélem végleges kontent lesz a bánya, és nem is nerfelik vissza a droprate-t sem a későbbiekben.
Pl. egy ligában sem esett sose 6 linkes cucc semmi. Itt lvl 125-ön lent három is, igaz "csak" rare, meg kettő korrupt, de úgy örültem hogy csak na. Alig várom hogy mehessek még mélyebbre.[ Szerkesztve ]
Az ember egész életében gyermek marad, csak a játékai változnak / Sarcasm - because beating the shit out of people is illegal
-
Har_melin
addikt
Nem ssf, kereskedni szoktam, de nekem a játék egyéni szórakozás. Ha beszélgetek valakivel, akkor arra figyelek, nem háttérzajként használom. Ha meg a játék már annyira rutin, hogy semmi figyelmet nem igényel, akkor nem játszom vele.
Ettől függetlenül is lehet, hogy már nem sokáig játszom vele, mert úgy tűnik, a fejlesztésekkel most lépték végleg túl a hardverem képességeit. Ebben a ligában szinte csak úgy haltam meg, hogy bossfightnál vagy mondjuk egy nagyobb abyss packnál akkora lag lett, hogy mire visszakaptam a vezérlést, végem volt - úgy viszont egy csomószor. Most pl. egy szimpla sárga eldernél, háromszor egymás után, ott is hagytam a fenébe. Az új effektek (mármint a két-három évvel ezelőttihez képest újak) egyszerűen nem valók már ennek a videokártyának, viszont a pénznek fontosabb helyei is vannak, mint hogy csak ezért vegyek egy újat.
[ Szerkesztve ]
-
simondr
senior tag
Úgy kell előről kezdeni mint bármely más szakaszt a bányában, csak a bossfightot nem tudod folytatni ott ahol abbahagytad (mapozásnál ez megy, bányában nem).
De egyébként addig próbálkozhatsz az adott boss megöléssel ameddig csak akarsz (illetve birod sulphite-tal).@Roli
En ugy erzem kurgalt nehezebbnek ha vannak rajta durva modok.aulnal majdnem mindent facetankolni tudtam, amit nem azt meg könnyü volt dodgeolni.kurgalnal sztem a dodge-os reszek kemenyebbek.ott ha valami betalal (es altalaban betalal xD) akkor annyi, legalabbis nekem.
Kurgal ijásszal kifejezetten könnyű szerintem, a burning arrow karim már leölt vagy 4-5 kurgalt. Ault gondolom a HOWA karaktereddel toltad le, az tud facetankolni, de egy átlagos izmos lifeos karit (6000-7000HP) simán 1 hitel Aul...
[ Szerkesztve ]
-
m.lala
aktív tag
Cyclone berserker-terveim szerint 148% movement speed, -5k life, 19 Aoe radious, 0 manacost, 69%phys.dam red., 49%block chance, sebzése meg hát a sok és a rettenetes között lesz remélem. A főbb cuccai a brunnehilde-s krites cyclone-ra hajaz leginkább.
41.000 gyóóó
[ Szerkesztve ]
Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?
-
Har_melin
addikt
Én abban reménykedek, hogy a "sima" endgame képes cuccokat (tehát nem az ÜberElder-5s-deathless kategóriát, csak amivel megfelelő játéktudással biztonságosan le lehet verni) ki lehet majd craftolni a kertből.
Nyilván mindenkinek mást jelent az elégedettség, de engem pl. kifejezetten frusztrált, hogy - leegyszerűsítve - csak az a map ért valamit, amin exa esett, mert az kellett a vásárláshoz. Így, hogy remélem (!!!) nem az rng sokkal kisebb mértékben, a játék mennyisége pedig sokkal nagyobb mértékben segít be a cél elérésbe, a számomra vonzóbb lett a játék.
Közben azt hiszem megtaláltam, mit csinálok a marámból: Fist of War Chieftain. Majd vissza kell szednem pár pontot, mert eleinte a fix phys dmg+life vonalat fejlesztettem, de nem nagy tétel. Bossok ellen valószínűleg szívni fog a kisebb stun esély miatt, bár lehet, hogy a Valako node azt is javítja.
-
tibee77
őstag
En 5linkröl valtottam 6linkre, tabulat kihagytam.igazabol sok buildbe az is eleg egeszen az endgameig, de ugyanez igaz az 5linkre is.azzal is el lehet jutni ugyanugy sokaig.
Mas: Lattatok redditen a screenshotot az uj labrol? hat arra össze kell tenni majd valami atom op karit, el se tudom kepzelni mivel lehet majd ott biztonsagosan menni.lvl83as mobok, 300%more dmg a monstaknak a lab területen (ergo izaro is ), ja es laza 30% increased dmg taken a csapdaktol.what the fuck! XD ja ezekert cserebe 6szor lehet hasznalni a divine fontot.ergo prophecyvel meg shrine-nal akar 8szor!
[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
hajsza
aktív tag
Épp ma néztem meg Badger videóját, szerintem elég jól magyarázza el. De korábban is belinkeltek egy jó videót, azt hiszem ez volt az.
-
rumkola
veterán
Ezt én is kérdezném. Egyébként meg kurvára elszaladt a ló a fejlesztőkkel, nem is értem hogyan lehet ilyen bonyolult baromságot kitalálni egy ilyen stílusú játékba. Kertészkedés bazdmeg, de úgy, hogy fingom nincs mit miért, jóhogy nem lexikont kell olvasni hozzá. Játszani szeretnék nem fórumokat bújni, de ez a játék ligáról ligára öszetettebb (totál felesleges, bele nem illő dolgok).
Tennének bele inkább új loot rendszert vagy +300db uniqeot mint ezeket az eszement hülyeségeket.
Nyilván most valaki majd jól megmondja, hogy az én hibám.
Megejelnés óta játszom, imádom, de kezdek megőrülni attól, hogy többet kell utána olvasni meg tradelni mint játszani. Ja és ezt persze mind full angolul.
Na megyek is Doomozni kicsit.[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
Az összefoglalóban az aktuális liga pont alatt ott van egy rövid ismertető, hogy mi kell hozzá, vannak tervrajzok, ha maxolni akarod az elrendezést (ezt egyszer kell megcsinálni és a kb. három perc alatt átlátható, nagyjából olyan bonyolult, mint a saját HO-dban pakolászni a cuccokat), és van egy videós útmutató is hozzá.
-
Har_melin
addikt
Én e felé tartok, csak még nagyon az elején (A8 kezdete) A PoB-ban nem szerepel az a tec Slam mellett a Fist of War és warcrynak a Seismic Cry, de a buildben jól láthatóan mindkettőt használja A warcry szerintem a Second Wind support mellé van betéve. Ja igen, ez egy "lassú" build...
#Mirman: A Marohi második fegyvernek nem rossz ötlet. A Fist of War amúgy is csak kb. 2 másodpercenként aktiválódik, nice.
[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
Az egy eleg baba öv, ha nincs penzed akkor szerintem add el, par exet meger.(elözö ligakban legalabbis tuti megert annyit, nemtom ,hogy ebben a crafter ligaban most mennyi lehet)
En most 5 napot szüneteltettem a ligat mert vegre sikerült hazautazni.törtent lenyegi valtozas?
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
savior
őstag
Koszi a tippet.
Az azert tulzas, hogy semmim sincs, mert eleg sokat jatszom es osszekupecoltam egy alap geart meg valamennyi chaosom is van.
Chaos reci megy mostmar, es majd ezt a 6 linkes dolgot is megprobalom.
Most a terkep tart vissza, mert esett par t6-t7 map, de elfogytak, es igy most csak fehereket tudok tolni.[ Szerkesztve ]
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
hajsza
aktív tag
Itt a Poe.ninja seed árlistája, ez alapján láthatod, hogy mi az értékesebb.
-
Pitymaszter
tag
Igen, vettem egy two-stone ringet ilvl85 shaper és egy másikat ami crusader influence-s. A shaper ringre critical harvest craftot használtam főleg, de ha jó emléxem talán casterrel sikerült (mák?)
A crusader influ. ringre pedig csak lightning reforge craftot haszáltam.
De szerintem használhatsz life craftot is egyszer beadja onnantól meg lehet harvesttel add-ol vagy remove-olni a nem kívánt affixokat. Arra azért vigyáz ha remove-olni akarsz egy rossz statot az ne egyezzen megtartandó jó stattal.
Például:
A "Curse Enemies with Level 8 Conductivity on Hit" (az lightning) és van rajta még "10% lightning resist" (ez is lightning) akkor 50-50% az esély hogy melyiket szedi le a "Remove lightning" harvest craft.
[Itt] megtudod nézni hogy milyen craft a legideálisabb a kívánt curse ringnek. Szerk.: De a játékban ALT-ot lenyomva ott is jelzi hogy az affixok milyen típusúak.[ Szerkesztve ]
BTag: PiMaster#2243 PoE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/chaoslord3/characters
-
brunnehilde
senior tag
Onnantól, hogy a build meg tudja csinálni egészen lvl95-ig is simán. Charged a legjobb, 12-15c-ért darabja, de ha van rá, később jó az enriched is (45-50c), de profitra utóbbinál ne nagyon számits. Mondjuk előbbinél se. Csak a pajzs amit el tudsz adni, rolltól függően 1-1,5ex.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
Har_melin
addikt
Tudom, hogy van spéci chat csatorna rá, tudom, hogy lehet venni prophecyt, de ezeket elvből nem használom. (A prophecyt mondjuk azért sem, mert amikor utoljára próbáltam, akkor háromból háromszor adott be olyan trialt, ami már megvolt. Zana-nál viszont általában a trialos opciót választom, ha van.) Nagyon kevés koncepcionális hibája van a játékmenetnek, de ez az. Lehet persze azt mondani, hogy ha az uberlab nélkül is meg tudok csinálni T15-ös mapokat, akkor az nem is annyira kell.
-
Har_melin
addikt
Azt én is utálom, még úgy is, hogy már nagyon-nagyon megnézem, mit rakok el.
#Brünnehilde: nem tudom, nekem hány órányi játék van ebben a ligában, az elején sokat játszottam, augusztusban szinte semmit. Azért írtam direkt map tiert, mert az jobban mutatja, én csak most jutottam el odáig, hogy fixen legyenek piros mapjaim, szóval ez nem T16-osokból jött össze. Szintén a semi-casual játéknál nem megoldás a fuss alacsony tierű mapokat, mert az ember azért a builddel is szeretne haladni, a kevés játékidőt az xp-t is adó mapokra használná el, nem üres keresgélésre.
Mindegy, egyelőre ez van, megszökik vagy megszokik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest