- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
Nem ide....
-
Lokids
addikt
válasz
Plazmacucci #42723 üzenetére
Szerintem is. Nem véletlen nem lett bevezetve ez.
Úgy jött ki, hogy harbingereket csinálok. Az adta. Meg Jun. Amit egyre kevésbé akarok, mert már megvan minden amit unlockolni lehet. -
Lokids
addikt
válasz
Plazmacucci #42710 üzenetére
Ez mocskos mese
Egy darab ilyen mod sem esett eddig.
Én meg csodálkozom, hogy problémás a map sustain. -
Lokids
addikt
válasz
Plazmacucci #42708 üzenetére
Van ilyen mod idolon? Fullon van már 1 tab ilyenekkel, de ilyen mod egyiken sincs.
-
Lokids
addikt
válasz
Plazmacucci #42706 üzenetére
Nem, de mapot nem akarok venni. Az az 1 dolog amire 1c-t sem akarok költeni.
Azzal úgy vagyok a játéknak meg kellene oldania, hogy haladni tudjon az ember. -
Lokids
addikt
Nem tudom mit csinálok rosszul, de nem jönnek a mapok. T12-n meg vagyok rekedve.
Pedig már scarabokat is beraktam, hogy legyen map, és nem esik... Nem tudok továbbmenni T13-ra. -
Lokids
addikt
Jól gondolom, hogy most mivel nincsenek atlas pontok, nem kell végigszenvedni az összes mapot? És nem kell magic, rare, vaaled (fehér,sárga,piros mapok) hülyeség sem?
-
Lokids
addikt
Ma indul az event jól látom?
-
Lokids
addikt
válasz
crazygamer75 #42352 üzenetére
Baromság. Egymás melett van az asztalomon egy 60 és egy 144hz-m IPS monitor.
Van különbség.
Az teljesen más, hogy a FIX 30fps jobb, mint egy folyamatosan változó. -
Lokids
addikt
válasz
zsirfecske #42330 üzenetére
Nekem a játék során olyan érzésem van, mintha bizonyos számolásokat a gpu helyett a cpu-val végeztetnének el.
-
Lokids
addikt
válasz
Plazmacucci #42317 üzenetére
egy Ryzen 5600-as nem lenne elég neki? Nehogy már X3D-s procit keljen beszerezni csak ez miatt.
-
Lokids
addikt
A 3. Ascendancyhoz a sanctum cucc majd mapokon esik random? Mert amik eddig estek egyik se ad asc pontot.
-
Lokids
addikt
Azért vannak még bajok a balancal. Act3-ban a ViperPuncit 2 napig tartott mire letudtam ölni. +6 szinttel. DorJancsinál még potit se kellett használnom. 2. ascendancyt +10 szinttel is csak 4. próbára tudtam megcsinálni. Még jó, hogy nem kell 10 körig tolni az Ultitmátumot...
-
Lokids
addikt
Act3-ban vagyok már, itt az egyik mini-boss-al többet szoptam mint az act1 és act2 bossal együttvéve.
Még lg sorc, de a legütősebb spellem a frostbomb.
Valamiért a currencyket nem osztja. Se regal se exa nem esik, így nem tudom rare-re fejleszteni az itemeket. Még mindig act1-es lvl3-as fegyvert hasznáálom, mert ad 103% lg dmg-t meg cast speedet és mana regent. De nem esik jobb. -
Lokids
addikt
válasz
zsirfecske #41725 üzenetére
Pohx is
-
Lokids
addikt
Ez egy hülye kéréds, de hogy lehet belépni? Nekem felhasználó nevet és jelszót kér, de én nekem a steam adja a pathofexile.com-ra a belépést. De poe2 oldalon nem volt steam kulcs. Csak átirányít a steamra, hogy ott is vegyem meg. Ilyenkor mi van?
-
Lokids
addikt
válasz
zsirfecske #41515 üzenetére
Ha felesleges én jelentkeznék az egyikért.
-
Lokids
addikt
Vajon a packhoz kapott pontokat el lehet majd költeni POE2-ben is? Vagy az mindenképp csak poe1-re vonatkozik?
Amúgy ha valaki esetleg nagyobb packot vesz és nem kell neki a +2-3 kulcs, akkor én elfogadok egyet.
-
Lokids
addikt
válasz
Plazmacucci #41383 üzenetére
Milyen lvl50-ért jár box? A most újraindított ligában?
-
Lokids
addikt
Na jó ennyi. Act1 boss előtt még xp-zni akartam lvl16-ra, de pár FEHÉR mob leütött. Nem tudom mi volt, mert nem tudtam mozdulni. Pedig egészen addig jól ment.
-
Lokids
addikt
válasz
Plazmacucci #41202 üzenetére
Azaz a pókhoz akkor 5-6 lvl plussz kell.
-
Lokids
addikt
válasz
Plazmacucci #41198 üzenetére
Miért addig? Mi van a póknál?
-
Lokids
addikt
Milyen builddel próbáljátok a gauntletet?
-
Lokids
addikt
válasz
brunnehilde #41078 üzenetére
Fotosop!!!!
Gz amúgy.
-
Lokids
addikt
Amúgy a ligát mostanság kezdem megunni. Nem azért, mert szar lenne. Hanem az, hogy kényszerítve vagyok a mapozásra, mert a gold máshonnan nem jön. Ráadásul annyi gold kell ahhoz, hogy menjen a rendszer, amit szinte képtelenség fenntartani. Értem én, hogy T17-re van a balance. De a játékosok többsége nem tudja farmolni a T17-et, még ha meg is tudja csinálni. De még onnan se jön be elég gold, hacsak nem a gold income céljából cuccolod fel a mapot. Minimum 3-4x ennyi gold income kellene...
-
Lokids
addikt
Nemtudom mi van a játékkal, de kezd a tököm tele lenni. Állandóan ledob. És ezzel együtt a full session is megy a levesbe.
Kitakarítottam egy Baran mapot Mavennel. A mapon esett Div. A mapról kidob mikor nyitottam a protalt vissza a Hideoutba. Belépek. Inventory full üres. De még a map progress sincs meg. És nem ez az első alkalom. -
Lokids
addikt
Hogy ennek a tetves játéknak is pont Katarina kill közben kell lehalnia...
Természetesen visszaléptem és 0 portál. Xp vissza a run előtti állapotra, de a boss % viszont nullázva lett. -
Lokids
addikt
válasz
savior #40574 üzenetére
T1 mapnak 4L RF-el le kell mennie. Elvileg mostmár van 1000+ life regened.
A firetrapnak próbáld meg a 3. zöldet beadatni, azon a cipőn elvileg könnyű lesz.
Nem tudom mennyi c-d van. Megpróbálhatsz egy 6L armort beszerezni.
Feltételezem az első 3 lab megvan. Így a tömegek ölése is elvileg könnyen kell, hogy menjen.
Próbálj meg craftolni egy jobb fegyvert.
De amúgy pohx.net. viccen kívül. Nagyon részletes. -
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
válasz
BoneDragon #40536 üzenetére
Arra még nem jöttem rá, hogy a mennyiség növelése a kikötő célértékén túl ad-e bármi plusszt. Vagy csak azt kell elérni?
-
Lokids
addikt
válasz
Plazmacucci #40485 üzenetére
Nyertél! Válassz másik játékot.
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
MARKET? Wtf
Végre leeht currencyt tradelni.
-
Lokids
addikt
válasz
Plazmacucci #40184 üzenetére
Ha 4 hónapos akkor júliusban.
-
Lokids
addikt
válasz
brunnehilde #40169 üzenetére
Mi a fene kerül ezen ilyen sokba? A Jewelek?
-
Lokids
addikt
válasz
brunnehilde #40151 üzenetére
150-ért ment el.
-
Lokids
addikt
Ilyen nincs. Kb végeztem a ligával, és leszereltem a tricksteremet, mert a molten strike nem jött be. A streamer benne állt a shaper beambe én meg feküdtem amint hozzám ért...
De a lényeg, hogy volt még 1 full blueprintem, amit a DD elementalistel megcsináltam.
Erre adott egy Helical ringet. Hát b+ Nem akkor adná, amikor még liga eleje felé járunk. Ilyen az én szerencsém. -
Lokids
addikt
A flask-en lévő 0.x% spell damage leeched as energy shield hogyan működik DD esetén?
Azt tudod, hogy ha minion, trap csinál damaget, akkor nem a user kapja.
De a DD maga egy spell, ami hullát robbant, ami viszont ugye az én minionom.
Jól gondolom, hogy akkor ez rám nem érvényesül? -
Lokids
addikt
válasz
Siriusb #39974 üzenetére
Mert agyonbonyolított a craft. Az jó, hogy nem olyan egyszerű, mint a diablóban, de ez már a ló másik oldala. Főleg most ezzel a nerco crafttal. Mikor berakom, hogy legyen rajta sok fire és minél kevesebb cold, lg meg attack. Erre craftol egy sceptert amin van cold meg lg added dmg 0 fire stattal...
Azt meg máig nem értem, hogyan craftolnak olyan sok sok mirrororos itemet amin van vagy 5 implicit meg hasonló dolgok...
-
Lokids
addikt
válasz
Siriusb #39937 üzenetére
De ez csak az egyik probléma.
A Másik a sebzés. Kipróbáltam, hogy kiszedem a bannert és tesztelem. T15.
Egyik raren semmi nem volt csak hp regen.
A desecrate + explosion kb 1tized hp-t levett, amit vissza is healelt. Nem tudtam sebezni.
Elvileg a DD elég jól sebez map takarításra. De itt a sima mobokat is éppenhogy.
Valamit nagyon nem tudok összerakni.
Pedig jelenleg nem tudok játszani a karival úgy, hogy ráköltöttem 12 divet. -
Lokids
addikt
válasz
Plazmacucci #39935 üzenetére
Viridi's veilt használ mindenki.
-
Lokids
addikt
Segítséget szeretnék kérni buildhez, mert elakadtam és nem értem mi van.
Elkezdtem átépíteni a Frostblin/firetrap buildem DD elementalistára, de a mana reserv kifogott rajtam.
Itt a build:
https://pobb.in/uIHqHjR6PbOGA gond az, hogy ha minden aura bent van akkor nem marad mana. De nem értem miért.
Másoknál ugyanígy lvl3-as enlighten van és 100+ unreserved mana áll a rendelkezésükre.
Így viszont nem lehet használni a buildet.Itt egy másik build ami elvileg működik.
De poe ninján van sok aegis setup, ami elvileg gond nélkül megy, de nekem bele tört a bicska... -
Lokids
addikt
válasz
brunnehilde #39897 üzenetére
A baj, hogy azt Which-el nem lehet.
-
Lokids
addikt
válasz
brunnehilde #39888 üzenetére
Nekem szenvedés az egész. Frostblink/firetrap elementalist nem jött be. Most gondolkodom, hogy átrakjam-e DD elementalistára.. Vagy próbáljak ezen maradni, gyűjteni kicsit és EK ignite-ra térni. Bár ahhoz sok sok div kellene.
-
Lokids
addikt
válasz
Plazmacucci #39833 üzenetére
? Tényleg?
-
Lokids
addikt
válasz
Callisto #39830 üzenetére
Tényleg félre ment. De jó lenne, ha létrehoztak volna egy interfacet, ami mutatja a lehetséges végkimenetelt.
Ráadásul úgy betenni, hogy muszáj megcsinálni, de csak akkor lesz jól használható, ha atlaszon rámész... ez volt a legnagyobb hiba.
A TOTA ezért volt jó. Ott volt, de nem volt kötelező. Affliction szintén. Ezt viszont nem tudod átugrani ráadásul akár kényszeríthet is rá, hogy ne csináld meg a mapot. -
Lokids
addikt
válasz
Plazmacucci #39828 üzenetére
Szerintem azért, mert ugye alapból a top 0.1%-ra lőnek, mert ők azok, akik day1 mirror tier cuccokban mászkálnak. És csak később finomítják, ahogy jönnek az adatok a "pórnéptől".
-
Lokids
addikt
válasz
Plazmacucci #39825 üzenetére
De legalább kicsit letisztultabb lesz. De full olyan érzésem van, mintha én csináltam volna: "jó'vanazúgyottbasszamegazég"
A ligakezdő FB ignite firetrap elementalistel lehet kicsit befürödtem. Fehér mapokon is problémákba futottam. Bár még rendbe kell szedni a defet (lg coil armor meg 100% spell supp), de szerintem az nem lesz elég. Főleg a szénné buffolt rarek ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11