- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:39 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Amúgy közeledek a végéhez a karinak. lehetne még erősíteni, de valahogy nincs kedvem diveket rálocsolni. 4 stone-ra jó. De közelébe sincs a holy relicnek.
Stackerre meg nem építem át. -
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Valdo mapok mennyire parák?
Van egy Progenesises. Ami 70 div. De a map 25-ért menne el. Ránézésre semmi durva mod nincs rajta.
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Ma lvl92-t elértem úgy, hogy most léptem át a T14-es mapokra. Továbbá Über lab még mindig nincs megcsinálva.
A wandom meg act5-ből van.
Lehet ideje lenne elköltenem pár div-et rá. -
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Nézem Palsteron upgade videóit az upgrade felé, de dúrva, hogy pár nap alatt mennyi mindent összeszedett. Csak úgy dobálózik a divekkel. Én fele cuccom meg az actokból van. Bár az is igaz, amenynit ő tol 1 nap alatt, az nekem 1 hét játékidő.

-
Lokids
addikt
Mi a f@sz van a RAin of Splinter jewellel?

Tegnap még 2 div volt. Ma 4-5 C. Egy 36%-s 50c... megvettem. Lehet holnap megkapnám 10-ért is... -
Lokids
addikt
Tegnap végre volt egy kis luck nekem is.
Meglepődve tapasztaltam, hogy a crop és az érc fel lett cserélve, így egy rakat itemet kaptam a hajón pár tetkóval. Közöttük egy bleedes ami 1.3 div-et ért (tegnapi árfolyamon).
De hogy mi a fenéért ilyen drága a bleed azt nem értem. Előző ligában pár c volt az ára. -
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Basszus nagyon lassan haladok. Még csak act6-ban vagyok kb 10 óra alatt. Ahhoz képest, hogy tegnap le akartam tudni az egészet.
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Ez durva. Brutushoz lvl13-on jutottam el.
Általában addigra már Marveilnél járok. Pedig csak megnéztem mi a liga mechanika. Mi a fene van itt? 
De mára ennyi. Holnap megpróbálom az actokat letolni.
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Mikor kezd most? 9?
-
Lokids
addikt
Elég tetszetős melee build. Kipróbálnám, de azt hiszem biztosra megyek a Hiero-val. Azt ha nem jön be, akkor EB inq.
Előző ligában a holy relic nagyon jó és fun volt, így még az is benne van... Vajon az működik templar asc-al, ha nem jönne be a totem vagy az eb? -
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
2x annyi currency? Te jó ég. Számoljunk csak?
0 * 2 = x
x = ...
Valahogy nem tetszik az eredmény.
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Eddig eljutottam submerge passage-ig. Nehezen akaródzik a folytatás. Lehet mégsem tolom, pedig ki akartam próbálni.

-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Egész sokáig elvitted.
Én tegnap előtt mikor megcsináltam egy mapot, valahogy utána nehezemre esett még egyet indítani, és nem is folytattam.
Most ott áll a kari svalinnra várva kb 38 div-vel a zsebében. Nemsok kellene. Meg ugye az egyébb double corrupt cuccok, de valahogy nincs kedvem már
Még a lvl50-et sem csináltam meg az eventen, és nem is fogom...
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Azt éred el, hogy a Svalinn melett működik ez. Hogyha a wardon átüt valami néha, akkor még mielőtt a hp sérülne, akkor ez a crab skill felfogja. De maga a ward break még nem aktiválja, így ha 10-ből 1 hit elég erős, az sem ver le.
Vagy valami ilyesmi.
Balor normálisan elmagyarázta. Csak fél füllel figyeltem.
De nem árt, ha a cipő és a kesztyű is ward-os.
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Én ezt a harvestet továbbra se értem.
Beteszem a scarabokat. Csak kék meg sárga van lent. Kiszedem az összes kéket. A végén maradt sárga ad 830-at. Ez marhára nem hozza vissza a beleölt árat.
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Umm. Mit kell olyankor tenni, ha hubris gemet cseréltem, ami közben kivettem a gemet és a cuccaim használhatatlanok lettek, majd utána vissza, és most nincsenek meg a spectrek. Sajna csak mapon vettem észre, de nem tudom lehívni őket.
Elbuktam volna mind? -
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
A stack decket néztem Balornál. Azt csak és kizárólag scarabbal lehet boostolni? Vagy hogy a fenébe lehet maponként 20-50 darabot összeszedni?
Én jelenleg jun+harbi (5 harbi scarabbal)+boxot tolom. Másik fán a box+legion+heist van. De azt nem erőltetem.
3. Atlasznak nem tudom mit tegyek ki.
-
Lokids
addikt
Katarina megfektetve. Bár ahogy nézem megváltoztatták a harcot, mert simán levertem anélkül, hogy beadta volna bármelyik phaset.
-
Lokids
addikt
Na 9D-ért megvettem a Tigrist is, így már csak a Svalin kell a buildbe. Ahhoz még kell 30 div.

-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Hiányzik egy sárga monszta...
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Te jó ég... mi a fene történt, hogy a Perf Forest Tiger 11D-ről felment 40-re? o.O
Már rászántam magam, hogy akkor 3. spectrenek jöhet. De akkor ez felejtős. -
Lokids
addikt
Törlés... Vak vagyok.
-
Lokids
addikt
De... % chance to poison-t nem nehéz összehozni akár alt pörgetéssel. Sima liba. Én azt csináltam.
De én is átálltam 128-asra. Plussz végre kicseréltem a ringeket és a kesztyű is end game lett. Amit nem tudok, hogy az Aspect of the Crabbal mi a fenét csináljak. Dobjam a Malevolance-t miatta?
Már csak a Svalinn kell. De az drága nagyon.
-
Lokids
addikt
Balor is visszaállt Holy Relicre.

-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Hmm. Most örülnék egy shop historynak. Valamit eladtam 9D-ért, de fogalmam sincs mit. Nem emlékszem, hogy bármit betettem volna ennyiért.
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Na lassan elérem az end game geart. Kell 1 kesztyű és 2 jó gyűrű, meg awakened gemek.
Még a spectrekkel vagyok bajban. 1 warlord.. de mi legyen a másik? (vagy a 3., ha az lesz az annoint).
Meg sajnos nagy tömegben képesek meghalni a Relicek.
Legion vagy Nagy Harbi esetén képesek gyorsan megfeküdni. Ráadásul egyszerre. -
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Hogy kell most eljutni Catarinához? Safehouset hiába csinálom, nem nő a Mastermind csík. Sőt maga a csík is hiányzik.
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Darkness Enthroned Stygian Vise hány %-tól használható? Gondolom 100 lenne a jó, de 90 az már szar? Vagy elég a 80%-is?
-
Lokids
addikt
Ashes amuból elég a 22%-os ugye? Azzal megvan a 82 elvileg. (vagy 23%, és akkor tuti)
-
Lokids
addikt
Uhh. Már elég tápos a karid. Kb End game gear. Nekem még sokat kell tolni ahhoz, hogy legyen ennyi Div-em.

Amanamu amúgy miért? simán phys ->chaos konverziót tol a kari, nincs Dot sebzés.
Vagy a + poison ennyit számítana?Igen, a 2 ascendancyt véletlen összekevertem.
Utolsót azért nem toltam még le, mert szimplán elfelejtettem. 
Gain on block az addig jó, míg nincs meg a jobb shield, de mana neked már nem kell. A ringjeid miatt gondolom már 0 manát eszik a Slitting steel.
Én egy Corrupted blood + 2 mana on hit jewelt akarok még beszerezni, amivel felszabadulna egy skill pont. Sokan potin oldják meg, de ez egy olyan QOL nekem ami elengedhetetlen.
Ez után mehet a belt upgrade és a jewelek+cipő upgrade. Ashes nem tudom mikorra lesz meg nekem. Az valahogy mindig drága. Pedig a nélkül nincs 82%.
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Amúgy mások mennyi idő alatt végeznek 1 mappal? Alap map 5-7 perc lenne, de a breach jócskán rádob. Ha híve is van, akkor 15 perc is lehet.
Normál breach esetén az összes kis pöttyöt érdemes takarítani? Vagy azok mit csinálnak? -
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Grat. Szép drop.
Nekem egyelőre a legnagyobb fogás egy natur div.
Meg chaosból összejött még 2db.De ezt a HR buildet továbbra se értem teljesen, hogy lesz ez T17 képes. Még csak sárga mapokon tartok, de itt is előfordul néha 1hit. Oké, a 4. asc még nincs meg, meg a shieldem is act4-5 körüli.
De a surrender pajzs is marha drága (svalinnról nem is beszélve). Lehet valami shaper modos %hp on block lesz a megoldás addig.
Bajom még a szükséges dex/int összeszedése. Jelenleg +30-as nodokat használom. -
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
HIVE-t ti hogy írtjátok? Kitakarítjátok előtte az egészet, vagy rush a közepére azt indítjátok is?
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Jól kezdődik. Ezek szerinte nekem is lesz problémám.

Sebaj, ha ez nem működik majd, lehet menni más minion buildel. Pl. Self reflect animate weapon.Amúgy ezek a "lila" uniquek nagyon elárasztották a marketet. Diala, vagy Surrenderből van sok "óccó". Csak van rajtuk pár stat ami más. Bár a dialan a +1 lvl socketed gem nem hangzik rosszul, de pont a color limitációt kellene beáldozni...

-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
A F.szom kivan ezzel az SRS-el. 6-7 lvl-el vagyok a map szint felett és szenvedek vele 4L-en act6-ban.
Lassú nagyon. -
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Egyszerűen nem tudok dönteni.
Balormage: Holy Relic Necro
CaptainLance: Energy Blade Inquisitor
Pohx: Good old RF...RF-et már többször toltam, de az elég safe, csukott szemmel is megy az early game.
HR - nem rossz, elvileg nem is hal túl könnyen. T17 képes.
Energy blade... Ezt a buildet meg nem teljesen értem. Pedig ez tetszene a legjobban és ezt lehet scalelni a csillagos égig, ha van rá lóvé (nekem általában nincs) -
Lokids
addikt
Én egy energy blade inq-en gondolkodom. De lehet RF inq lesz előle.
Legszívesebben BAMA-t tolnék, mert előző ligában azt nem kezdő, hanem 2. karakternek játszottam, miután rájöttem, hogy számomra a VFoS egy fos.
Persze erre kiherélték... ami érthető, mert pár div-ből letoltam mavent (elsőre és mióta játszom először) és t17 is képes volt takarítani. -
Lokids
addikt
Mondjuk a botokkal kapcsolatban csak azt nem értem, hogy miért nem figyeli a ggg? Aki előbb tradel, minrhogy loadoljon a felület, azt flageli, majd ban x időközönként
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Jesszus, mi ez a BAMA nerf? Végre megtetszett egy build, erre kigyilkolják...
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Formula-1
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Battlefield 6
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Energiaital topic
- Ingatlanos topic!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eladó egy pixel 8 128/8
- Saeco Intelia Evo Black I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Eladó megkímélt, szép állapotú Nikon D750 full-frame (FX) DSLR váz
- Kingston Fury / G.Skill Ripjaws V 64GB 32GB 2x32GB 2x16GB 4x16GB DDR4 3200MHz CL16 RAM memória BAZÁR
- AMD Ryzen 9 5900X / 3900X / R7 3700X + MSI / Gigabyte X570 / B450 Alaplap + Arctic hűtős félkonfigok
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Sony Ps5 konzol slim
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A wandom meg act5-ből van.

De tény, hogyha nem 1 hitelnek, akkor nem halok meg.