Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
DjDanee87 #42202 üzenetére
Én a Tier 15+ questline végéig bírtam SSF módban. Akkor már nagyon gáz volt a fegyó meg minden páncél. Mikor az elején map sustain helyett rámentem essence-re az atlas fán, akkor se esett túl sok belőle, cserébe tier 10-ről visszaestem tier 4-ig. Más normális craftolási forma nem nagyon van a rohadt ritka-drága omeneken kívül. Próbáltam a recombinátort, de nulla statot örökölt a három rare fegyóból amit beleraktam, így feladtam és trade-el 25 perc alatt befejeztem a karit. Még nincsenek is elszállva az árak. Az egész móka kb 7 divine volt. 2-nél többe nem került semmi, pedig egész jó cuccokat vettem.
-
Remiel
őstag
válasz
DjDanee87 #42104 üzenetére
Itt nem nagyon fogsz RF-hez hasonló dolgot találni (nekem az az alap kari az egyben), de ahogy írták a Witch minionokkal talán a legkevésbé gombigényes. Én konkrétan egy skillt használok+a poti+curse de azt leginkább bossonál.
#42106tibee77 Tulajdonképpen nem a dps-t nerfelik, hanem felemelik az Archonist spirit követelményét (ha jól értettem 30 helyett 39 lesz), így ahogy néztem én pl 13 helyett max 11-el megyek majd. Szóval igazából valóban dps nerf, de cselesen
-
Roland861010
veterán
válasz
Én most ez alapján megyek a warrioral.
Cruel ACT 2 ik felében váltottam ma délelőtt le is nyomtam mappokig vele .
Viszont mostmár kellene balanszolni így tier 3as mappokat.
Mert a fele cuccok lvl 50es . -
tibee77
őstag
válasz
En is harmadik karimnal tartok, olvass vissza mit irtam par hsz-szel feljebb.kezdj egy minionos witch-et.fentebb mar leirtam miert jo.sajnos pont olyan skill mint az rf nincs de ez is fogjuk ra hogy majdnem ugyanaz.egy skillt kell csak spammelni menet közben(flamewall) hogy elöjöjjenek a nem "allando" minionjaid az srs-ek.ezen kivül csak erösebb mobok/bossok ellen kell a curse meg meg egy skill, szoval elegge kenyelmes kezelni a buildet.igaz tetü ggg most fogja nerfelni de nem veszesen, csak kevesebb lesz a dps valamennyivel, nem fogjak brickelni.
-
zsirfecske
addikt
-
Rison77
senior tag
válasz
DjDanee87 #40981 üzenetére
Azt kapsz egy economic shock-ot rá, -50%, és kitéped a hajad.
20 millás szállítmány, kaptam egy ilyen talicskát rá, konkrétan akkora hulladék volt, chaos se volt benne, 2 exalted azt annyi, kb 1-2 milláért kaptam már 2-3 divet is.. All in volt a szállítmány, befejeztem a ligát, 60 fős város 1-2 10-es ember többi mind 7-8-9, 25k/h fenntartás... nem lehet bírni.. T17 meg nem is esik annyi, és a build se bírja..
Kb 150 divet szedtem ki, ebből a hexblast build úgy 50 div, és a hajamra kenhetem, a végén már vettem egy headhuntert avval funoltam kicsit, sose vettem még., de ráuntam.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
DjDanee87 #40950 üzenetére
Kb 30 div, ez elég "base". Átlag nagyjából 1.5 millás értékre adott 1 divet. Ez mondhatni standard nálam, mostanában ilyen 1.5-2 millás utakat küldözgetek, de lassan ideje lesz kipróbálni valami komolyabbat is.
Más. Grafikailag, dizájn, mozgás, effektek. Csak nekem tetszenek ennyire az új bossok?
-
dbius
veterán
válasz
DjDanee87 #40924 üzenetére
Ha a swap során van olyan fegyver vagy pajzs bent (tehát a cserehelyen!), amelyiknek van +1 lvl to all minion gems tulajdonsága és azzal megvan a lvl limit a 3. spectrehez, akkor nem fog eltűnni a harmadik spectre swap során. A lényeg, hogy HA swapelsz, akkor is meglegyen a szükséges gem leveled a 3. spectrehez.
CSak arra figyelj, hogy ha kiveszed a + minion levelt adó tárgyat, akkor lehetőleg városban legyél és mielőtt visszamész hideoutba, rakd vissza!
-
brunnehilde
senior tag
válasz
DjDanee87 #40855 üzenetére
Kemény az a 17m shipment value.
Mondjuk nem tudom megérte-e igy egyben. Kb 10 divet kaptál, kb 1.7m / div. Patch óta félmilliós valuekkal küldtem és ott is befigyel(het) a div.
Siriusb: Minden divnek örülni kell.
Szépen lassan közeledik a mageblood. Még mindig a ralakeshen rugózol?
Csak annyit mondok, hogy a karakter lapon menj rá a chargeokra és ott nézd meg. Az összes charge maxon és folyamatosan aktiv, mindig, minden körülmények között.
la_cc: Ahogy vesszük, azzal az 50 dives ijjal eléggé megdobta az órabért.
Sok olyan cuccot adhat, ami nagyobb érték lehet, miközben minimális a befektetés / map, egy defeat/protect ultit egy percen belül lenyomok és az xp is nagyon jó, ma ezzel lesz meg a 99. Persze itt is vannak üresjáratok, de ezekre legalább nem megy rá a gatyád.
-
dbius
veterán
válasz
DjDanee87 #40849 üzenetére
Volt egy olyan frissítés abban a ligában amelyikben bejött ez a vásárolható spectre body, hogy ha a hideoutban (lehet máshol is, nem emlékszem pontosan) kiveszed a gemet akkor a vásárolható spectre hullák a földre kerülnek és így újra tudod őket használni. Így lehetett cserélni probléma nélkül őket. Most pont nem minion buildet játszok, de szerintem ez most is így kell működjön.
-
Siriusb
veterán
válasz
DjDanee87 #40849 üzenetére
Pontosan nem emlékszem, mennyi a minimum "pool", ami elraktározza a desecrate-ből a hullákat, de több, mint 3. Viszont az ilyen megvásárolható cuccok nem maradnak bent, nem tudod őket –elvileg – újra előhívni (bár úgy rémlik, hogy az egyik patch-ben ezzel csináltak valamit ha pl. gem-et cserélsz nem veszik el, de utána kell nézni). Szóval a lényeg, amit legkorábban hívtál életre, szerintem azt fogja kilökni.
-
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
válasz
DjDanee87 #40814 üzenetére
Általában a fegyver vagy a support gem ad 40%-ot, a többi ghastly jewel. Érdemes minél jobb darkness enthroned venni, ha jól emlékszem minimum 85%-ost, az maga 55-60%-ot ad, ha 15%-os jewel-t teszel bele. Ha pusztán jewel-ekkel akarod megoldani a 100%-ot, akkor még kell 5 a passzívokban. POB-ban tudod ellenőrizni a "calcs" fülön.
-
la_cc
addikt
válasz
DjDanee87 #40760 üzenetére
Én most azt kezdtem el csinálni, hogy bank-olok goldot, hogy a jó drága farmok pörögjenek, aztán utána küldözgetem ki a milliós shipment-eket a hajóval a bónuszokkal, persze szigorúan a terményekre fókuszálva.
A mapper-eket meg csak akkor használom, ha több időm van gamelni egyszerre, mert annyira drágán dolgoznak, hogy megeszik az összes goldomat úgy is, hogy csak 1 portalt pörgetek velük, igaz ott vannak 9 és 10-es rank-osok is, de legalább viszik a magic T16-os map-okat min. kockázat mellett.
Én úgy látom, hogy kellenek a milliós shipment-ek a terményekből, hogy hozza a divit.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
DjDanee87 #40709 üzenetére
Biztos simu dobta, nem ulti (vagyis lehet simu is dobja már) és inscribed ultimatum, amire gondolsz?
Ott nincs boss, de erősen mod függő és egy budget builddel húzós tud lenni, főleg, ha előtte nem tesztelted mennyire birja ezeket. Szóval nem ajánlom, hogy csak úgy kockáztasd a 4 divet.
-
-
-
Siriusb
veterán
válasz
DjDanee87 #40425 üzenetére
Ezek buff-ra kellenek, de bontsuk ketté.
Spectre:
Felmész a /global 6666-ra, beírod milyen spectre-t szeretnél, s valaki meghív a hideout-jába. Nyom neked egy Desacrate-t, és a földről felszedegeted a Raise spectre-vel őket. Onnantól kezdve nálad is meglesznek, angolul ezt "pool"-nak hívják, tehát ha te nyomsz egy desacrate-t, ott lesznek neked is a földön. Ezt csak akkor kell, ha pl. áthelyezed a gem-et egy másik helyre, vagy netalántán feldobná valamelyik a bakancsot.
Spectre, fajtájától függően ad valamilyen buff-ot, aurát, exposure-t stb.Animated guardian:
Na ezt nem szeretik az emberek, mert ezzel kell megetetni a felszerlést (pl. Asenath, Kingmaker stb), és ha ez elpusztul, akkor oda a cucc is, újra meg kell venni mindent, ami több div is lehet (lásd Kingmaker).
Vannak olcsó(bb) cuccok, amik azért jók. Ezek a cuccok szintén téged/minion-t/holy relic-et buff-olják.
Azért általában – ha már Balor build-jéről beszélünk – vannak olyan mechanikák beépítve, amik életben tartják, de volt már olyan nekem is, hogy belefutottam egy túltápolt szörnyecskébe (abyss) és az velem együtt lecsapta. Vagy például bemész t17-re vele, s ott is marad (habár elvileg most a t17 már nerfelve van).Második karinak csináltam a Holy Relic-et, szóval arról nem tudok nyilatkozni, ligakezdésre milyen.
-
Remiel
őstag
válasz
DjDanee87 #40404 üzenetére
Hát azért ezt nem nevezném kimondottan minion buildnek és sokan nem is spectre használnak, hanem animate guardiant (mondjuk én a Holy relicet sem nevezem minionnak. Ahogy mondtam jó a build, erős is, de drága én semmiképp nem starternek választanám
Belinkeltem már amivel végigmentem mindenen az előző ligán, ha nem is ennyire erős de kb ilyen gemekkel számolj, meg ilyesmi gearrel endgame re, kicsit rosszabbakal T16-ra
Ja és itt egy Pohx act1-10 guide aki még RF el tervez kezdeni
-
la_cc
addikt
válasz
Én Ghazzy féle holy relic build-et néztem, de kicsit elvette a kedvem, hogy alternatív skill gem kell hozzá, amit az első napokban (hetekben?) nem olcsó általában megszerezni, kifarmolni meg irritáló dolog.
-
Siriusb
veterán
válasz
Balormage build-jeit nyugodtan használd, jók. Ha kevesled a mostani videóban az infót, a régebbieket is nézd meg, pl.
https://www.youtube.com/watch?v=wGk6KSwrpUQItt van leírva: https://www.poe-vault.com/guides/holy-relic-necromancer-build-guide#pob-passive-skill-tree-and-gem-links
Ghazzy-tól egy guardian változat: https://www.poe-vault.com/guides/holy-relic-guardian-build-guide
A Relic quality részre figyelj oda, az a legfontosabb.
-
Remiel
őstag
válasz
DjDanee87 #40351 üzenetére
Én nem szoktam szórakozni, ha az elején nincs még olyan gear akkor megveszem a killeket, de egyébként igen. Bár most szegény Pohx is kombinál rendesen mit hogy kéne, azt figyelem. Az RF egy jó starter, de az endgame részhez nagyon drága ha azzal akarom tolni.
Bár most épp templart néz amit nem értek mert a strem az hogy Path of Exile - Leveling RF Chief's for the 3.25 Build Guide | !Starforge !RF, de csak most léptem fel
-
Remiel
őstag
válasz
DjDanee87 #40337 üzenetére
T16-al semmi gondod nem lesz, amit linkeltem az enyém az T17 farm, meg endgame bossokra jó már... sajna nem csak a sima itemek, hanem a jewelek azok amik megdobják az árát, nekem egy rész saját craft, de van amit vettem.
Persze ha elég a T16 nem kell ilyen mélységbe belemenni. Én még tudnék 1-2 dolgot fejleszteni ezen is, de az már mirror ár és annyira nem érdekelt már a végén, amit akartam letoltam vele így is.
Én mint általában RF-el kezdek, a marauder jó alap lesz ahogy látom, ha váltanék pl melee karira, de másra is jó lesz az tuti. Ha meg nem hát felhúzok mást, szerintem ez a liga hosszabb lesz mint az átlag.
-
dante3
addikt
válasz
DjDanee87 #40337 üzenetére
Szerintem simán, ott van Jungroan, aki a minap necroval 7 és fél óra után t16-ot farmolta: [link] 4 linkben. Persze ő profi, én a mapozásik nem jutok el ennyi dő alatt
. Itt a pob amit megosztott :[Hybrid MoM Detonate Dead of Chain Reaction Necromancer]
-
Siriusb
veterán
válasz
DjDanee87 #40305 üzenetére
Tényleg jó volt, második karinka ezt csináltam, persze csak egy olcsósított változatot, nem a luxuscikkest, amiben mindenki szaladgált, de ennek ellenére teljesen használható volt.
Abban nem vagyok biztos, hogy kezdésre jó választás, végig kellene gondolni megvalósítható-e, de ezt tőlem ne várd most. -
TrollBalint
addikt
válasz
DjDanee87 #40160 üzenetére
Ami nem hit alapú sebzés, azt ugye a hit-es convert nem fogja átkonvertálni, és ha anélkül nincsen meg a 100% convert, akkor még kaphatsz fizikait.
De amiket írtam azt egy gyors kutatás a PoeWiki-n után írtam, szóval lehetnek még hiányosságok. És ezzel szeretném kizárni a felelősséget, bármiféle esemény következtében bekövetkezett halálod során -
TrollBalint
addikt
válasz
DjDanee87 #40148 üzenetére
Úgy tudom összeadódik és a fire resistance fog ellene számolódni, ahogy Te is tippelted. viszont nem minden sebzés 'hit' alapú, úgy hogy armour azért kelleni fog
Az ailmentek viszont az okozott sebzés alapján számítodnak, nem pedig a kapott alapján. Tehát hiába van valami cuccod, hogy 100% chance to be ignited, ha tisztán fizikai sebzést kapsz, és 100%-t konvertálod fire sebzéssé ,akkor semi leszel ignited. -
m.lala
aktív tag
válasz
DjDanee87 #40148 üzenetére
Nem értek hozzá az okosok majd leirják, amugy engem is érdekelne a mechanika, mert van perpill 60k+armor 60k+ evám van, ami 90% phys dam red és 90% feletti kitérés mégis simán lebasznak T16 on. Mióta tolom a spell suppit azóta ez erősen csökken.
[link] damage reduction----ez alapján nekem úgy tűnik az ütést 90% ra lehet csökkenteni, de a bejövő fizikai sebzést elvileg nem.
A gusztustalanul tankos karik pl ez is: [link] a fizikai sebzést konvertálja át elementálba ami szintén 90% ban van maximalizálva. -
brunnehilde
senior tag
válasz
DjDanee87 #40110 üzenetére
A 40-es challenge elég sima, csak tolni kell neki (100 guard/conq map amit húzósabb). 38 egy jobb karival összehozható, meg van kettő bossos challenge, amiket személy szerint rühellek.
Ahhoz az arimor apexhez korán ki kell rakni az atlas pontokat, mert nagyon lassan adja. Vagy nekiállni spammelni a mapokat, és csak azokat futni, ahol beadja a tier7-es modot. Az 50 bossnál meg érdemes alvát pörgetni a timelines scarabbal. Ez egyébként egy szuper bevételi forrás is. 4 szoba / map. 3 map / templom az alap. Ezt a scarabot berakni a 2. és 3. mapra, és az 1 templom / 3 map helyett lesz 3 templom / 3 map.
Doryani 35c, Locus 1.5div, ahol meg nem adja egyiket se, meg lehet csinálni a bosst a challengehez.
Edge: Én az inq-el ezeket használom, Atzirinál is. Yugul + elem mastery. Awa gemhez meg grat.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
DjDanee87 #40103 üzenetére
Most álltam neki "komolyabban" a challengeknek, azért van 1-2 lököttebb.
Arimors Apex: Kiraktam az Eternal Tormentet és az Imperial Wraiths-t. Alapból elég ritkán adja be a magistrate-haunted modot (VII), amikor beadja, akkor is maponként ad 1-2 rare monstát. Igy kicsit időigényes elérni a 100-at. Van rá valami jó módszer? Allflame, vagy akármi?
Masterful monsters: Ez se lesz meg egy óra alatt. Talán Alvával és templomozással a leggyorsabb, templomot amúgy is elég olcsón lehet venni (15c körül).
Otherwordly obstacles: Ezeket az inveket nem tüntették el? Hogy lehet megcsinálni?
-
-
TrollBalint
addikt
válasz
DjDanee87 #40099 üzenetére
Régen kb. egálban volt a Steam-es meg a nem Steames verzió. A nem-steam-nél, ha jól emlékszem sokszor kellett megadni valami kódot, ami e-mailben jött, míg Steamen nem volt ilyen, ha oda bejelentkeztél, akkor hitelesítve voltál és tudtál simán játszani. Cserébe, pár évvel ezelőttig, nem csak a patch-et töltötte le, hanem kb. az egész játékot, ezért olyan meghajtóra kellett rakni, amin kétszer annyi hely volt, mint a PoE
(és nyilván lassabb is volt a patchelés így
)
Én inkább kényelmi szempontból használom a Steames verziót (először azért váltottam, hogy legyen valami játékom is a Steamen, akkor még nem habzsoltam ezeket az ingyen cuccokat)
-
brunnehilde
senior tag
válasz
DjDanee87 #40091 üzenetére
Itt van egy részletesebb magyarázat, de amúgy igen, blokkol minden ligamechanikát és scarabokat is. Őszintén szólva nem éreztem annyira jónak, de nem is toltam csak pár t17 mapot vele. T16-on is próbáltam, ott meg aztán végképp nem jött be. Szemben mondjuk a strongboxozással, ahol szinte nincs olyan map, ahonnan ne kéne kijönnöm, mert tele a tab.
-
-
-
DjDanee87
addikt
válasz
DjDanee87 #40051 üzenetére
Bocs kifutottam a szerkesztési időből. Curse-t váltson még. Flammability csak Jugg vagy Inqui-nek kellett a -fire res miatt. Chieftain megoldja ascendancyból így Punishment curse-t használ.
Az árát nem néztem, de awakened swift affli meg awakened burning is dobna még neki. -
brunnehilde
senior tag
válasz
DjDanee87 #40047 üzenetére
Mondtam, hogy apróból magebloodot lehet venni.
Nagyjából kész lett a build. Védelem kimaxolva. Pár dolgot cserélek még azért, dps-hez jön még pár millió, és nekifutok a lvl100-nak is, de igy is op lett t16-ra. Szerintem simán birná az uber bossokat és a t17-et is.
Scarabok ára elég szépen bezuhant. Ambush, harbinger. Olcsóbb lett ezeket farmolni.
-
-
brunnehilde
senior tag
válasz
DjDanee87 #39904 üzenetére
Annyit módositottam az atlason, hogy átálltam inkább csak strongboxra. Kiszedtem a harbit, igy jutott még pont +%-ra scaraboknál, map pontokra, illetve kivettem azoknak a mechanikáknak az esélyét, ahol nincs érték a scarabok között. Abyss, delirium... Más kérdés, hogy strongboxból tegnap igy is esett delirium scarab.
Map device 7c-ért ambush + ambush scarabok a map mellé. Hidden Compertments olcsó, az elég nagy fun, van amelyiket 5x is engedi nyitni. Discernment drágább, azt még nem vettem, csak ami esni szokott.
Gz a HH-hoz.
Egyébként ezt a vidit ma dobta fel. Aki kedvet kapna a Harbinger farmoláshoz, de van videója az essence farmról is. [link]
Csupati: Ott nem "kis" rendet kéne rakni.
Vettél tabokat, miért nem azokat használod?
Drenadar: Eskü annyi volt.
Csóró vagyok, nem jótékonykodok.
-
DjDanee87
addikt
válasz
DjDanee87 #39904 üzenetére
Tetszik ez a Headhunter
Így már tovább tart felszedni a földről a cuccot, mint végigdarálni a monstákat. [https://www.youtube.com/watch?v=V68aq_X4JsA]
-
brunnehilde
senior tag
válasz
DjDanee87 #39861 üzenetére
Div esélyt beadta tegnap, de észre se vettem, csak mikor egymás mellett kiszórt 3 divet, akkor kezdett gyanús lenni.
3%-os volt.
A haladás itt is jó. Lvl92 felé tartok. Fehér és sárga mapok t10-ig nagyon sima volt. Corrupted red mapok döcögős, elég sok halállal, alig estek mapok, de miután meglett a két boss (searing és eater) és a két voidstone, "kinyilt" az atlas és innentől már szórja a mapokat is. Atlas 90+/115. Egyébként van pár monsta, amik húzósra sikerültek. Úgy volt, hogy az affliction semmilyen formában nem fog megjelenni, legalábbis igy emlékszem. Ehhez képest vannak empowered monsták, amik simán 1hitelnek, pedig nem gyenge a védelmem, szóval észen kell lenni, ha xp-t akarsz. Majd most a patch után kiváncsi leszek ezekre is.
Itt tartok most. PoB, ha minden aktiv, akkor 65%-os shock mellett 3.3m DPS-t ir, de ennyit még elég nehéz felvinni komolyabb bossokra (kellene a 6L vagy a clusterek, hogy növeljem az ailments effectet), és 120k hit poolt.
Callisto:
-
-
-
-
Siriusb
veterán
válasz
DjDanee87 #39648 üzenetére
Először azt kéne kiválasztani, keresgélni a videók közt, mi az, ami tetszik. Aztán megnézni, egyszerű vagy bonyolult-e neked.
Pl. én legutóbb nekifutottam újra a necro dd-nek, ez alkalommal ráéreztem, jól ment, de talán 90-es szint körül feladtam, a boss-okba többször beletört a bicskám. Jelenleg birizgálja fantáziámat az Inq DD of chain reaction, de ez nem tudom, mennyire lesz egyszerű, nincs sok infóm róla.Kipróbáltam brüni Lighning Conduit build-jét innen a hazai pályáról, már a piros pályákra is elmerészkedtem vele(?), de a sárgákon biztos nyomultam. Szerintem meglepően könnyű és nem igényel sok befektetést, viszont kézikönyvet nem kapsz hozzá.
Részemről hajlok a necro SRS felé, de láttam a napokban ice nova of frostbolt build-et, szerintem tetszetős és jó, de 1-2 nap kell még, amire lesz hozzá végfelhasználói útmutató.
A legjobb, amit mondani tudok, ha írott változatot akarsz, akkor a maxroll-on vagy a poe-vault-on nézelődj, azokkal nem fogsz mellényúlni. Videó formában: youtube. Azzal számolj, kell még pár nap, amire a friss ötletekkel fogyasztásra kész állapotban előjönnek. Ha régiek is jók, azokat valószínűleg már most is frissítik.
A többiek biztos tudnak még többet is mondani.
-
Remiel
őstag
válasz
DjDanee87 #39648 üzenetére
Semmi gondom nem volt az RF chieftain-el, csak 97-nél áttalenteltem MF-re Fulcrummal, az meg aztán kb gyerekjáték, ha nem érdekel a bosskill, meg az, hogy single target dmg az kb semmi nincs
Az már más kérdés pénteken mi legyen
-
Edge
veterán
válasz
DjDanee87 #39207 üzenetére
Np
1. Így van, flat Phys nem működik, sem Phys dam%.
2. Igen van, fire dam resist node, meg az immun to ignite.
3. A trap bossok ellen jó, egyrészt shockolni tudja öket amitől nagyobb sebzést kaphatnak be, másrészt a combustion mínusz fire res bónuszát is ráteszi a bossra. -
-
TrollBalint
addikt
válasz
DjDanee87 #39134 üzenetére
ahogy Edge írta, dobj egy linket, de addig is látatlanban, ami gyakori hiba tud lenni, hogy benézik az emberek és valamelyik cuccukon van flat fire damage. Nah, az hazavágja rendesen a sebzést. Valamint az egyik alapja a buildnek az Attack Speed. Abból annyi kell, amennyi csak lehet. Vagy egy kicsit több
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hővezető paszták
- Milyen routert?
- Nyomtató topik
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest