Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• m.lala

aktív tag

válasz tibee77 #32787 üzenetére

Bár nem tanácsoltad eladtam a hh-t azért igy csak könnyebb volt felhúzni a deadeye-t, sok pénzt locsoltam bele, próbáltam chin sollal, a close combat miatt, de végül elengedtem és maradt a death opus, clearspeed nekem 10/10 ettől nem kell max picit gyorsabb kari, nagyon erős az La de én maradtam ice shotnál igaz awa gemekkel, valszeg anélkül az La jobb lenne, sajna a 3-3.5k life pöppet karcsú dehát feküdne ez 4-5k life-al is szerintem ;]

Dobtam a second windet, és beraktam egy vaal gracet legalább mig öntöm a boss nyakába a voidplosion-t addig kibirja. A chain suppi is repült és bement egy greater multi proj. igy ha jól számolom 11 nyilat lő, Vértben bossra barrage supival ice shoot elég jó.
    Flasik aktiválják magukat automatán, én meg csak csavarok előre és lövök, az asenat'h chaint sapi meg magátol aktiváljta a hidrót, meg a sniper markot hát elég ütős igy, nem egy raider rakéta de mindent takarit eddig, elégedett vagyok, szerintem ezzel most tényleg már messzire eltudok jutni, az a pár(száz) halál nekem meg belefér. :U

[ Szerkesztve ]

Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés