- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Ez a legfrissebb, mert tegnap új Win 7-et tettem fel, így az Origin is új telepítés. Ráadásul, mikor feltettem a klienst, az első indításnál frissítéssel kezdte.
Egyébként tényleg van ilyen pont, de jobb gombbal kell kattintani a játékon.
Köszi! 
Ja, egyébként kaptam egy -15%-os kupont, amit 1 hónapon belül fel kellene használni! Ha kell valakinek, és oda is lehet adni, akkor jelentkezzen érte privibe! Idézem:
"A kupon EA játékokra (azon belül digitális letöltésekre) váltható be és 1 hónapon keresztül érvényes. A kedvezmény a számla végösszegéből kerül levonásra. A kupon előrendelésekre és 1 hónapnál újabb játékokra (illetve az alábbi játékok: Battlefield 3, Sims 3 Házikedvenc és FIFA 2012) nem érvényes."
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként tényleg van ilyen pont, de jobb gombbal kell kattintani a játékon.
Köszi!