- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
1,6 Twinport Astra G Caravan. A fogyasztáson ne csodálkozz, ekkora testet mozgatva, normális, dinamikus használat mellett ez ennyi. Az 1,6-ost nekem ugyan mindig sikerül 8l alatt tartani, de nem is nagyon pörgetem, meg ez már húz is alacsony fordulaton. Előtte 1,2-es Kalosom volt, az is ugyanennyit evett - egyszerűen szenvedett a kis űrtartalmú motor. Soha többet nem veszek alulmotorizált autót.

Meghibásodás eddig nem volt, bár a napokban vettem észre, hogy a jobb első ablak vezetőoldali ablakemelője megadta magát - kijár, és akad a kapcsoló, de nem elektronikai, hanem egyértelmű műanyag hiba, és nem tartom kizártnak, hogy az egyéves lányomnak köze van a dologhoz, mert időnként beveszi magát a vezetőülésre, és nem lehet kirobbantani onnét.
Májusban megyek vele egyéves szervizre, kb a 15e km is addigra lesz meg.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Sage Barista Pro - SAGE SES878BTR - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060 (ELKELT)
- ÚJ, GARIS gamer egér Spirit of GAMER Xpert M800 13 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest