Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz
F_Zolee
üzenetére
En meg most lettem kesz. Szep nem lett. Nem vagyok fenyezo se lakatos. De idot lehet nyerni vele rohadas tekinteteben. Persze ez az auto evrol evre egyre jobban es tobb helyen rohad. Foleg kis par mm pontok szaporodnak. A fob helyeket most lekezeltem. De ezba rohadas tipusbetegseg. Osszel megint neki fogok esni. Inkabb legyen egy par helyen "festek foltos" az auto mint,hogy rohadjon. Az a feher szinnek nem igazan tesz jot. Igy se szalon auto , de a semminel jobb az teny. Jovo nyaron ha meg minden jol megy eladom. Addig meg kordaban tartom. Mivel nincsen sehol sem szetrohadva vagy atrohadva az uj tulaj egy jobb kezelessel meg nagyon sokaig fogja tudni hasznalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Samsung RL55VTEBG hűtőszekrény használt
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest