- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
Tegnap majdnem sikerült kinyírnom az Asztrát..
Cseréltem fagyállót, járatom, hogy légtelenedjen, erre mint egy nagyonrossz csapágyas autónak, olyan hangja van.. Mondom miafene, rájövök, az olajbeöntő kupak rezeg.
Kezembe akadt egy tömítés, passzolt a kupak és a szelepfedél-borítás közé, elnémult, örülök, mint majom a farkának.
Erre délután jövünk le apósékhoz, egyenes útszakasz, 100-as tempó, hátsó ablakban azt látom, mintha füstölnénk.. Mondom mi a fene, hengerfejes lett? De mitől? Aztán mivel koszos is volt a hátsó ablak, meg sötétített is, párommal megbeszéltük, hogy csak a koszon csillan a nap, megnyugodtam.
Megállunk a háznál, dől be a füst a szellőzőn (1-esen ment a ventilátor), meg a géptető alól is dől.. Mondom bazz, tényleg füstöltünk, abban a pillanatban le is esett..A kupak alatt kitolta az olajat (az eredeti tömítés épp nem tömített), az rá a kipuff hőterelőre, onnan meg a leömlőre..
Kb. 1 liter olajat vesztettem, még jó, hogy teli volt, így kb. 2-3 decivel ment a min. szint alá, az is az utolsó pár km-en, ott jöttem nagyobb fordulattal és tempóval.
Meg jó, hogy nem gyulladt ki (mondjuk nem tudom, h a motorolaj be tud-e gyulladni a kipufftól.)Nem volt jó ötlet a tömítés...

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marathon - Az Assassin is megkapta saját kedvcsinálóját
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cairn - Indulhat a hegymászás!
- További aktív témák...
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- Xiaomi Robot porszívó S40C, Bontatlanul, eladó!
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Sage BES810 BSS karos kávéfőző
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest