Hirdetés
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
Ez egyértelmű, Magyarországon sokkal több, és sokkal drágább autók vannak forgalomban, mint amit a gazdaság, illetve az emberek anyagi helyzete megengedhetne magának. Egy ismerősöm is osztrákban dolgozik 2 éve, de most veszi a 3. autóját. Saab 95 ~1,5millió ---> Mazda 6 MK1 2007 2L Dinyó ~2millió ---> Mazda 6 MK2 2012 2L Benya ~4millió. Ez utóbbit már hitelre. Háza meg még nincs. Értem én, hogy minden héten hazajön, és nem árt egy komfortosabb autó, de az összes pénzét erre költi...
(#61200) beg: Erről beszélek. 1 millió km-t is elmennek ezek bőven, csak oda kell rájuk figyelni. A kasztni előbb elrohad, mint a motor. Az F Astra is olyan, mint a Stift, simán elmenne a motorjuk 2-3 kasztniig. Mondjuk nekem még a 8 szelepes van, ezt tényleg nem lehet kinyírni, pedig közvetve megpróblom. Remélem ez a szerviz most beválik, és akkor szépen apránként rendbe tudom hozni a kicsikét.
A barkasz hangért meg köszönet. Én simán traktornak mondom.

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Bittorrent topik
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen routert?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest