Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

válasz haddent #58473 üzenetére

Jaj hagyjuk mar ezt a bmw meg pelo kerdest pls :P akinek 2016 ban egy e46 tol lesz nagyobb, hat annak minden mm re szüksege van, de annak nagyobb lesz egy iphontol is vagy egy dragabb poloingtöl :U a nincs agyat nem potolja semmi...

Az e46 ettöl meg franko kocsi, a 320i motortol felfele kifejezetten jok es üzembiztosak, szep hanggal, raadasul egy komolyabb motorral pl egy 330i/ci vagy egy M3 a mai napig jol nez ki szvsz es komoly elmenyt ad es komoly ellenfel :K rohadasok itt is ott is vannak, de nem veszes, par tipushiba meg ugyan csak nem gaz.

Opel: utannajartam annak a rozsdapuklinak, amit töletek is kerdeztem. Jo esellyel egy kö felsertette az alapozoig es a para ala korrodalt....hogy nem vettem elöbb eszre, ezt nem is ertem :U vagy csak itt a teli körülmenyek hirtelen elöideztek ezt par honap alatt, amig ugye kezzel nem mosogattam/waxolgattam :U

Na de lenyeg, hogy azt mondtak vagy csiszolas es festes....ami nem lesz kifogastalanul szep, vagy az egesz elem ujrafenyezese. Az ujrafenyezes mar csak azert sem szimpi, mert ha eladom, akkor aztan magyarazzam meg valakinek, hogy nem azert van a kocsi oldala ujrafenyezve, mert romma törtek, hanem mert egy kisujj körömnyi rozsda volt a küszöb fölött.... :U ezt csiszolassal es festessel szepen meg lehet csinalni es total megszüntetni a tovabbi korroziot nem? Oke, lehet nem lesz 100% os esztetikailag, de egy par mm kör alaku javitas egy majd 10 eves astran a hatso küszöb resz felett nehany cm el, nem hiszem, hogy kiabratndito ganyolasnak szamitana :))

A masik a motorhaztetö....ugye azt meseltem, hogy a sok autopalya miatt egy csomo ilyen kis mini köfelverödes van rajta, ami kb csak mosas utan polirozas utan lathato....de attol meg nem tuti. Ha ujra fenyeztetem a motorhaztetöt, akkor ez megszünne, plusz egy ilyen nano kvarc polirral lehetne vedekezni is az ujabb kis rohadek kavicsok ellen. Viszont eladasnal megint csak problema egy ujrafenyezett motorhaztetö nem? :F

A masik meg, hogy egy komplett elemet tenyleg ujra tudnak ugy fenyezni, hogy nem latszik arnyalatbeli különbseg? :F Allitolag az ilyen elütö arnyalatu elemekböl allo autok kokler termekek....de azert na....egy 8 eves gyari fenyezesü elem melle be lehet tenni eszrevetlenül egy ujrafenyezettet?

Szerintetetk? Hagyjam ugy ahogy van, azt a kis rozsdat csiszoltassam ki es javitofestekeztessem be egy hozzaertövel, a motorhazat meg hagyjam ugy ahogy van, csak kapjon egy kvars polirt?

Új hozzászólás Aktív témák