Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesztor87
senior tag
Sziasztok!
Rokoni körben ősszel lesz egy eladó 2006 év végi 1,4-es classic2. Élete első pár évében céges autó volt, de ezen rokon anyósáé, szal ismert az előélete, törve nem volt, most van benne 56e km. Ár még nem ismert, de kézenfekvő lenne hogy ezt vegyük. Ősszel vennénk pont autót. Ára nyilván nem kevés lesz, lévén a patika állapot, kérdés, hogy megérné ezt venni, vagy inkább ennyiért egy H felé kell kacsingatni? Biztos vagyok benne hogy 1m felett lesz, ahogy néztem a hasonló km-es autók 1,1-1,4 körül mennek most. Sok difi van a külsejét leszámítva a két autó között? Úgy tudom hogy ugyanaz az 1,4-es van mindkettőben, mivel a G könnyebb lehet az kevesebbet eszik? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest