Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesztor87
senior tag
Sziasztok!
Rokoni körben ősszel lesz egy eladó 2006 év végi 1,4-es classic2. Élete első pár évében céges autó volt, de ezen rokon anyósáé, szal ismert az előélete, törve nem volt, most van benne 56e km. Ár még nem ismert, de kézenfekvő lenne hogy ezt vegyük. Ősszel vennénk pont autót. Ára nyilván nem kevés lesz, lévén a patika állapot, kérdés, hogy megérné ezt venni, vagy inkább ennyiért egy H felé kell kacsingatni? Biztos vagyok benne hogy 1m felett lesz, ahogy néztem a hasonló km-es autók 1,1-1,4 körül mennek most. Sok difi van a külsejét leszámítva a két autó között? Úgy tudom hogy ugyanaz az 1,4-es van mindkettőben, mivel a G könnyebb lehet az kevesebbet eszik? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Assetto Corsa Rally
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi belépő szinten
- Facebook és Messenger
- Steam Deck
- iPhone topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gigabyte RTX 5060 Ti 16GB // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest