- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
Petyyyyy
üzenetére
köcsög klímás nekem sem cserélte, pedig kompresszor csere/felújítás után mindig kell szűrőt cserélni. Nekem persze nem csinálta meg, (meg persze nem is úgy töltötte fel a rendszert mint kellett volna aztán szívtam is vele vagy 2-3 hónapot).
Én is csak azért tudom mert mikor rendbe tettem a klímát előtte rengeteget olvastam/fórumoztam a témában, és szépen lassan össze állt a kép mi a helyzet. Na meg találtam egy rendes klímást, aki elmagyarázta ami nem volt világos.(#53280) Declare:
"Ha azt akarod, hogy menjen a klimakompresszor es hütsön az auto, akkor meg nem szabad, hogy vilagitson/ki legyen irva az eco"
Ez pontosan igy van, tehát ha benyomod fűtést/klímát tökmindegy hogy nevezed, és NEM nyomod meg az ECO gombot akkor a klímakompresszorod menni fog.Mondok egy példát:
Külső hőmérséklet +5 fok
Autóban lévő hőmérséklet +13 fok.Bekapcsolod a fűtést, hiába fűtesz, és hiába alacsonyabb a kinti hőmérséklet mint a beállított bekapcsol a klímakompresszor. Miért? Mert te NEM tudod külön bekapcsolni, és ha magától nem kapcsol be, nem tudnál pl párátlanítani az autóban, mivel ha ő maga nem kapcsolja be a kompresszort te az ECO gombal csak kikapcsolni tudod, ergo ha az autó nem kapcsolja a kompresszort te magad sem tudod, mert nem tudod mivel bekapcsolni, nincs gombja.
Bocs ha kicsit túlragozom/bonyolítom.
Manuál klímásnál ott tudod KI/BE kapcsolni a klímát, vectránál NEM. Csak KI tudod kapcsolni, be nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kompakt vízhűtés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Beperelte a BYD Amerikát
- Arc Raiders
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest