Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
"...az új, egyhatos, dupla turbós, 160 lóerős dízelmotor megjelenése. "
Gratulálok az Opelnak! Ez kell, de nem értem miért csak kettőt raktak be miért nem négyet? Sőt inkább hatot? Baromság.... Ezek az opelok már nem azok mint régen... Sose voltam márkapárti, és hiába van opelom én mondjuk egy kalap szarnak tartom a márkát, a régebbi típusok előtt fejet hajtok, de 2003-tól egy tehénszar amit produkálnak. Nem csak ők, a többi is...
(#52367) LaciCRM
"Vectra B1 és B2 csak külsőleg és apróságokban különbözik".Ez egy általános tévhit, igazából nagyon sok mindenben különbözik, kb 2 A4-es oldalt tele lehetne irni a különbségekről, azonban amit szemmel látni az valóban csak optika. De jelentős különbségek vannak, zajvédelem, szigetelés, rozsdásodáselleni védelem, illetve új motor - váltó (dízelnél legalábbis). Én pont ezért bánom, hogy B1-et vettem, pedig B2-t akartam, de úgy voltam vele én is hogy csak kinézet. És nem, nagyon nem csak ennyi a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest