Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Ma mentem egy hosszabb túrát a gépemmel (F Astra 1.4 8v 60LE, 1994, sárga index), miután megint alig volt használva 6 hónapig (külföldön voltam, tesóm vitte el kb 2 hetente egy rövidebb körre a városban aztán ennyi) átnézem a dolgokat mielőtt jövőhéttől elkezdek vele napi 100km-t pályán menni és azt vettem észre, hogyha kicsit odanyomom neki mondjuk 3asban 40km/h körül, akkor kicsit megtorpan egy kövérebb gázadástól és csak 1-2 sec után kezd el szépen gyorsulni.
Ami eszembe jutott, hogy gyertyát már évek óta nem cseréltem benne, csak olajcsere, szűrők, vezérléscsere volt, de a gyertya nem mai gyerek, lehet ez okoz ilyen problémát?
Ha nem, gondolom akkor is érdemes kicserélni őket, viszont akkor lehet ismét el van lustulva és majd most a napi szintű pályázások után észhez tér? Lehet nekem is érdemes lenne valami injektortisztítót adalékot nyomnom most bele, vagy teletankolni OMV Maxxmotionnal?
Hozzáteszem ez az ellustulás probléma nekem volt már, mert egy 80 éves öregúrtól vettem át az autót 20.000km-el, aki csak városban használta, ráadásul évek óta csak állt az autó, baromira el volt lustulva, így kb fél éve, mielőtt külföldre mentem vettem bele valami adalékot és nyomattam neki 3asban 80-90km/h-val úgy 20-30km-en keresztül, majd visszahűtöttem 5ödikben, ahogy itt anno tanácsoltátok, stb, akkor tényleg érezhetően jobb volt. Lehet megint kéne egy ilyen?
Köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Sorozatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Cyberpunk 2077
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest