Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Aham, OK! Nem tudtam, hogy honnan indult a dolog! Azt hittem csak betévedtél ide, hogy fikázz, de ez esetben OK, én kérek elnézést!
Fogyasztás témában, pedig, khm, hogyan is fogalmazzak: márkafüggetlenül sokan el vannak tévedve, illetve lefelé kerekítenek, kamuznak, fedélzeti szerinti adatokkal jönnek(nem mindíg valós) meg, ha véletlenül egyszer sikerül valami jó érték, akkor meggyőződésük, hogy az mindíg annyi. Én csak a telitank, autókáz, megint teli tankban hiszek. Nálam is szokott jókat, meg rosszakat mutatni a BC, ami a tankolásnál máshogyan jön ki. Legyen az 1,9TDI, vagy 2.0i, vagy 2.5DCI, vagy 1.3i, vagy 1.4i. Szándékosan nem írtam típust.
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Házimozi haladó szinten
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Witcher topik
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest