Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dpower
csendes tag
Sziasztok belinkelek én is egy két képet. A kadettemről is mutatok pár képet bár már nincs nálam, de nagyon a szívemhez nőtt, vele indult el az opel rajongás.
Sok mindent magam csináltam meg rajta, annak ellenére, hogy nem vagyok autószerelő (ültetés, ülés alól nyíló csomagtérajtó, home-made lökhárító, felni polír - ez utóbbit méregzöldre festve vettem, utána jöttem rá egy karcolás után, hogy valójában polírozott és barbár módon átfestették).
[link]
[link]
De öreg volt már szegény, aztán lecseréltem 1 fiatalabbra
B vectra gyönyörű alapnak szerintem, bár ehhez már kell a kavicsot gyűjteni, ehhez már nem szívesen nyúlok hozzá otthon.
ültetés 1 nagyobb guruló mindenképp illendő lenne hozzá!
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tesla topik
- Napelem
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Ajkai ólomkristály
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Elektronikus tárolómérleg árazómérleg 40 kg-ig, LCD alig használt
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- AKCIÓ! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sok mindent magam csináltam meg rajta, annak ellenére, hogy nem vagyok autószerelő (ültetés, ülés alól nyíló csomagtérajtó, home-made lökhárító, felni polír - ez utóbbit méregzöldre festve vettem, utána jöttem rá egy karcolás után, hogy valójában polírozott és barbár módon átfestették).
B vectra gyönyörű alapnak szerintem, bár ehhez már kell a kavicsot gyűjteni, ehhez már nem szívesen nyúlok hozzá otthon.