Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Zaied: Mi az a kis izé a vezeték nélküli egér dobozában?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
ha hajtod az még nem olyan nagy baj, ha megfelelően teszed, azaz abban a fokozatban gyorsítasz, ahol a legjobban megy. nem kell füstölő gumikkal, de intenzíven. ha pl mész országúton 100-al 5.-ben, fékezel, mert beérsz egy faluba, ott 60-al haladsz, majd falu vége táblánál nehogy 5.-ben maradva gyorsítsál fel 100-ig, szépen váltsál vissza, hogy a lehető legjobb legyen a motor hatásfoka. nem szégyen a visszakapcsolás, hanem gazdaságosság. továbbá ahol lehet kerülni kell a fékezést. lejtőn lefelé szigorúan motorfékkel, úgyis lejtmenet programra vált az ecu, azaz nem ad semmi benyát. aki nagyon spórolós akar lenni, az mehet kamion mögött szélárnyékban. én ezt nem szeretem, gyorsabb tempóhoz vagyok szokva.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Disney+
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs