Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
nekem 14ért csinálták... fix ár a szomszéd szervizben vezérműszíjcserére
4000 amúgy az óradíjuk, az első toronyszilentek cseréje bele is fért 1órába... a váltószimering/kulissza-csere pedig anyagköltséggel együtt 7200 volt, itt is 1 órát számíthattak fel melóra ...amikor meg 3 napig hordtam a gépet a gyújtáskimaradást vizsgálni, kitesztelték, kiderítették, hogy gyújtásmodul rossz, cserélték ugyanolyan rossz bontottra ideiglenes megoldásnak, aztán következő nap rakták bele a jót, majd géppel a gyújtást is belőtték: itt is 4000 lett a munkadíj... nagyon korrektek, nem lehúzósak
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
4000 amúgy az óradíjuk, az első toronyszilentek cseréje bele is fért 1órába... a váltószimering/kulissza-csere pedig anyagköltséggel együtt 7200 volt, itt is 1 órát számíthattak fel melóra ...amikor meg 3 napig hordtam a gépet a gyújtáskimaradást vizsgálni, kitesztelték, kiderítették, hogy gyújtásmodul rossz, cserélték ugyanolyan rossz bontottra ideiglenes megoldásnak, aztán következő nap rakták bele a jót, majd géppel a gyújtást is belőtték: itt is 4000 lett a munkadíj... nagyon korrektek, nem lehúzósak