Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
Ez az én astrám fojtószelep háza yess.
Szerintem soha az életben nem volt még levéve róla és kitakarítva. Hogy a 204.000 km valós volt e amikor megvettem nem tudom. Abból gondolom hogy valós lehet mivel elől a gömbtámaszok még gyáriak voltak és szerelőm szerinte 230K-ig is elmehetnem a gyáriak. Ezek sem voltam rosszak még de ha már szétkapták az elejét akkor kicseréltettem azt is.
Azt is tegyük hozzá hogy akitől vettem azt mondta szinte csak városban használták.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- A Honor profi iPhone másolásban
- Delta dps -460-db-2 a hp466610-01 vagy ahhoz hasonló táp?
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Gyúrósok ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Analóg fényképezés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Készül a 200 megapixeles iPhone
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem soha az életben nem volt még levéve róla és kitakarítva. Hogy a 204.000 km valós volt e amikor megvettem nem tudom. Abból gondolom hogy valós lehet mivel elől a gömbtámaszok még gyáriak voltak és szerelőm szerinte 230K-ig is elmehetnem a gyáriak. Ezek sem voltam rosszak még de ha már szétkapták az elejét akkor kicseréltettem azt is.