Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Roleplay a covid alatt.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
Ez az én astrám fojtószelep háza yess.
Szerintem soha az életben nem volt még levéve róla és kitakarítva. Hogy a 204.000 km valós volt e amikor megvettem nem tudom. Abból gondolom hogy valós lehet mivel elől a gömbtámaszok még gyáriak voltak és szerelőm szerinte 230K-ig is elmehetnem a gyáriak. Ezek sem voltam rosszak még de ha már szétkapták az elejét akkor kicseréltettem azt is.
Azt is tegyük hozzá hogy akitől vettem azt mondta szinte csak városban használták.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung kuponkunyeráló
- Rövid kedvcsináló előzetest kapott a Marathon
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem soha az életben nem volt még levéve róla és kitakarítva. Hogy a 204.000 km valós volt e amikor megvettem nem tudom. Abból gondolom hogy valós lehet mivel elől a gömbtámaszok még gyáriak voltak és szerelőm szerinte 230K-ig is elmehetnem a gyáriak. Ezek sem voltam rosszak még de ha már szétkapták az elejét akkor kicseréltettem azt is.