Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Végülis az is elmegy, igen. De akkor szépet tervezzen a klub

Plusz költség persze, hogy nem éri meg. Max. annyiból, hogy ha el akarnám adni akkor kérheti sportkipuffal vagy a gyárival hibátlan álapotban lekezelve rozsdamentesen, ha kell visszaragasztom a betűket/emblémát (mert teljesen hibátlanul szedtem le) stb.. Most az, hogy a kipufogó pl nem hozná be az árát, nem feltétlen biztos, ha nem egy 60 éves párnak adnám el
De ha nem, akkor sem érdekel, ennyit bőven megért az, hogy 10x élvezhetőbb még felhúzott ablakoknál is az utazás, nyugtatóbb szebb az egész.
Elsősorban én ezt mind magamnak csinálom és hosszútávra. Szerintem ott valaki valamit nagyon nem jól csinál, amikor mások kedvéért / véleményéért tesz valamit. Ha meg eladásra, az a munka soha nem lesz olyan, mintha magadnakcsinálnád
Egyébként mai napra is megvolt a beosztás: jobb első kilincsen is volt egy kb 5 centi hosszú 1 mm mély karc. Ekkor már nálam volt valaki meghúzta
Szokásos módon finom smirglivel (igen azzal
) a műanyagig (mert hogy az a kilincs) lecsiszoltam. De sajnos nem volt szintben még így sem, tehát a műanyag is sérült nem csak a zománc. Na akkor megint szokásos módon Loctite -al kitöltöttem, újra szintbecsiszoltam, megpolíroztam, lefestettem sok rétegben, polír, megint festék, polír, lakk, polír, lakk. Ez is jól sikerült 

Aztán még úgy gondoltam baromi sok erőm maradt, úgyhogy lemostam az F astrát, majd végigpolíroztam kézzel. Kb 1 elem után bántam meg, de megérte, szép lett
Most F és H, mindkettő patyolat és polírozott, rendben vannak 

Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- DJI topic
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Független / 12Hó Garancia / Akku: 100% / Kijelző utángyártott
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szokásos módon finom smirglivel (igen azzal