Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• haddent

addikt

válasz AMD Power #41555 üzenetére

Végülis az is elmegy, igen. De akkor szépet tervezzen a klub ;] :DDD
    Plusz költség persze, hogy nem éri meg. Max. annyiból, hogy ha el akarnám adni akkor kérheti sportkipuffal vagy a gyárival hibátlan álapotban lekezelve rozsdamentesen, ha kell visszaragasztom a betűket/emblémát (mert teljesen hibátlanul szedtem le) stb.. Most az, hogy a kipufogó pl nem hozná be az árát, nem feltétlen biztos, ha nem egy 60 éves párnak adnám el :DDD De ha nem, akkor sem érdekel, ennyit bőven megért az, hogy 10x élvezhetőbb még felhúzott ablakoknál is az utazás, nyugtatóbb szebb az egész.
    Elsősorban én ezt mind magamnak csinálom és hosszútávra. Szerintem ott valaki valamit nagyon nem jól csinál, amikor mások kedvéért / véleményéért tesz valamit. Ha meg eladásra, az a munka soha nem lesz olyan, mintha magadnakcsinálnád :K

Egyébként mai napra is megvolt a beosztás: jobb első kilincsen is volt egy kb 5 centi hosszú 1 mm mély karc. Ekkor már nálam volt valaki meghúzta :( Szokásos módon finom smirglivel (igen azzal :DDD ) a műanyagig (mert hogy az a kilincs) lecsiszoltam. De sajnos nem volt szintben még így sem, tehát a műanyag is sérült nem csak a zománc. Na akkor megint szokásos módon Loctite -al kitöltöttem, újra szintbecsiszoltam, megpolíroztam, lefestettem sok rétegben, polír, megint festék, polír, lakk, polír, lakk. Ez is jól sikerült :K

Aztán még úgy gondoltam baromi sok erőm maradt, úgyhogy lemostam az F astrát, majd végigpolíroztam kézzel. Kb 1 elem után bántam meg, de megérte, szép lett :DDD Most F és H, mindkettő patyolat és polírozott, rendben vannak :B

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés