Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
haddent
üzenetére
Köszi szépen mindenkinek a válaszokat. Az biztos, hogy nagyon el van lustulva, mert vezettem egy másik, ugyanilyen gépet és sokkal jobban ment, mint az enyém. Amellett, hogy szinte csak városban volt használva nagyon alacsony fordulaton nagyon sokat állt garázsban az autó. Azóta olajcsere, vezérműszíj csere, szelepfedél tömítés csere, ilyesmik voltak és az elmúlt pár évben minden nyáron megtettem vele egy balatont oda vissza, 120-130km/h-s utazóval, utána jobb is volt pár napig, de aztán megint sokat állt és megint ellustult. Én most azokat a cuccokat szeretném kitisztítani belőle amik már évek óta le vannak rakódva, 120-130km/h-s utazó 5ödikben hosszú távon nem volt megoldás, de 4edikben 120-130km/h körül már tényleg nincs baráti hangja, azt se szeretném, ha rosszat tennék egy ilyen gyári állapotú motornak

Új hozzászólás Aktív témák
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest