- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
mohabá 007
üzenetére
Itt egyből a legelső a kiszemelt áldozat. Felhívtam, 19 ezer Ft, mondom ez nagyon korrekt, mert Kőbányán 40 -ből akartak nekem típusspeciset, karkus úr pedig 60 ért
Fel is adtam, annyit nem ér, erre véletlen találtam rá. Nagyon korrektek, a fémbe bele van nyomva a gyártási engedély vagy mi? (nem tudom pontosan de ami kell azt mondta bele van nyomva) és jár hozzá műbizonylat. Kérdeztem vizsgán mi a helyzet azt mondta ad mindent ami kell hozzá.Szerintem ezt el kell fogadni
Ha nem, akkor éppen azért is nagyon jó választás, mert típusspecifikus és semmit nem kell változtatni még lököst sem kell vágni. Magyarán ha gond van akkor lekapom, fel a gyárit, vizsga, le a gyári, fel ez. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Fel is adtam, annyit nem ér, erre véletlen találtam rá. Nagyon korrektek, a fémbe bele van nyomva a gyártási engedély vagy mi? (nem tudom pontosan de ami kell azt mondta bele van nyomva) és jár hozzá műbizonylat. Kérdeztem vizsgán mi a helyzet azt mondta ad mindent ami kell hozzá.
Ha nem, akkor éppen azért is nagyon jó választás, mert típusspecifikus és semmit nem kell változtatni még lököst sem kell vágni. Magyarán ha gond van akkor lekapom, fel a gyárit, vizsga, le a gyári, fel ez. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)