Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Markizmark
üzenetére
Kéne egy hibrid. Csak nem ez az ócska "emmmetronos ájamos", hanem egy olyan, hogy alapvetően benzines, de ha mittomén 3000RPM alá csökken akkor átkuplungol egy dízel mocira
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ablakos ez engem is érdekelne. Nekem is csak klíma gyere - klíma takarodj van. Vagy a hőmérsékletszabályzóval össze lenne kötve? (mert nem bovdenes, tehát akár...)
Nem hiszem 
Kicsit megijesztetek, hogy 90 ló + klíma az még mindig haláli?
Eddig csak 1-2x mentem klímával, városban, de nem tűnt fel, hogy nagyon elhalt volna a motor. Úgy érzésre/tipp kb. 100-200-al kér több pörgetést ugyanahhoza teljesítményhez ami nem vészes sztem. De igaz, még nem voltunk 5-en klímával 40 fokban körúton.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nekimegy saját partnereinek az ARM az AGI CPU-val
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Robotporszívók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ingatlanos topic!
- Spórolós topik
- Autós topik
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- További aktív témák...
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem hiszem