Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
tboy93
üzenetére
ja igen, az állapot... ott dől el végülis minden
szerintem a mienk a 23 éve ellenére is jó állapotban van (nem akarom elkiabálni), de ki lehetne fogni olyan alig 10évest is "jóáron" amire utána rá kell még egyszer költeni az árát, hogy tényleg jó állapotban legyen... mondják is körülöttem sokan, hogy "állapotot" veszünk, nem km-t meg életkort... félreérthető voltam, lehet... csak arra akartam célozni, hogy lecserélni egy kocsit egy alig 5évvel fiatalabbra, lehet hogy nem mindig a legjobb, ha az öregebb már biztosan rendben van és az új meg zsákbamacska
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szerintem a mienk a 23 éve ellenére is jó állapotban van (nem akarom elkiabálni), de ki lehetne fogni olyan alig 10évest is "jóáron" amire utána rá kell még egyszer költeni az árát, hogy tényleg jó állapotban legyen... mondják is körülöttem sokan, hogy "állapotot" veszünk, nem km-t meg életkort... félreérthető voltam, lehet... csak arra akartam célozni, hogy lecserélni egy kocsit egy alig 5évvel fiatalabbra, lehet hogy nem mindig a legjobb, ha az öregebb már biztosan rendben van és az új meg zsákbamacska