Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• davee_92

csendes tag

válasz Declare #30930 üzenetére

"Ami nagyobb baj, hogy a csomagterben nem tudtam kicserelni. Ha beteszem a ledet akkor villan kb 4-5-6 ot ilyen nagyon gyorsan es utanna elsötetül. Ha beteszem a rendes izzot akkor nem is kezd el egyböl vilagitani utana, csak ha csukom/nyitom a csomagteret....megint betettem a ledet, csomagter csuk/nyit, villogas es sötet. Elöl tökeletesen vilagit szoval nem a leddel van a baj. Nincs valakinek tippe, hogy mitöl lehet, vagy hl tudnek utana nezni?"

Nekem kimondott sofita led van a belső világításnál elől, illetve a csomagtartóban is, nekem nem világít halványan és nem is villog, a polaritásra kell odafigyelni és megy.
    Illetve ami fontos, hátul az olvasólámpa ledesítésnél kicsit babrálni kell a ledek érintkezőit, mert alapból a műanyagra rá van hajtva az érintkező, viszont az eredeti izzón, csak egyik oldalt van 1-1 érintkező, ha úgy hagyod zárlatot csinálsz hátul.
    GyafiTuningtól vettem én is a sofitákat, második körben, mert az elsők lilásak voltak, nekem az 5050-es hideg fehér jön csak be.

"Köszönöm! :R Jó erősen világít, sajnos nem homogén, de az inkább a gagyi DEPO-s lámpa hibája."

Mennyiért vesztegetik ezeket az angyalszem lámpákat, lehet velük látni?
    Corsa B és F Astra esetében semmire valók, azért nem igen bízok bennük, pedig tetszik a megoldás...

Új hozzászólás Aktív témák