- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
válasz
urban racer
üzenetére
na jóvan, haggyadmán magadat!! Megmondalak a zzóvónéninek! Amúgy meg karambolos a segge, de csak koccos, nem vészes. Én lakatoltam ki, SK, otthon hidraulikus emelővel. Nem megy rosszul, de én szeretném, ha jobban menne.Másoknak tetszik, én már nagyon megszoktam. Számomra valami 170LE és kb 250NM legalább lenne a megfelelő, amit úgy tudnék élvezni ezzel a kasztnival.
asszem kicsit sokra vágyom, he-heAzt a 3 csavart szedd le, ved ki a doboztartót, csiszold fel mondjuk drótkorongal, asztán alvázvédő, vagy színes "hemörájt".
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Nokian WR SUV 4 XL 255/65 R17
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Xiaomi Robot porszívó S40C, Bontatlanul, eladó!
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
asszem kicsit sokra vágyom, he-he