Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
2.0 CDTI 160 Le, automata. Igazából az üléshűtésen és az állítható keménységű futóművön kívül minden benne van amit anno bele lehetett tenni. 2010-es évjárat, ferde hátú, technical grey szín. Másfél éve van nálam, azóta 60 ezer km-t tettem bele, tehát mindössze ennyi tapasztalatom van.
Összegészében meg vagyok vele elégedve, eddig csak olajcserére hordtam meg a fékek voltak cserélve, de sajnos gyárit rakattam bele...
Pozitív: Az ülés nagyon kényelmes, és be lehet állítani a normális vezetési pozíciót még úgy is, hogy 190 centi magas vagyok. Hosszabb utak után sem úgy szállok ki, hogy fájna a derekam.A fogyasztása úgy, hogy nem kímélem 6,7-6,9 liter /100km. Futóműve elég feszes, de nem pattogok a nyári 20-as kerekekkel sem (245/35 R20), a téli 18-assal pedig pont tökéletes. AZ AFL+ -ról én is csak ódákat tudok zengeni, aki még nem ment vele éjszaka el sem tudja képzelni mennyire jól világít. Az automata refletort viszont nem veszi le, ha egy olyan autó megy előttem aminek gyenge a hátsó lámpája..
Negatív: A középkonzol bakelit szerű anyagból van, amikor hozzáértem recsegett-ropogott. Elvittem egy autohifishez aki szétszedte darabjaira, majd valami szigetelőanyagot tett az illesztésekhez, azóta nincs ilyen baj. Ezt mondjuk gyárilag is megcsinálhatták volna.. Hátul nem valami fejedelmi a láb és fejtér, valamint semmit nem látsz ki belőle pl tolatásnál => parkradar kötelező. Az automata váltó néha kicsit elgondolkozik, de egyáltalán nem vészes, volt már rosszabb autóm is ilyen téren. A nagy tömeg miatt gyorsabban kopnak a fékek.
KB ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Varia Aku Mini barista mérleg
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - Black - 512GB - BONTATLAN - 3 Év Jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest