Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
user2
tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
"A H és korosztálya Opelben tényleg egy pusztulat design kintről még emészhető, de bent KO. Azért nem vettünk anno újonnan H-t se, hanem G-t, mert a csomagtartó nyílása 30cm-el lett szűkebb. Plusz a jó kis CAN rendszer, itt forrasztok, ott pittyogok, fórumokon nem gyenge vajákolások mennek mindig, áldom az eszét az öregnek emiatt.
H-ban már csak valamilyen okoskereskes, szívósor hibás, szelepfedeles, rottyos váltós téma volt, G-ben nem."- A design-t hagyjuk, kinek a pap esete.
- CAN: nem volt hibátlan, tény.Pár kérdésem azért csak felvetődött:
- "Okoskerekes, szívósorhibás": az XER motorokban van okoskerék (illetve kerekek) tudomásom szerint. A szívósor hiba nem pont a twinport motorok jellemzője, amik a csodás műanyag mechanikával megáldott Z14XEP és Z16XEP, amik G-ben és a H-ban is voltak?
- "Szelepfedeles": szelepfedél mindegyiken van, nem? Ráadásul az ilyen-olyan XE és XEP-ken is műanyag, mint az XER-eken.
- "Rottyos váltó": ehhez műveletlen vagyok, nem tudom, milyen a "rottyos". Az M32 váltó problémáiról olvastam, de azok a J-ben vannak, nem?
- Mi köze mindennek az eredeti, totalcar cikkel kapcsolatban írottakhoz?De elengedtem. Nem volt rossz autó a G a maga módján, szerettem mindkettőt, amíg megvoltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest