Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
user2
tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
"A H és korosztálya Opelben tényleg egy pusztulat design kintről még emészhető, de bent KO. Azért nem vettünk anno újonnan H-t se, hanem G-t, mert a csomagtartó nyílása 30cm-el lett szűkebb. Plusz a jó kis CAN rendszer, itt forrasztok, ott pittyogok, fórumokon nem gyenge vajákolások mennek mindig, áldom az eszét az öregnek emiatt.
H-ban már csak valamilyen okoskereskes, szívósor hibás, szelepfedeles, rottyos váltós téma volt, G-ben nem."- A design-t hagyjuk, kinek a pap esete.
- CAN: nem volt hibátlan, tény.Pár kérdésem azért csak felvetődött:
- "Okoskerekes, szívósorhibás": az XER motorokban van okoskerék (illetve kerekek) tudomásom szerint. A szívósor hiba nem pont a twinport motorok jellemzője, amik a csodás műanyag mechanikával megáldott Z14XEP és Z16XEP, amik G-ben és a H-ban is voltak?
- "Szelepfedeles": szelepfedél mindegyiken van, nem? Ráadásul az ilyen-olyan XE és XEP-ken is műanyag, mint az XER-eken.
- "Rottyos váltó": ehhez műveletlen vagyok, nem tudom, milyen a "rottyos". Az M32 váltó problémáiról olvastam, de azok a J-ben vannak, nem?
- Mi köze mindennek az eredeti, totalcar cikkel kapcsolatban írottakhoz?De elengedtem. Nem volt rossz autó a G a maga módján, szerettem mindkettőt, amíg megvoltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Chuch Norris teret váltott!
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- TCL Elite klíma AKCIÓ
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
- 27% - GIGABYTE MO34WQC2 Karcos OLED Monitor! 3440x1440 / 240hz / 0.03ms / FreeSync!
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Xiaomi Watch S4,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest