- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
Eeeees eljott az ADSL kora a lakasba 60 dollar/havi aron
-
NoLF
veterán
holnap vége a nyaralásnak, FCUK
-
válasz
kételkedem #8189 üzenetére
Ezt így kell csinálni
Szép estét mindenkinek
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Lacazr93 #8188 üzenetére
Ha van kedved pár játék miatt fél-egy évente egy vagyont költeni a gépre, akkor PC.
Én 4éve untam meg,hogy fél évente 30-50k tolok a PC-be csupán játék miatt (valjuk be,nagy luxus mostanába) Azóta 20ft nem költöttem PC-re, mert netre elég, filmezésre ott az LCD.Amúgy az is bejön kozolba,hogy csak betolod a lemezt és megy.Nem kell instalálni,option-menübe turkálni,nincs grafika FPS közötti megalkuvás.
-
kételkedem
addikt
válasz
kételkedem #7679 üzenetére
update!
Telefonon jeleztem a problémámat a Sigtonnak, név szerint Majtényi Ágnesnek. Futárt küldtek a sérült hangfalakért, jogosnak ítélték a reklamációt (mondjuk ahogy kinézett, nem csodálkozom! ) és rendeltek nekem egy másikat. A mai napon megkaptam a gyári új, sértetlen hangszórókat. A Sigton eljárása korrekt volt, az ügyintéző segítőkész.
Nem, nincs érdekeltségem a cégnél és reklámozni sem akarok senkit, de így tartom tisztességesnek, hogy ne csak a hibáról írjak, hanem a hiba elhárításáról is!
-
Lacazr93
senior tag
A wii nekem nagyon nem jön be, az nekem kb olyan mint egy régi nintendo
(és ezzel nem leszólni akarom azt akinek az van, csak nekem ezek a kis kézi konzolok jönnek elő)
Amúgy énis nagyon a gép mellett vacilálok, mert azt legalább tudom folyamatosan fejlesztgetni -
ngabor2
nagyúr
-
-
Lacazr93
senior tag
Szerintetek inkább gépfelújítás vagy egy xbox360?
-
Lacazr93
senior tag
Végre kaja
-
Zenélünk (Mad World - Gary Jules), így legalább le vagyunk kötve
.
-
ToBeY
nagyúr
Nagyon király ez az új Mortal Kombat
-
Lacazr93
senior tag
Túl egy újabb hosszú napon
-
fokukac
nagyúr
Nagy az öröm, végre van aranybullánk is, örüljetek hát
Mondjuk a vármegyéket azért sajnálom...
-
Mawyx
őstag
N- típusú FET
vagy
N típusú FET? -
Kephamos
addikt
Hun van a káromkodós topik? Őrjöngeni akarok!
-
csapos2
addikt
Igen tisztelt kolleginák és kollégák!
Van itt a jelenlévők között olyan írástudó, aki tudna ajánlani nekem olyan programot, ami avi kiterjesztésű file-okból csinál nekem mp4-et? (Mielőtt megkapnám, hogy van egy közös barátunk G kezdőbetűvel... igen kerestem, de olyan kellene ami kipróbáltan jól működik, és hasznos is) ;-]
Előre is örök hálám.
-
válasz
Lortech #8149 üzenetére
Azért mert ha nem adom el neki akkor hónapokig csenget a kapumba és könyörög hogy adjam oda neki, az pedig végképp kiakasztana. A szaga azért zavart mert nagyon feltűnően illatos volt, szóval nem leszólni.
#8131 pohár: Nagyinak gyógyszerre kellene, sajna már csak egy él.
-
ngabor2
nagyúr
jó reggelt
hétfő van!
-
Tim82
félisten
Nem, konkrétan az a baja, hogy ha lenézi a másik embert ilyen-olyan okok miatt, akkor ne üzleteljen vele. Vagy ne sírjon utólag a szája, hogy büdösromaparaszt, amikor azért belegondolva, hasznot hozott neki az üzletfél. Egyébként meg teljesen igaza a kőbaltafejű fórumtársnak. Ha büdös nekem a másik fél, nem kötök vele üzletet. Ha viszont üzletet kötök vele, akkor nem sír utólag a szám, hogy büdös volt a másik fél. Ennyi.
Remélem, nálam tényleg értő olvasás játszik be jól.
-
Lortech
addikt
válasz
Tothgera30 #8130 üzenetére
Értő olvasás, hagyjuk már, tudod is te kitől jött a pénz, meg amúgy is pont ez volt a lényeg.
Tudod, ha nem tetszik a vevő, akkor el kell küldeni a fenébe, de így meg üzleteltél egy általad megvetendő társasággal, és még meg is írtad, hát te azért, én meg ezért vetlek meg.
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #8147 üzenetére
Nincs is itthon, egy gonddal kevesebb.
-
bnss
veterán
Annak örülök, igazából nem ez a probléma, csak tetézi a holnap reggeli kelés.
venember: sajnos nem, pedig igyekszem. De amikor úgy indulsz el otthonról, hogy amikor elhagyod a várost, már honvágyad van, akkor nem tudok mit tenni. Ez a hangulat most nagyon elkapott, kellene egy sör...
-
lujó55
addikt
Na, logout. Megyek fürdizni.
Jóccakát! -
koshmar
veterán
-
bnss
veterán
Újra vasárnap este, újra egyedül, újra munka holnap reggel. Panaszkodásból egy hétre ennyit. Mellesleg szép estét kívánok!
-
lujó55
addikt
válasz
BlacKSouL #8135 üzenetére
Hahó, ember! Én is szeretnék úgy élni, hogy a gyerek nyugodtan tudjon elmenni biciklizni az osztálytársaival és ne kelljen félnem, hogy kivasalja-e valami paraszt, vagy megveri valami rézbőrű a bicajáért. Azt mondtam, hogy ha mind pacifisták lennénk akkor nem lettek volna háborúk, fejlesztések és mai modern világunk.
Nézd inkább a Nat. Geo-t bek@kálsz, olyan jót látsz!Bugatti Veyron, ahogy készítették. Nézz bele! Annyira jó lenne egy ilyen járgány nekem dolgozni járni.
-
-
BlacKSouL
addikt
én idealista pacifista lusta vagyok.
Én mindig szerettem volna egy jobb világban élni, és szerintem ha a környezet ideális lenne, akkor az emberekben talán fel sem merülne a gonoszság. Persze ahogy elképzelem az emberi agy túlbonyolítottsága miatt lennének őrültek akik ugyanúgy gyilkolnak pl. De sajnos jelenleg alapvetően ez a kevesebb.
A Pusztító világának néhány eleme tetszetős, de sajnos az sem tökéletes. -
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #8130 üzenetére
vagy gyorsan elkölteni
-
-
Lortech
addikt
válasz
Tothgera30 #8123 üzenetére
Azt' a pénze nem volt büdös?
-
BlacKSouL
addikt
Szerintetek is irreális elképzelni egy olyan világot, ahol az emberek nem egymást agyontaposva, megölve, elpusztítva, kirabolva élnék az életüket és jutnának előbbre? Vajon ez genetikailag be van kódolva? Ha már intelligensebbnek mondja magát a többi élőlénynél, azzal nem járhatna együtt az hogy a haladást nem csak az eszetlen egymást pusztító versengés révén tudná elérni, fejlődni?
Szükséges rossz, hogy így működik a világ?Lehetséges elképzelni egy más világot? Mi más lenne szükséges hozzá? Unalmas lenne úgy a világ?
-
Ezt én sem szívlelem, sőt, jelen esetben az dühített fel hogy mikor többször ígérte hogy jön "xy" időpontban, én meg vártam rá, akkor nem jött, most meg mikor ráér és jön akkor engem sürget hogy siessek haza mert jönne a cuccért és csak most ér rá, egy fél óra múlva már nem, mikor semmi dolga sincs, max. vasat lop amit lead a méhbe...
-
nike_
addikt
válasz
Tothgera30 #8123 üzenetére
ezeket én is úgy bírom. múltkor hirdettem a telefonom 40k HUF-ért, erre mi az első üzenet? szia nike_, 30k-t adok érte, többet nem. na mondom, akkor neked se lesz tőlem telefonod.
-
Fát lepakoltuk és egy részét be is pakoltuk a pincébe, ez eddig rendben. Viszont a munka elhúzódott, mert közben jött egy piros Astra F-el egy roma "úr" aki tövig nyomott dudával lassított a ház előtt. Azt tudni kell róla hogy volt egy régi kanapé két székkel (olyan jó 15-20 éves konstrukció) amire már 3 hónapja gyűjtik a családit, és zaklatnak éjjel-nappal hogy mutassam meg minden rokonjuknak. Persze leráztam őket, így egy jó hónapja már nem is jöttek könyörögni de most pénz állt a házhoz jöttek megvenni az áhított bútorokat. Tehát, kimegyek, erre rögtön azzal kezdi hogy úgy tudja van eladó kanapénk. Mondom, ja (kb. 3 hónapja tudod), van, de 12k lenne ahogy mondtam és jár hozzá két szék is. Erre ő: "...hát ha lenne annyi pénzem elvinném, de csak 11k-t tudok adni érte, mert a futó is pénzbe kerül, de azért láttam hogy van szép cserépkályha a másik házban, az nem eladó, mert azt is vinném ha lenne rá pénzem..." Ekkor kicsit kiakadtam, és válaszoltam: 12k-ért viheted a kanapét a két székkel, úgy ahogy kérted. Erre jött az apja is,akinek még kellett valami, de a beszédéből nem lehetett kivenni, bezzeg testszag annál inkább játszott, pedig ki vagyok képezve de ez durva volt. Nah, végül fél óráig magyarázta hogy miért engedjek egy ezrest az árából, de látta hogy nem megy semmire a "cigánykodással" így végül hozott futót és elvitte a kikiáltott áron. Azt még hozzátenném hogy mikor mondtam hogy fel kellene rakni és egyedül nem tudom, akkor emberünk faterja rögtön rávágta: "...én a rossz lábammal?", persze ültek még az autóban vagy ketten, azok a dohány füstjében elmerengve ki se szálltak a kocsiból, de végül emberünkkel ráraktuk a futóra és el is búcsúztunk isten hírével, remélem soha többet nem találkozom vele.
-
-
pohár
félisten
na, jó volt ez a csirkepörkölt
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #8115 üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #8115 üzenetére
Hátha megtérnek a kordás korszak után...
-
kételkedem
addikt
A cigit nem engedték a secusok, de sör az volt rendesen dobozból, műanyagpohárból!
A legjobban az a házaspár tetszett, akik Korda György - Balász Klári dalestre készült, csak rossz buszra szálltak fel! Ha már ott voltak kacsatánccal és egyet jobbra, egyet balra tánccal szórakoztatták a körülöttük levőket! -
Lacazr93
senior tag
Ez az El clásicó elég gyenge volt
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #8109 üzenetére
cigifüst, sörszag? fullos buli volt?
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #8106 üzenetére
Forgasd el a fotókat.
-
kételkedem
addikt
válasz
kételkedem #8070 üzenetére
-
SpongyaBob
veterán
Jó reggelt! Legyen szép napotok!
-
Jó reggelt és szép időt kívánok mindenkinek a mai napra.
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #8098 üzenetére
a végére egész jó lett a meccs azért
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #8100 üzenetére
pontos labda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Warzone
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 7400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 480GB SSD
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black - 2026.05.28.-ig Nemzetközi Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest