- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
mustáros tarja velesült krumplival, nyammmm
-
AMD Power
titán
Tud valaki valami jó oldal ahol autók adatbázisa van fönt? Hasonló mint az osszesauto.hu
-
BlacKSouL
addikt
..grillparti a lőtéren..
-
-
SpongyaBob
veterán
Jó reggelt mindenkinek és kellemes húsvéti ünnepeket!
-
válasz
Winner_hun #8390 üzenetére
Tudom én, de én időben szólok csak
-
válasz
Tothgera30 #8388 üzenetére
Ki korán kell, álmos marad
Szépet, sok locsolkodót, vagy piros tojást
-
Szép húsvét reggelt
.
-
pohár
félisten
tudtok olyan faliképet, aminek egy nagyváros a témája naplementekor, kb ilyesmi:
ilyen érdekelne, csak szélesebb kivitelben, amilyet láttam újságban az panoráma kép volt, mert nagyon széles volt
-
vikvuk
senior tag
válasz
SpongyaBob #8385 üzenetére
de olvashatja
és ha elolvasta mégse változtat már kattan is a bilincs
-
vikvuk
senior tag
válasz
SpongyaBob #8383 üzenetére
előtte írnék neki, hogy ne folytassa a "zaklatást"
-
ToBeY
nagyúr
Mit tennétek a helyembe?
Van egy ember iwiw-en aki mindíg bejelöl,megkérdeztem hogy honnan ismerjük egymást,de nem válaszolt,így töröltem!De megint bejeölt,akkor elutasítottam,majd megint bejelölt.Most függő kapcsolatba hagytam... -
NoLF
veterán
imádnivaló kis túrám után végül hajnali 3/4 3ra sikerült hazaérni, este fél11 körül indultam sopronból. 2 hónapot állt az azutó, most meg 1700kmt kapott egy hét alatt és jövő héten is kapni fogja
-
BlacKSouL
addikt
Gyarmat, Szklabonya, Nagykürtös, Alsósztregova, Losonc, Fülek
Csak az utak ne lennének arrafelé olyan borzalmasan sz.rok. A Tarjánba bevezető, meg az itteni utak is pocsékak, de a kürtösi, korponai, meg losonci járások útjai egyszerűen szörnyűek. 205/55/16 kerékkel is már gyilkos a futóműnek. A hülye tótok meg a kátyúkon is tolják át mint a bolond. Mit számít hogy kieseik a kerék... -
Faterral bringáztunk egy keveset, szép idő van hozzá, sőt most beindult a tömegvándorlás mindenki jön haza, mármint rokonok/ismerősök.
-
neduddki
nagyúr
válasz
fokukac #8373 üzenetére
Hi!
"Jámbor ember vagyok, talán azért, mert anyai ágon egy nagybátyám kántor volt, és már kora ifjúságomban magamba szívtam a jó erkölcs törvényeinek tiszteletét. Ezért csak a legritkább esetben szánom rá magamat arra, hogy Márta napján lopjak. Mártának hívták az anyámat, és ez a nap nagy tiszteletben áll előttem. Ne csodálják maradi erkölcsi felfogásomat; de tapasztalataim a napnál világosabban igazolták, hogy bizonyos elvek és hagyományok tisztelete nélkül nehéz és göröngyös minden útja az életünknek, míg ha képesek vagyunk eszményeinkért és elveinkért lemondásra, úgy a göröngyös út is simán járható.
Mindezt azért tudom ilyen okosan, művészi egyszerűséggel, de mégis megkapóan leírni, mert magam is kántornak készültem gyermekkoromban.Hogy mégsem így lett, azt hőn szeretett atyám rábeszélőképessége okozta. Ő ugyan egyszerű halászmester volt, de azt kérte tőlem, hogy matróz legyek, mint az apja, nagyapja és valamennyi őse, beleértve a dédapját is. Lefestette előttem a hajósélet szépségeit, a tengerész kiváltságos helyzetét a polgárok között, és megemlítette Lord Nelsont, aki annak idején dédapám bátorságára hivatkozva ellenezte, hogy az öreget karóba húzzák. Atyám szelíd rábeszélése azonban hatástalan maradt volna, ha utolsó okfejtései során nem ver egy fél árboccal addig, amíg meghajolva érveinek súlya előtt, beálltam hajósinasnak.
De a vágy, hogy hirdetője legyek a békének és az emberszeretetnek, ma is úgy él bennem, mint ifjú gyermekkoromban, amikor az életről még mit sem tudtam, kispajtásaimmal játszadoztam, és hőn szeretett atyámat eltámogattam a mentőállomásra, ha győzött felette a kocsmai söpredék túlereje...
Olvasottságomat anyai ágon szereztem. A Genovéva című megható történet volt az első könyv, amelyhez hozzájutottam, és az évek során többször is elolvastam. Később a kezembe került a Gil Blas című munka, és a Sing-Singben tízszer is átfutottam „ Lohengrin, a Hattyúlovag” históriáját. Ez a mélyenszántó történet végképpen átformálta a gondolkozásomat, midőn megértettem a mű örök, emberi tanulságát: hiába titkolod múltadat; a nő előbb-utóbb rájön, és te röpülsz, mint egy hattyú.
Mily bölcs és mélyenszántó gondolat.
Szerzetesi hajlandóságomnak tudom be, hogy mindig szívesen elmélkedem egy cella magányában, és csak aki már készített papírzacskót, az tudja, hogy e művelet mennyire alkalmas az elmélyülésre.
Így lettem vándor, aki a megértés, a béke és szeretet elvét hirdeti. Van néhány parancsolatom, amelyeket minden körülmények között megtartok.
1. Kerüld a civódást és a nyers erőszakot.
2. Kerüld a kötekedő embert.
3. Igyekezz szelíd rábeszéléssel hatni felebarátaidra.
4. Ne hivatkozz mentő tanúkra, mert mit érsz vele, ha ismerőseidet bezárják?
5. Ne tégy hamis esküt, csak ha muszáj.
6. Kerüld a részeg embert, hogy téged se molesztáljanak hasonló állapotban.
7. Ne légy hiú és beképzelt, hogy különb és okosabb légy, mint embertársaid.
8. Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
Ennyit magamról, jellememről, múltamról, törvényeimről és érdekes egyéniségemről.
[..]
- A posta mögött lophatsz esetleg egy autót, úgy gyorsabb.Felháborodással utasítottam vissza:
- Ma? Márta napján?
- Ja igaz. Te hibbant vagy... Szóval mindegy, csak siess."
udv
neduddki
p.s. csak aztunnam ki tanata ki hogy szegeny Tsullog pontjait masik kivalo levelezohoz rendelik:- (
-
fokukac
nagyúr
Olvasott emberek tudják az ilyent. Volt néhány lovag, akik közül az egyik hattyú lett, mert egy hölgyismerőse lépten-nyomon énekelt.
- Ahelyett, hogy szájon vágta volna? - csodálkozott Hopkins. -
pohár
félisten
fú de finom volt ez a birka, főtt krumplival, savanyú ubival, nyamnyam
-
-
válasz
Tothgera30 #8364 üzenetére
Nem jött át a poén teljesen
-
-
válasz
Tothgera30 #8362 üzenetére
Miért is, tán nem tetszene Dylen ?, hogy plasztikáztatni kellene, pedig képről már láttam, szerintem csinos
-
-
válasz
Tothgera30 #8357 üzenetére
Hát nem vagyok én Dave, sem Dave+
(
)
-
lujó55
addikt
Jó reggelt
Aludtam egy "picit", jobb a pihenés ilyenkor, de a fejem továbbra is hasogat.
Doktornéni levetkőzetett és megvizsgált úgy ahogy illik. Kesztyű nélkül! Ha nem lettem volna beteg, esküszöm zavarban is lettem volna. Csini nagyon és még mindig szépen meredeznek neki a 2 éve bevarrt szilikonpárnácskák. Miniszoknya, kivágott dekoltázs.
Amúgy beszéltünk a betegségemről is, eredménye: arcüreggyulladás és hörghurut,
Leflokin, Ben-u-ron, suspensio terpini, C-vitamin: 6830 Ft a gyógyszertárban, benzin 1000Ft, tea és sok folyadék, narancs, banán, stb: 5200Ft. A mély dekoltázs és miniszoknya látványa érzéki tapogatással felbecsülhetetlen...
Szerintem meggyógyulok hamar -
-
pohár
félisten
válasz
molnarpeter #8354 üzenetére
itt három zsemle volt 11-kor, szendvicsként
ééés fő a finom birka a bográcsban -
ToBeY
nagyúr
Megvolt az ebéd grillezett lazac+párolt zöldség és mellé egy kis wasabi
-
válasz
Tothgera30 #8338 üzenetére
Ez most Dylen-ről készült ?
-
Froclee
őstag
válasz
molnarpeter #8341 üzenetére
szerintem te a félálomról beszélsz, amiből felkeltél. az alvásparalízis az, mikor tudod, hogy álmodsz, de nem bírsz belőle felkelni. az én esetemben az történt, hogy:
azt álmodtam, hogy a f@szfej vezetés oktatóm elkezd rajtam hangosan röhögni, majd ez a zaj egyre fülsüketítőbb, majd megtízszereződik, százszorozódik a nevetése. én ekkor már tudtam, hogy ez csak egy álom, de nem bírtam felkelni. minden erőmmel megpróbáltam kinyitni a szememet és a középső ujjamat akartam bemutatni neki, de nem mozdult egy végtagom sem. ebben a pillanatban úgy éreztem, hogy 10-20 centivel valaki feljebb húzott valaki az ágyon és azt hittem, hogy elráncigál és én szépen meghalok. erős szívdobogás, megpróbáltam üvölteni, de nem jött ki hang a torkomon, eközben végigpróbáltam a KAPD-BE ujjamat kinyújtani, de ez sem sikerült. ez körülbelül 10-15 másodpercig tartott, minden reményem a középső ujjamban éreztem, de nem akart mozdulni az istenért sem (közben persze végig fülsüketítő nevetését hallgattam). végül nagy nehezen felkeltem. nagyon-nagyon beszartam…fél óráig nem bírtam visszaaludni, mert tényleg teljesen halálközeli élménynek hatott. itt egy cikk a jelenségről:
a sors iróniája, hogy ma reggel is felidegesített az oktatóm. remélem ma azt álmodom, hogy megruházom az öreget
(érdekes módon egyébként valami perverz vágyat érzek, hogy újra átéljek valami hasonlót...) -
Froclee
őstag
ma életemben először volt részem alvás paralízisben. egyrészt borzalmas volt, mert konstans halálfélelmem volt, másrészt meg örülök, hogy egyáltalán megéltem ilyet.
"Az alvási bénultságot, orvosi nevén alvási paralízist nagyon sokáig természetfeletti jelenségként értelmezték az emberek, pedig ez a folyamat az alvásnak egy különleges, módosult állapota. Az ember elalváskor vagy éppen ébredés előtt akarata ellenére képtelen megmozdulni vagy megszólalni, ugyanis izmai és végtagjai egy rövid időre részlegesen megbénulnak."
nektek már volt ilyen?
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #8336 üzenetére
És ha azt a kisgyerek a szájába veszi nem gond?
-
ToBeY
nagyúr
Ha leforázzom a játékot (labda) az elvileg fertölteníti?
-
BlacKSouL
addikt
-
zolynet
veterán
rég volt ilyen hosszú hetem,
klasszikus reggel el, este haza, eldől
jó lesz egy kis levegőváltozás, go to Szeged -
kételkedem
addikt
Megyek sztriptízelni doktornéninek (legalábbis derékig majd le kell vetkőzni, gondolom felül).
Az orvostudomány ma már olyan fejlett, hogy 3 méterről, nagykabátban is pontosan diagnosztizál az orvos! Azok az elavult sztetoszkópos, nyelvlapátos, nyirokmirigy tapogatásos módszerek mára elavultnak tekinthetők!
Friss levegő, c vitamin, valami gyulladáscsökkentő, és amit a doki csak úgy emlékezetből felír majd rendbe hoz! Jobbulást!
-
lujó55
addikt
Jó reggelt, szép napsütést mindenkinek!
Megyek sztriptízelni doktornéninek (legalábbis derékig majd le kell vetkőzni, gondolom felül). Azt hittem, csak megfázás és torokfájás, de fáj a tüdőm is és láz lett a vége -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #8321 üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #8316 üzenetére
gyönyörű nőkét...
hála a jó istennek, hogy a Te szépautó-ízlésed, meg a környékemen elérhető nők szépautó-ízlése különbözik
Hallottam már rá kritikát, de az meg is mondta hogy nem tetszik, vagy egyszerűen semmit nem mondott rá..
Ráadásul 12-79 éves kor közötti nők is mondták. Lehet hogy erre Nógrádban a nők ízlésében a konzervatív szedánforma csipetnyi dizájnnal megtetézve, kipróbálva kényelemre, meg a világos ízléses beltér és szintén dizájnos műszerfal keveréke összességében előnyt élvez. Mert mivel tudják összehasonlítani konkrétan?de kit akarok én meggyőzni mi?
-
NoLF
veterán
sopron jó, sopron szép
-
venember83
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
Winner épp' most veri szét a bejárati ajtóm körül a falat
Sziszus, majd legközelebb lemosatom, okés?
(csak, hgoy a setítnek jó idője legyen másnap)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #8307 üzenetére
..akkor..?
Lehet hogy senkinek nem tetszik, de a szemembe mégse mondhatják hogy ezdeszarszerintemmeg. Inkább mondanak valami kegyes hazugságot.Mindenesetre ma öltöny-nyakkendőben vagyok, 4-kor megyek próbálkozni. Reggel nem láttam. Remélem nem nyúlta le valaki...
-
Rockhajó kivégezve (The Boat That Rocked az eredeti címe), őszintén szólva a soundtrack viszi a filmet a story csak mellékes, inkább olyan sugallata van hogy a film végéig várja az ember az áttörést, de úgy semmi különös nincs benne. Illetve a szinkronizált verzió (azt néztem én is
) nem sikerült túl jól, inkább feliratosban ajánlanám. De ez kihagyhatatlan, egyszerűen klasszikus, nem a sok mai kevert szir-sz@r:01 - Duffy - Stay With Me Baby
02 - The Kinks - All Day And All Of The Night
03 - The Turtles - Elenore
04 - Beach Boys - Wouldn't It Be Nice
05 - John Fred And Playboys - Judy In Disguise
06 - Martha Reeves & The Vandellas - Dancing In The Street
07 - Smokey Robinson - Ooh Baby Baby
08 - Herb Alpert - This Guy's In Love
09 - Tommy James - Crimson & Clover
10 - Jeff Beck - Hi Ho Silver Lining
11 - The Who - I Can See For Miles
12 - The Troggs - With A Girl Like You
13 - Boxtops - Letter
14 - The Hollies - I'm Alive
15 - Chris Andrews - Yesterday Man
16 - Paul Jones - I've Been A Bad Bad Boy
17 - Tremeloes - Silence Is Golden
18 - Skeeter Davis - End Of The World01 - The Who - My Generation
02 - Cream - I Feel Free
03 - Jimi Hendrix - The Wind Cries Mary
04 - Procul Harem - A Whiter Shade Of Pale
05 - Otis Redding - These Arms Of Mine
06 - Junior Walker - Cleo's Mood
07 - Supremes - The Happening
08 - The Turtles - She'd Rather Be With Me
09 - Easybeats - Friday On My Mind
10 - The Bystanders - 98.6
11 - The Kinks - Sunny Afternoon
12 - Cat Stevens - Father And Son
13 - Moody Blues - Knights In White Satin
14 - Dusty Springfield - You Don't Have To Say You Love Me
15 - Lorraine Ellison - Stay With Me
16 - The McCoys - Hang On Sloopy
17 - The Isley Brothers - This Old Heart Of Mine
18 - David Bowie - Let's Dance -
NoLF
veterán
ehh... iszonyat jó idő van. ha nem lenne ilyen hideg a fertő-tó, tuti belecsobbannék
-
Winner_hun
félisten
válasz
BlacKSouL #8302 üzenetére
Ehhez minek iwiw link ha itt a PH-n is fent van?
-
-
BlacKSouL
addikt
"Bugyinedvesítő, nőmágnes, csajozós, randiverda"
Legalábbis amikkel mások jellemezték. Egyébiránt láthattad volna Te is, ha anno le mersz jönni a teremgarázsba velem.Mondjuk nem is erőltettem. Nem stílusom kocsival csajozni, max ha ő eladja saját magát
oldman: a City az hivatalosan fateromé, vagyis ő használja. Én meg ezt
-
Mawyx
őstag
válasz
venember83 #8299 üzenetére
ezt akkor világéletemben rosszul írtam
(#8300) Lortech: ez is tök idegen nekem, hogy idegen szavakat símán elláthatok raggal, mintha a mi szavunk lenne..
Köszi mindkettőtöknek, jövök még
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- PS Plus előfizetések
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!