Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz Tim82 #53573 üzenetére

Arra a hozzászólásra szándékosan nem reagáltam, egyrészt az előttem szóló mindent leírt, másrészt ne akarok flame-wart.

Kiegészítésként annyi, hogy tisztelet és becsület (Zsolti, a béka mellett) azoknak, akik akármilyen okból kiállnak a fentiekért, én inkább leszek bátor, jó Sir Robin. Főleg azért, mert, amint írtam, a kiállásban sem látok sok perspektívát, már azon túl, hogy megbuktatunk egy hatalomittas idiótát, merthogy ezzel utat csinálunk valami olyannak, ami szerintünk a kisebb rossz. Tényleg nincs jobb ötletem, de ebben meg nem hiszek.

Amúgy jöhetnek a fogadások a kormányzati és oligarchai magángépbeszerzések fellendülésének mértékére Mo-n (esetleg a nemzeti légtársaság megbízható káderekkel való újraindítására), merthogy ezek azért figyelnek és tanulnak, és ugye az lejön a szomszédoknál történtekből, hogy a saját repülő életet (és ami ennél is fontosabb: felbecsülhetetlen vagyont) menthet.

p

Új hozzászólás Aktív témák