- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Arra a hozzászólásra szándékosan nem reagáltam, egyrészt az előttem szóló mindent leírt, másrészt ne akarok flame-wart.
Kiegészítésként annyi, hogy tisztelet és becsület (Zsolti, a béka mellett) azoknak, akik akármilyen okból kiállnak a fentiekért, én inkább leszek bátor, jó Sir Robin. Főleg azért, mert, amint írtam, a kiállásban sem látok sok perspektívát, már azon túl, hogy megbuktatunk egy hatalomittas idiótát, merthogy ezzel utat csinálunk valami olyannak, ami szerintünk a kisebb rossz. Tényleg nincs jobb ötletem, de ebben meg nem hiszek.
Amúgy jöhetnek a fogadások a kormányzati és oligarchai magángépbeszerzések fellendülésének mértékére Mo-n (esetleg a nemzeti légtársaság megbízható káderekkel való újraindítására), merthogy ezek azért figyelnek és tanulnak, és ugye az lejön a szomszédoknál történtekből, hogy a saját repülő életet (és ami ennél is fontosabb: felbecsülhetetlen vagyont) menthet.
p
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Baldur's Gate 3
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest