- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
Itt az emberek tokhulyek, es meg humorerzekuk sincs.
Kerdezi az egyik neni ma, mikor kiviszem nekik a 3 tapast amit rendeltek (olivabogyok fetasajttal, kremsajttal toltott padron paprikak es rantott csirkemellcsikok fuszeres bundaban) ramutatva a csirkere, hogy az ugyan micsoda. Mikor elohozakodom az arnyolt mosoly moge bujtatott maximalisan oszintenek hangzo valasszal, miszerint ez itt a hires kubai grillezett kekbalna-steak, sem mosoly, sem ertetlenkedes nem jon valaszkent, hanem csak egy remult "VIGYE EZT INNEN AZONNAL, EN ILYET NEM RENDELTEM" felkialtassal maris hadonaszik es levegoert kapkod... Orulet, alig birtam kimagyarazni hogy termeszetesen ez csirke amit rendeltek de annyira nem akartam elhinni hogy a 3bol nem tunt fel melyik lehet az, hogy kinomban viccelnem kellett...
Bloeh.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest