Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Jok ezek az Illy-Segafredo-satobbi keverekek, de azert sok erdekes dolog van meg ezeken kivul, erdemes probalkozni. Rengeteg 'kezmuves' speci keverek van, ezek a nagy cegek persze tudnak standard minoseget, de ha tenyleg erdekel a dolog, akkor erdemes keresgelni.
while (!sleep) sheep++;
-
tildy
nagyúr
Apumnak a maniaja a Radeberger Allandoan ezt hajtogatta/hajtogatja.
Aki a lagert szereti annak nem ajanlom.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
NoLF
veterán
Mindenki a maga cseresznyejenek a pogacsa.
Luwak nem volt meg, csak a kamu, ami nagyon izlett. Persze en sem vennek magamnak, mert semmi ertelme. Nekem tokeletes az illy, vagy valamelyik normalisabb - ugyis ingyen van, s olyanra fozom amilyenre tetszik.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
concret_hp
addikt
alapvetően én is új cucc párti vagyok 1-2 dolgot vettem eddig használtan ami kicsit nagyobb értéket képvisel, de azt mind ismerőstől vagy úgy hogy több közös ismerősünk volt. telóból meg pont nincsenek nagy igényeim, mostanit is addig tervezem gyűrni, amíg működik
vagy fullba vagy sehogy :D
-
bobsys
veterán
-
tildy
nagyúr
Attol fugg hol elsz es mit tartasz fontosnak. Errefele a tarifacsomaghoz adjak "ingyen" a telefonokat, 2 eves szerzodessel. 34 font/hos csomag , iphone 4s illetve htc one x kozul valaszthattam majd masfel eve. Jovore jar le a huseg, megint elhozhatok egy telefont.
De a fuggetlen keszulekarak is tobbnyire olcsobbak az otthoninal."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini PC
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.