- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Bp-ről ismerőstől indulásnál bekapcs. Függőleges csíkok sokasága. Kikapcs, bekapcs, még mindig. Ahh, reset kell neki. Helyrejött. Emnullás tudása kicsit hiányos, amúgy idehozott, köszönöm.
Útközben szerencsére nem volt különösebb dugó egy pár perces tötymörgést és egy hídjavítási 3 sávból egyet csinálunkon kívül.
Német pályán közlekedni nagyon jó, az otthoni közlekedés kb. rossz vicc kategória ehhez képest. Persze itt se angyal mindenki de pl. jobbról előzés az nulla mínusz egy, sebességbetartás 100-ból 98. Azért itt is sikerült találkozni kintfelejtett táblákkal. Persze lehet nem azok voltak vagy valamit épp előkészítettek...
Sebességhatáros téma Integrával való gyors konzultációig (itt köszönet érte még 1x) nem teljesen volt világos. Német határ, 2x ki volt rakva hogy városon belül 50, azon kívül 100, pályán 130. Na én ezzel úgy voltam hogy akkor majd ha fektetett nyolcas sebességgel lehet közlekedni lesz hozzá valami "no speed limit" tábla. Elég sokáig nem volt, meg még mindig nincs...
Sajnos a kinti 2. tankolásnál egy kicsit szét voltam szórva, így kb. fogalmam sincs hogy a ~480 Ft-os OMV 95-ös benzinnel mennyi volt a fogyasztás. Lassan akart ürülni a tank annyit láttam a mutatón.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Óra topik
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Cyberpunk 2077
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nargile - vízipipa
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Napelem
- További aktív témák...
- LG 27MK600M-B 27 IPS Full HD monitor eladó
- Dell Vostro 15,6" FullHd IPS,Magyar vil.bill,core i5,8-32GB RAM,240GB-1TB SSD,Új akku,Új töltő
- Makulátlan!Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256SSD+1TBHDD,ÚJ AKKU!
- Dell,14"FullHd IPS,core i5,8-16GB DDR4 RAM,256-512GB SSD,Jó akku,nagyon szép
- Fujitsu AKCIÓ ,vil.bill,15,6"FullHd IPS,8.gen.i5, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest