Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz venember83 #4325 üzenetére

Napsütés, felhőtlen kék ég, nappal 26, éjjel + (azaz plusz) 15 fok (°C-ban mindenképp), száraz, tehát nedvességtől teljesen mentes utak, járdák, amin nincs 5 centi vastag kőzúzalék és por és só, kellemes déli szél, és ezt minimum 2 hétre 100%-ban állandósító időjárás előrejelzés.
    Ennyi lenne csupán a kérésem a teljes boldogsághoz. Addig csak a tél undorító dolgait látom, ami rajtam lecsapódik. Ha hó esik, és nem takarítja senki, akkor azért. Ha +5 fokban kiszórnak a semmire négyzetméterenként 2 tonna sódert, és aztán hónapokig ezen a sóderen kell közlekedni, akkor azért.
    Ezt most csak azért mondom, mert pl. egy szélvédőcsere nem 100 Ft, és a sok mocsoktól amit egymásra szórnak a kocsik, nekem már látszik egy csomó csík, amit az ablaktörlő lapát a kavics meg porszemekkel vésett a szélvédőbe. Tehát 20x-os amortizációval számolhatok ebben a tetves országban, mert a soha meg nem csinált fótosgatya utak mellett még számos eszközzel lehetetlenítik el folyamatosan megállás nélkül az életet, amikkel összességében más helyeken ilyen mértékben még sehol nem szembesültem.
    (Emigránsok és de-ma-gógok most mondják egyszerre: "..mé nem költözöl el..". Köszönöm.)
    Igen, biztos vannak sokkal szarabb helyek is. Tudom. De ennek a kurvaországnak nem kéne ilyennek lennie, és mégis ilyen.
    Hát ez van.
    Hétfő.

Új hozzászólás Aktív témák