- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Igen, eddig csak USB-n csatlakoztatott külső merevlemezről néztem filmet, hálózaton keresztül még nem volt türelmem és megfelelően hosszú UTP kábelem.

-
bnss
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Ha a médialejátszó vásárlási láz idején jobban el lettem volna eresztve anyagilag, valószínűleg a nagyobbikat vettem volna, a belső HDD miatt.
A Mini esetén persze valamivel könnyebb a HDD kezelése, nem is beszélve arról, hogy nincs a médialejátszóhoz kötve, ergo használható hordozható HDD-ként.
-
venember83
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
1. Nemzetközi postán kábeleket és/vagy adaptereket küldeni? A csomagküldési díj a sokszorosa lenne a tárgyak értékének.
2. A román postára ezt se. Sőt, leginkább semmit se, max értéktelen levelezőlapokat.Bon3ss: Úgy látom, hogy már a mini is elég kb. mindenre, kíváncsi lennék, ki veszi meg a nagyobbik változatot.
-
bnss
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Az én igényeimet kielégíti, persze nem ártana hozzá egy nagyobb TV és valami hangtechnika.

-
Tothgera30
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Én sem, erre van a posta, talán ennyit rájuk lehet bízni
. -
venember83
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Kösz, de nem megyek kábelért és átalakítóért 123 km-t.

-
Tothgera30
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Tudom, nálunk is volt ilyen probléma egy Samsung TV-nél, de szerencsére az én Philips TV-men D-sub is található. De most talán megoldódik a kábelhelyzet, marad a D-sub a Samu N150-nek (ha megjön), és a D-sub-Dvi meg jön a géphez, és akkor veszek egy új VGA-t.
Nekem van DVI-HDMI átalakítóm (neked adom ha kéred), ha veszel hozzá egy olyan kábelt, mint amilyet én keresek, akkor jó lesz
. -
bnss
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Utóbbi erősen ajánlott*, elégedett vagyok a médialejátszómmal, iagz, már jó ideje a dobozában porosodik idő hiányában. Talán majd jövőre, nagyobb szükségem lesz rá.
*: pl. a zökkenőmentes 1080p lejátszás miatt (leszámítva a lejátszógyilkos tesztfilmeket)
Szép estét!
-
venember83
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Eh, nekem meg a csak d-sub kimenettel rendelkező laptopot kellene összekötni egy SCART és HDMI bemenettel rendelkező LCD tévével. Eddig az egyetlen normális megoldás, amit találtam, egy USB és/vagy hálózati csatlakozással rendelkező médialejátszó beszerzése.
-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Mi a francért nem vagy még mondjuk MArokkóban? Vagy Spanyolországban?
Látod , nekem tököm ki volt a magyar időjárással, ( addig vazze nem tudott hó esni évekig, rendesen, amíg Budapesten élem...) azóta mióta eljöttem pedig béke és nyugalom honol ( kivéve ha otthon esik a hó itt meg süt a nap, mert akkor nem őszinte a mosolyom).Amúgy ne hisztizz Blackie, ha én tudom lapátolni a havat ( márpedig a Jászságban voltak fincsi kis hóesések korábban) , akkor te is tudod.
-
venember83
nagyúr
Egy veszedelmes elme vallomásai. Gyenge közepes.
-
Tothgera30
veterán
DVI (apa) --- D-SUB (apa) kábelt hol tudnék venni Nyíregyházán
? Olyan kellene mely egyik vége monitorba (D-sub), másik vége VGA-ba (DVI) dugható
. Nagy feladvány, mert eddig mindenhol csak átalakítót tudtam venni, kapni, de az csúnya, és van egy rakattal már itthon
. A PC-Arenában láttam használtan egyet, esetleg valaki elugorhatna érte és postára adhatná nekem, természetesen kifizetném az ügyletet
. -
pohár
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
ja, új Kaptár, stb...

-
Tothgera30
veterán
Hazajöttem az uszodából, ki vagyok nyúlva
. Épp nézem a torrentet, ej, nagyon pörög most a dolog
. -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Csak legyen vagy 1 hónapig 35 fok...úgy fogom élvezni a forró levegőt, a simogató napsütést, a rövidnadrágot, papucsot, félmeztelen, a vízben pancsolást, a bikinis nőket, és hogy meleg van, meleg van, meleg van, és nem esik, nem esik, nem esik...És sajnálni fogom azokat akik nem tudják feltalálni magukat a kellemes nyári időjárásban.
Sajnos mostanában 70-80%ban van eső, hideg és hó, és néha nagy ritkán süt ki a nap és lesz meleg egy kicsit. Nem vicces hogy nyáron is 5-10 fokok vannak..
-
BlacKSouL
addikt
Miért is jó az hogy a téli "szünetben" mikor kicsit lehetne pihenni, mindenki havat lapátol meg seper??? Nem egyszer 2 centit egy nap, hanem naponta 10-15 centit kb 5-6x. Hogy én anyázok az egy dolog, de nagyanyám mit szóljon? Nem lakhatok nála napokig, nem járhatok hozzá naponta 5x, és a hó csak esik és nő.
Mindig azok élvezik a havat, akiknél lehull 1-2 mm, és jujjdejó az ha hó van. De mindig elfelejtem, hogy itt nálunk Lőrincitől északra más az éghajlat. Megszokott jelenség hogy aki Pestről buszozik ide, az pánikban száll le, hogy Pesten feketék az utak, nincs hó a járdán, meg nem is esett. Na olyankor van itt nálunk 20-25 centis megmaradt hó. Hidd el, csak szobából nézve olyan jajjdehúdegyönyörűségesennagyonszép. Közlekedés szar, cipőt, járművet, árvízzel, belvízzel elöntött területeket nem kímél. Nem éri meg a kevés úri huncutság ami a másfél órás szánkózással meg hógolyózással jár. Ki lehet belőle nőni gyorsan. -
ToBeY
nagyúr
No csak lett fehér karácsony

-
BlacKSouL
addikt
Már 25 centi, és folyamatosan szakad..
Pfejjj..vén: na ugye?
-
zoltanz
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Miben hasonlítanak? Hogy mindkettőt "megmásznánk".

-
venember83
nagyúr
Tegnap este tévéztem. Megnéztem Jack Sparrow fantasztikus történetének harmadik részét. A film 168 perc. A tévében negyed óra híján négyórás műsor lett belőle. Azt hiszem, ennyi elég is volt nekem a tévézésből egy időre.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Csak. Bár..
Lehet hogy nekem ártott meg a napok óta tartó ködös eső...ja nem, már havazik..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére

-
Dylen
senior tag
válasz
Pisztillus
üzenetére
innen kell megtudnom, hogy szintet léptem?

én sose szoktam ezt figyelni
akkor köszönöm szépen

-
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus
üzenetére
"Ha holnap is él még, akkor megkóstolhatod a zserbót.
"Legfontosabb a karácsonyi hangulat!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szép Karácsonyi estét!
-
-
válasz
Pisztillus
üzenetére
kérlek szépen, már augusztus óta nem gyanusított meg semmivel.
A muskátlikat egy ideig az erkélyen fagyasztotta, aztán most úgy néztem, hogy berakta a lépcsőházba. Pár beazonosíthatatlan kísérleti növény azért még mindig fagyasztódik
viszont becsöngetett tegnap délután, és megkínált zserbóval.... de mivel most nem mondta, hogy "nem mérgezett", (mint a múltkor) - még nem mertem hozzányúlni...

-
BlacKSouL
addikt
Hogy lehet megoldani, hogy a FoxTab-et ne tiltsa le a FlashBlock?

-
ToBeY
nagyúr
Jól sikerűlt a tegnap esti ünneplés. A jéghideg jéger,és a forró halászlé eléggé beütött (vagy a piát nem bírom) A sült lazac is finom volt,és bár filézett volt (evileg) rohadt sok szálka volt benne
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
26?!
én 23nál már levegőt sem kapok, 20 tökéletes. de inkább 19.
boldog karácsonyt mindenkinek!
-
zoltanz
nagyúr
Szép másnapos jóreggelt.

-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
szerintetek lehet még kapni valahol karácsonyfadísz pókot? Tudjátok mire gondolok, nem? Nem most van rá szükségem, csak ezer éve nem láttam már boltban .
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
De akkor viszont legyen a magyarból a teljes megnézhető [link]
-
venember83
nagyúr
Ne csak a magyar legyen linkelve annyiszor: [link]
-
BlacKSouL
addikt
Boldog Karácsonyt Mindenkinek aki egyedül van vagy magányos vagy egyedülálló...

-
r4z
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
26 fok? Uramisten, hogy bírsz te ott élni?
Én 23-nál már szellőztetek 
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Nekem a szívem szúr, Esmein lázas. Nyissuk.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nagyon tehetséges informatikus macsek.

-
r4z
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ahogy elnézem, fűteni is tudnál télen azzal a cuccal
Mármint a géppel, nem a macsekkal 
-
Tothgera30
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Áh, már hova
? Így is visszaraktam a procit 4,3Ghz-ről, mert ahogy nézem az egyik ma kapható "legkeményebb FPS" is, amit MOH Tier 1-nek hívnak, nah, szóval csak 2,9Ghz-ra terheli le a procit
. -
venember83
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Szerintem inkább tuningolni akar.

-
Tim82
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én részemről nagyon örülök, hogy a hozzászólásom egyik felét sikerült feldolgozni. A másik feléhez kérsz esetleg segítséget, vagy nekirugaszkodsz újra magadtól?

-
venember83
nagyúr
Hogy a fenébe fogyaszthat egy elektromos füzér negyven wattot? Oké, száz apró égő van rajta, de akkor is sok, se fénye se melege...

-
Telomanikus
senior tag
Mindenkinek nagyon blldog karácsonyt! Ha már nekem nincs karácsonyi hangulatom

-
nike_
addikt
'délutánt
-
Tim82
félisten
Van egy akció, hogy amennyiben már volt számlád, de szeptember előtt nem érkezett rá munkabér jellegű jóváírás, szeptembertől viszont legalább 2-3 alkalommal, akkor 15k-t írnak jóvá a karácsony előtti napon. Szóval a helyedben nem aggódnék, hanem örülnék.

vénember: nekem is utalhatna, van jelenleg kemény 85 jó magyar forintom a számlámon.

-
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Egészségügyi blog nyitása helyett sörös palack nyitása lenne célravezető inkább!
Egy alkalomhoz illő barna Leffe többet használ, mint egy blog!
-
pohár
félisten
válasz
venember83
üzenetére
miért vagy ideges?
-
venember83
nagyúr
Ilyet, idegesség miatt remeg a jobb kezem, vagyis inkább az egész alkarom. Tán egészségügyi blogot kéne nyitnom...
-
bandus
veterán
sziasztok!
van köztetek erste bankos? mert ma hirtelen több pénz volt a számlámon, mint kellett volna, egészen pontosan 15k-val, és nem tudtam honnan. megnéztem most a netbankon és olyan tételem van, "feladó" nélkül, hogy szlavezetéssel kapcsolatos visszatérítés. namost ez wtf?

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mégha bor lenne, sört nem szeresse
Kellemes Karácsonyt mindenkinek, és sok locsolkodót (vagy az nem most van
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
.
. A PC-Arenában láttam

.

"