Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus
üzenetére
Erről van szó
Imádom a havat 
Nomeg irigykedem is kicsit venemberre. Télen essen a hó, ne süssön a nap
-
-
NoLF
veterán
válasz
venember83
üzenetére
[link] -
+ 
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Süt a nap

-
venember83
nagyúr
Hull a hó.

-
zoltanz
nagyúr
0 °C körűl van a Balaton hamarosan jön a jég.

-
zolynet
veterán
válasz
venember83
üzenetére
nyáron még olcsóbb volt, már egy ideje a karácsonyi 'akciózás' megy

amúgy meg volt olyan jó idő

-
kételkedem
addikt
A 3,5"-ös külső vinyók tápellátást igényelnek, nagyobbak stb. Ellenben ez szép, kicsi, és nem kell hozzá még egy tyúkbél! A tároló kapacitása sajnos tényleg nem a legnagyobb, de az 1 terás 2,5"-ös külső vinyók 25k körül vannak, annyit nem kívánok érte adni!
(#775) fokukac bájdövéj, hát nem elírtam!

-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Ötszáz megást 15k-ért? Ez valami retro-őrület?

Amúgy én is a 2,5"-os mellett teszem le a voksom, tettem le a voksom.
-
bájdövéj, tegnap vettem egy 1,5 terrás vinyót 19400 ft-ért - azért ilyenkor érzem, hogy talán mégse visszafele fejlődik a világ...
fajlagosan eszméletlen olcsó, pláne ahhoz képest, hogy mi volt 1 éve, 2 éve...
annak ellenére, hogy drága a dollár, gyenge a forint...
így már 3 TB van a gépemben
most pár hónapig megint lesz helyem.
bár a sorozataim bármennyi helyet képesek elfoglalni... -
vikvuk
senior tag
mindenkinek-boldog-hanukat
-
BlacKSouL
addikt
Az étel-ital annak köszönhetően maradt fenn, hogy a jól lezárt sírkamra igen száraz volt. A bronzedényeket ráadásul egy falmélyedésbe helyezték, amely sokkal szárazabb volt, mint a sírkamra padlója.
Biztos én nem figyeltem annakidején fizikaórán, de nekem tök olyan dolog rémlik az entrópia, meg termodinamka fogalomkörben például, hogy ha van egy b.szottul száraz zárt tér, meg egy b.szottul nedves nyitott felszínű folyadék, akkor a folyadék egyre csökkenő mértékben mindaddig fog párologni, amíg ki nem egyenlítődik az edény falán belül, és azon kívüli nedvesség, páratartalom, eltekintve attól, hogy bizonyos erősen hideg területeken lecsapódhat a nedvesség, azaz a levegőben lévő víz(leves)pára, de ez kizárt hogy az edény belseje legyen minduntalan. Ennek értelmében viszont valami nem stimmel a cikkel. A száraz kamra és a nedves folyadék eleve kizárják az egymással való hosszú nászállapotot.
-
BlacKSouL
addikt
Azt vettem észre, hogy gyúráskor az izmok nem, de a könyököm marhára felmelegszik. Nem biztos hogy az amúgyis kattogó izületeimnek jót tesz a terhelés, nadehátmostna...
ui: bmeg a sóderklubbot elfelejtettem..

-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
98,5 -> 85,5
-
dragonfx
veterán
volt 1 topik ki mit dolgozik, végzettsége fizetése.érdekel egy kis statisztika.nm találóm.tudja valaki hol van?
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
hoppá, ezt nem tudtam

Rafi maci:

-
NoLF
veterán
nálunk az étteremben volt henessy richard, 55ezer volt 4 cl.
volt, hogy egy olasz társaság megivott a vacsi végén egy üveggel (8an voltak asszem)
én meg szerintem bepácolom a holnapi szarvassülthöz a lapockaszeleteket, a nyesedékből meg összedobok valami könnyűt ma estére, edzés után kell az energia

-
Jó estét...
Be: Bódogat...

-
BlacKSouL
addikt
Bmeg, má bocsánat, most kíváncsiságképp megnéztem a Mátyás pince árait, aztán hirtelen felmerült bennem a Gundel. És azt találtam, hogy fejenként 50k-t elverni még nem is olyan nehéz. Kajára. Aztán megláttam mennyi 4cl Richard Hennessy...
Mikor 1-1 beszállítónkat meghívjuk ebédre, és 4-en megeszünk fejenként 1-1 levest, egy főételt, meg megiszunk valami rövidet és üdítőt és vagy sört, meg megiszunk 1-1 kávét, akkor itt nálunk ez kerül úgy durván 12k-ba. Összesen. És az adagok nagyok, a kaják finomak, a többi is egész jó. Ok, egy bárányborda vagy egy bélszín ott is 4k körül van magában, de hát na. -
bnss
veterán
Boldog születésnapot bolondembernek! Mindenki másnak szép estét!

-
Tim82
félisten
Régen volt hétvégi "minden féláron"-akciójuk is, most nem tudom, hogy megvan-e még (régen ettem étteremben, a Mammut-beli önkiszolgálót nem számítva). Nekem jó tapasztalataim voltak ezzel az étteremmel, most olvasgattam a neten azért rosszakat is.
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Barátnőmet szeretném elvinni a héten egy jó étterembe. Olyan 8-10K-ból szeretnék kijönni. Valami elegáns helyre gondoltam, a kaja annyira "nem számít" nem vagyunk ínyencek, csak szeretnénk magunkat jól érezni.
Ja, Budapesten

-
zoltanz
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus
üzenetére
Hja.
-
-
tildy
nagyúr
Mindenkinek, aki aggódott értem: influenza, megmaradok. Tüdőmben semmi zörej, folytatnom kell a nyugis pihenést takaró alatt, paracetamollal és meleg mézes teával. .
-
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
az hát

-
BlacKSouL
addikt
Itt figyel egy ilyen az asztalomon...Ki kér egy harit?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
az hagyján, de azóta az idő is rossz

-
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ja, mondjuk, ja!

demagógia on
Szerdán (2010. december 15-én) nulla órától 4 forinttal emeli a Mol a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi listaárát. Ez azt jelenti, hogy az olajcég a benzin literjét a kiskereskedőknek listaáron bruttó 340,5 forintért, a gázolajat pedig bruttó 327,9 forintért adja majd.
Mióta a Nemzeti Ügyek Kormánya kormányoz egy kicsit mintha tovább nőtt volna az üzemanyagár.
demagógia off
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Náluk sose lehet tudni. Ők a RI/OS Smith ügynökei.

-
NoLF
veterán
válasz
venember83
üzenetére
biztos, de tudod írta, hogy idén többé nem meló, hát lehet jobb dolga akadt.
ettől még én is kívánok néki boldog születése napját.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
utolsó feltűnés
2010-12-11 05:41
-
venember83
nagyúr
Vajon olvassa egyáltalán a farkasbárány, ha én itt sok boldog születésnapot kívánok neki?

-
BlacKSouL
addikt
Mandulatályogot a háziorvos, majd az ügyeletes orvos, aztán másik ügyeletes orvos, és végül még egyszer a háziorvos sima mandulagyulladásnak nézett, és kezelt. Mindezt 8 nap alatt, egyre súlyosbodó tünetekkel, egyre agresszívebb antibiotikumokkal, végén nyelési képtelenséggel és kezdődő szájzárral. Az egyik ügyeletes orvos annyit mondott, vegyek szopogatós tablettát, Mebucaint. Remek gyógymód. Mikor a saját nyálamat se tudtam lenyelni.
Gégészetre nagy nehezen beutaltak, mondván, hogy hát akkor ők már nem tudják mi lehet, nézzék meg ők. Gégészeten rámnéztek, mondták nyissam ki, nem nagyon ment, belenéztek, rávágták: mandulatályog, fel kell vágni, ki kell tisztítani. Még épp időben: 1 nappal később a teljes szájzár esetén kívülről kellett volna felvágni a torkomat. 5 nappal korábban megfelelő gyógyszerekkel vágás nélkül gyógyítható lett volna, ha szakember nézi meg. -
Bubee82
őstag
Nekem életre szóló élmény volt amikor kétszer kellett ügyeletre "mennem" (zombiként vánszorognom, majd végül kénytelen voltam taxit hívni), mivel képtelenek voltak komolyan venni az ügyemet. Amikor már képtelen voltam ülni is a láztól, akkor nagy nehezen adtak egy injekciót és elküldtek. Ja és képesek lettek volna hazaküldeni (leutazva busz + vonat kombináción 100 km-t) h menjek el otthon ügyeletre (40 fokos lázzal és az említett kondícióban, egyetemi városban, messze az otthontól). Már a barátnőmmel ketten kellett majdnem harcolni h legalább valamit foglalkozzanak velem.
Mint utólag kiderült félrediagnosztizáltak (félig se vették komolyan az állapotom) és egy kemény vírusos tüdőgyulladásom volt, ami olyan szinten letepert h csak feküdni voltam képes. Ha komolyan vesznek, akkor sokkal simább lábadozásom lett volna. Így az egyik legkeményebb időszakomat köszönhetem nekik

Nemrég itt Dániában a barátnőm munkabalesetben komolyan eltörte a térdét. A várakozáson kívül (amit csak annak köszönhettünk h csak úgy odaestünk), minden más úgy ment mint az álom. Most már a vége felé jár a rehabilitációnak és annak ellenére h honnan valók vagyunk, nem beszéljük a nyelvüket és nem vagyunk itt 100 éve, olyan ellátást nyújtanak amit mondjuk otthon el se lehet képzelni.
Ezek után...
-
tildy
nagyúr
valószínűleg az ügyeleten itt is ellátják az embert, ha tényleg nagyon szarul van....
Egyébként meg odahaza voltam már így ügyeleten, a nő nagy szájhúzogatások mellett közölte, hogy nem is lenne kötelessége ellátnia, menjek (lázasan) Budapestről Jászizére ( szombaton...) .... -
tildy
nagyúr
15.15kor végre kiderül, mi a nyavalya ez. Azt mondjuk megértem ha élet-halál kérdése, úgyis az emergencyt hívod, ha meg nem, úgyis ráér 3-4 napot, mire lát orvos. Szerdán mára kaptam időpontot.
-
Juhéj, táppénz, hasfájás, meg ilyenek

-
Tim82
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Mint a macskát, úgy fogom.

Egyébként megjártam az utat, SGS van, nyomtatójuk nincsen, menjek vissza kb. 2 óra múlva, addig megjavítják.

-
kételkedem
addikt
Telefon témához:
Valamelyik nap írtam, hogy anyukám kapott egy LG GU230 telefont. Mióta megkapta, csak néhány órát működött normálisan. magától kikapcsolt és csak az akku ki-be rakosgatásával lehetett életet lehelni belé. Ma bevitte a T-hez, ahol kapott egy másikat. Remélem ez jobban fog működni!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Bontatlan Steam Deck 512GB OLED + Dokkoló + 512 GB memóriakártya
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Apple watch SE3 2025 cellular eladó! Garanciával gyári dobozban
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
smile-t kapott volna. Főleg ha odahaza esik a hó.

Imádom a havat 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)